Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
22.2.13 16:35

Tak holky já dneska dokoukala 10 díl 3 série. To je jak droga 8o. Když šel malej spát ve 20:00. tak jsem koukala jak o život. Tak mě zajímá, jestli se k nim přidají ti v tom vězení přijdou mi jako slušní lidi. Rick je fakt šílenej, Andrea mě s…e a guvernér je pěkná svině ž aby ho sežrali. hlavně že se vrátil Deril ale ten jeho brácha mě taky s…e a nevěřila bych mu :cert:. Hrozně obdivuju Heršla - je to opravdu sečtělý pán a měla jsem o něj strach ale je to frajer jen s jednou nohou 8). Jediný co nemůžu jako matka rozdejchat je to miminko. Je to snadná kořist a Lori neměla rozum, když si ho nechala. Copak v takovém světě může nikdo vychovávat dítě??? :? sunar, pleny… kde to chtěj pořád brát??? a hlavně s dítětem je spousta práce :think: už se těším na další díly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.2.13 09:53

@yum-yum26 Michonne je taky tam odtud jo? :-)
Tak to jsme zvědavá, proč že tam jedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.2.13 12:22

@Boudice23 Ne, Michonne tam odtud není. :lol: Rick si ji s sebou vezme jen z určitého důvodu. ;)

• Citovat
  • Upravit
393
25.2.13 07:53

Holky kdy bude další díl ke shlédnutí na eSerial? Když to teda mělo v neděli premiéru v USA? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 08:04
@A-N-I-S píše:
Holky kdy bude další díl ke shlédnutí na eSerial? Když to teda mělo v neděli premiéru v USA? :nevim:

Ne dřív jak v 16 hodin. Někdy později. Někdo musí udělat titulky a to chvíli trvá.

• Citovat
  • Upravit
Imane
25.2.13 09:42

Už jsem viděla 11. díl :mrgreen: :dance:. Zlatíčko se mi totiž vzbudilo v 5:30 a rozhodlo se, že nebude spát, ale hrát si, tak jsem si udělala snídani a mrkla na něj :lol:.

• Citovat
  • Upravit
14871
25.2.13 13:12

@yum-yum26 já už chci takýýýýýýýýýýýýýýý :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.2.13 13:13

@yum-yum26 a ty se na to díváš v origu jo? a na čem? že bych to taky brubla…nebaví mě čekat.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 13:21

@A-N-I-S No jo, v originále, jazyky mě živily, tak nečekám na titulky :mrgreen:. V SZ máš odkaz, je to ruská stránka Walking dead a je to ten modře označený řádek, pokud neumíš azbuku, pokud ano, omlouvám se :oops: :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
393
25.2.13 13:56

@yum-yum26 a jéé neumím :oops: AN, NJ, FR a končím :mrgreen: a SZ? s tím jsem se taky ještě nesetkala…copak je to za zkratku? :oops:

Příspěvek upraven 25.02.13 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 13:58

@A-N-I-S Přišel Ti ten odkaz? Je to normálně anglicky, jen stačí kliknout na ten modrý řádek tam dole :).

• Citovat
  • Upravit
393
25.2.13 14:00

Jj soukromá zpráva :mrgreen: nedošlo mi nic zkus to prosím znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 14:03

@A-N-I-S Tak jsem to poslala, tak snad už jo, jinak titulky by měli být dneska mezi 15-16 hodinou, takže na eserial to bude tak kolem 17-18 hodiny. Myslím :think:.

• Citovat
  • Upravit
393
25.2.13 14:06
@A-N-I-S píše:
Jj soukromá zpráva :mrgreen: nedošlo mi nic zkus to prosím znovu :nevim:
ááá tak už to mám mooc děkuju :hug: a omlouvám se…jsem ostuda :roll: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 14:09