Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sakra, já už se těším
ale zase nechci aby už byl podzim - už se těším na jaro a léto nejraději mám konec dubna až konec července - jak vyjedou kombajny, je to na
to už se blíží podzim. Ale letos se budu těšit na tu 4.sérii. Teda jestli letos bude
![]()
Stručné popisy následujících dílů
.
14.díl:Guvernér pronásleduje prchajícího disidenta, když je pryč, zrádce se pokouší sabotovat jeho plány.
15.díl:Rick a ostaní začínají chápat, že pokud chtějí příměří s Guvernérem, musí přinést oběť.
![]()
Mám dokoukané 2/3 dílu, zybtek mi nejde páč na eserialu je odkaz na zpoplatněnou verzi a ten díl pod tím se mi seká, tak musím počkat buď než to dají na jiný server anebo do zítra
![]()
@Boudice23 No jo, ono to tam někdy moc dobře nefunguje
. Mně se takhle sekal jiný seriál na téhle stránce a fakt mě to štvalo
.
@Boudice23 Tak ta se mi moc nelíbila
. Mně to přišlo jen jako taková vsuvka, aby ukázali, že se ti dva tedy nadobro smířili a teď už můžou jednoho z nich odpravit
.
@yum-yum26 ty jo taky mě to napadlo s tím odpravením, bude tam ještě něco zajímavýho po té scéně? bude na co koukat?
@Boudice23 Hm,hm, přemýšlím
.Jo, Milton se poprvé „postaví“ Guvernérovi a Rick vyděsí skupinu, chce, aby se báli
. Říkala jsem si, jestli by si Daryl neměl vyměnit kalhoty, jinak z nich za chvíli bude mít už kraťasy
![]()
@yum-yum26 na eserial.cz jsem teda nenašla
ale nakonec sem stáhla z ulozto, ale děkuju ![]()
@Boudice23 aha já byla na úplně jiný stránce
ale už sem díl viděla
bylo to docela nuda, poslední 2-3 díly mi přišly o ničem ![]()
Na příští díle se mluví o tom, že by tam měl být nějaký flashback s Andreou a Michonne. ![]()
@Boudice23 Nevím
. Nemám dojem, že by se v téhle sérii měl Morgan ještě objevit. On je to britský herec a populární, takže jeho časové možnosti jsou dost omezené, tak si myslím, že to tak vyšlo na jednu epizodu a i to byl možná ten skutečný důvod, proč to udělali tak, že se s Rickem nevrátil do vězení, protože ten herec prostě nemá čas.
, ale zase zvládám jazyky. Prostě, každý jsme na něco
.

To já jsem zase úplně tupá na fyziku a matiku, jak tu myslím Alčák psala, že ona je v tom dobrá. Tyhle dvě vědy jsem nikdy nepochopila
Jo a teď mě napadá taková věc z komiksu jako zajímavost o Morganovi a jeho synovi, myslím, že tam měl Morgan svého syna doma jako chodce a zabíjel případné přežívši a těmi ho pak krmil a byl také šílený, stejně jako v seriálu. Já už si to moc nepamatuju, ale myslím, že to tak bylo.
No a jinak pro 4. sérii řekl Kirkman (což je autor komiksu), že v této sérii nebyli chodci žádnou velkou hrozbou, spíše živí, ale v následující sérii se opět stanou skutečným problémem v boji o přežití, ale nevysvětlil nic bližšího.