Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 hele Yum Yume, tak tady tak přemýšlím, jak to že všechno víš dopředu??? ty máš skleněnou kouly nebo vaříš kafe rejžovi???
![]()
Holky tak já jsem poslední díl viděla na 4×, pokaždý jsem u něj vytuhla, nicméně byl takový až nudný, oproti předchozím, ale pobavila mě Michone s barevnou číčou
Taky je fajn, že se konečně docela rozkecala ![]()
Jinak teda marně přemýšlím, jak přežiju tu dobu, než se bude vysílat další serie…
@Alčák1
Skleněnou kouli nevlastním, kafe vařím mizerný, ale manžel mě za tohle miluje, vždycky dopředu „ječí“, ať mlčím a nic mu neříkám. Tak já si tady pětkrát rozmyslím, než sem něco napíšu, abyste mě pak nekamenovaly
.
@yum-yum26 néé to neee, kdyžtak mi to posílej do zpráv, mně to vůbec nevadí ![]()
@Boudice23 No mě to taky nevadí
já to nemyslela nějak ve zlém, jen by mě zajímalo, jakto že to ví ![]()
@Alčák1, ke každému dílu je vysílaná show s herci a asi tam poodhalí i další vývoj seriálu vždycky
a jelikož Yum Yum umí dobře jazyky tak není problém si to shlídnout.
ale určo ti odpoví tajnůstkářka
já to z ní páčila taky ![]()
Holky ona už to tu yum yum psala
myslím, tak 3 nebo 4 stránky dozadu.
Tak koukám, že jsem přišla na přetřes
. Jo, občas si něco přečtu na cizích stránkách, nebo se mrknu na nějaký rozhovor. Prostě, já si zjistím, co chci ![]()
V příštím díle se konečně sejde Rick s Guvernérem a budou uvažovat nad uzavřením míru (jen uvažovat
)
No tak to pak jo, já jsem na jazyky dřevák
šéf mi zaplatil lektora 3× týdně na anglinu a děs a hrůza - mám problémy s výslovností a připadám si jako pako. Naštěstí jsem teď na mateřský. Zvládla jsem absolutorium z němčiny - tak tu jo ale anglina mi přijde těžká
to já raději chemii, fyziku
ale s tou si přeložím tak kulový ![]()
Tak jsem dokoukala ten poslední díl. To je mi víc líto Morgana než baťůžkáře. Baťůžkáře jsme neznaly a být v té situaci, tak bych se bála ho vzít sebou, kord když bych měla doma ve vězení malé dítě - jestli není vyšinutej nebo kousnutej ![]()
@Alčák1 myslím, že morgan to má dobře vymakaný, že se mu tam hned tak nějakej chodec nedostane a arsenál zbraní má tak pro celý město
![]()
@yum-yum26 nevíš jestli se tam Morgan ještě neobjeví? jako že by nějak výrazně zasáhnul od děje?