Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky já dneska dokoukala 10 díl 3 série. To je jak droga
. Když šel malej spát ve 20:00. tak jsem koukala jak o život. Tak mě zajímá, jestli se k nim přidají ti v tom vězení přijdou mi jako slušní lidi. Rick je fakt šílenej, Andrea mě s…e a guvernér je pěkná svině ž aby ho sežrali. hlavně že se vrátil Deril ale ten jeho brácha mě taky s…e a nevěřila bych mu
. Hrozně obdivuju Heršla - je to opravdu sečtělý pán a měla jsem o něj strach ale je to frajer jen s jednou nohou
. Jediný co nemůžu jako matka rozdejchat je to miminko. Je to snadná kořist a Lori neměla rozum, když si ho nechala. Copak v takovém světě může nikdo vychovávat dítě???
sunar, pleny… kde to chtěj pořád brát??? a hlavně s dítětem je spousta práce
už se těším na další díly. ![]()
@yum-yum26 Michonne je taky tam odtud jo? ![]()
Tak to jsme zvědavá, proč že tam jedou?
@Boudice23 Ne, Michonne tam odtud není.
Rick si ji s sebou vezme jen z určitého důvodu. ![]()
Holky kdy bude další díl ke shlédnutí na eSerial? Když to teda mělo v neděli premiéru v USA? ![]()
@A-N-I-S píše:
Holky kdy bude další díl ke shlédnutí na eSerial? Když to teda mělo v neděli premiéru v USA?
Ne dřív jak v 16 hodin. Někdy později. Někdo musí udělat titulky a to chvíli trvá.
Už jsem viděla 11. díl
. Zlatíčko se mi totiž vzbudilo v 5:30 a rozhodlo se, že nebude spát, ale hrát si, tak jsem si udělala snídani a mrkla na něj
.
@yum-yum26 a ty se na to díváš v origu jo? a na čem? že bych to taky brubla…nebaví mě čekat.-)
@A-N-I-S No jo, v originále, jazyky mě živily, tak nečekám na titulky
. V SZ máš odkaz, je to ruská stránka Walking dead a je to ten modře označený řádek, pokud neumíš azbuku, pokud ano, omlouvám se
.
@yum-yum26 a jéé neumím
AN, NJ, FR a končím
a SZ? s tím jsem se taky ještě nesetkala…copak je to za zkratku? ![]()
Příspěvek upraven 25.02.13 v 13:59
@A-N-I-S Přišel Ti ten odkaz? Je to normálně anglicky, jen stačí kliknout na ten modrý řádek tam dole
.
@A-N-I-S Tak jsem to poslala, tak snad už jo, jinak titulky by měli být dneska mezi 15-16 hodinou, takže na eserial to bude tak kolem 17-18 hodiny. Myslím
.
@A-N-I-S píše:ááá tak už to mám mooc děkuju
Jj soukromá zprávanedošlo mi nic zkus to prosím znovu