Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
9.3.13 08:52

@Boudice23 Nevím :think:. Nemám dojem, že by se v téhle sérii měl Morgan ještě objevit. On je to britský herec a populární, takže jeho časové možnosti jsou dost omezené, tak si myslím, že to tak vyšlo na jednu epizodu a i to byl možná ten skutečný důvod, proč to udělali tak, že se s Rickem nevrátil do vězení, protože ten herec prostě nemá čas.
To já jsem zase úplně tupá na fyziku a matiku, jak tu myslím Alčák psala, že ona je v tom dobrá. Tyhle dvě vědy jsem nikdy nepochopila :mrgreen:, ale zase zvládám jazyky. Prostě, každý jsme na něco 8).
Jo a teď mě napadá taková věc z komiksu jako zajímavost o Morganovi a jeho synovi, myslím, že tam měl Morgan svého syna doma jako chodce a zabíjel případné přežívši a těmi ho pak krmil a byl také šílený, stejně jako v seriálu. Já už si to moc nepamatuju, ale myslím, že to tak bylo.
No a jinak pro 4. sérii řekl Kirkman (což je autor komiksu), že v této sérii nebyli chodci žádnou velkou hrozbou, spíše živí, ale v následující sérii se opět stanou skutečným problémem v boji o přežití, ale nevysvětlil nic bližšího.
;)

• Citovat
  • Upravit
2752
9.3.13 20:11

Sakra, já už se těším :lol: ale zase nechci aby už byl podzim - už se těším na jaro a léto nejraději mám konec dubna až konec července - jak vyjedou kombajny, je to na :poblion: to už se blíží podzim. Ale letos se budu těšit na tu 4.sérii. Teda jestli letos bude :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.3.13 17:17

Stručné popisy následujících dílů :).
14.díl:Guvernér pronásleduje prchajícího disidenta, když je pryč, zrádce se pokouší sabotovat jeho plány.
15.díl:Rick a ostaní začínají chápat, že pokud chtějí příměří s Guvernérem, musí přinést oběť.
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
14871
11.3.13 18:19

Mám dokoukané 2/3 dílu, zybtek mi nejde páč na eserialu je odkaz na zpoplatněnou verzi a ten díl pod tím se mi seká, tak musím počkat buď než to dají na jiný server anebo do zítra :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.3.13 20:31

@Boudice23 No jo, ono to tam někdy moc dobře nefunguje :nevim:. Mně se takhle sekal jiný seriál na téhle stránce a fakt mě to štvalo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
14871
11.3.13 20:33

@yum-yum26 vypli mi to u milostný scény :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.3.13 20:35

@Boudice23 Tak ta se mi moc nelíbila :nevim:. Mně to přišlo jen jako taková vsuvka, aby ukázali, že se ti dva tedy nadobro smířili a teď už můžou jednoho z nich odpravit :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
14871
11.3.13 20:37

@yum-yum26 ty jo taky mě to napadlo s tím odpravením, bude tam ještě něco zajímavýho po té scéně? bude na co koukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.3.13 20:48

@Boudice23 Hm,hm, přemýšlím :think:.Jo, Milton se poprvé „postaví“ Guvernérovi a Rick vyděsí skupinu, chce, aby se báli :). Říkala jsem si, jestli by si Daryl neměl vyměnit kalhoty, jinak z nich za chvíli bude mít už kraťasy :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
300
12.3.13 09:04

Nevíte kde je ke stažení/online nový díl?? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
12.3.13 13:23

@xxalea :mrgreen: eserial.cz nebo sledujuserialy.cz

• Citovat
  • Upravit
300
12.3.13 13:59

@yum-yum26 na eserial.cz jsem teda nenašla :D ale nakonec sem stáhla z ulozto, ale děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
12.3.13 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
12.3.13 14:33

@Boudice23 aha já byla na úplně jiný stránce 8o ale už sem díl viděla :) bylo to docela nuda, poslední 2-3 díly mi přišly o ničem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
13.3.13 17:40

Na příští díle se mluví o tom, že by tam měl být nějaký flashback s Andreou a Michonne. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!