Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
8.3.13 11:44

@yum-yum26 hele Yum Yume, tak tady tak přemýšlím, jak to že všechno víš dopředu??? ty máš skleněnou kouly nebo vaříš kafe rejžovi??? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.3.13 12:09

Holky tak já jsem poslední díl viděla na 4×, pokaždý jsem u něj vytuhla, nicméně byl takový až nudný, oproti předchozím, ale pobavila mě Michone s barevnou číčou :D Taky je fajn, že se konečně docela rozkecala :D
Jinak teda marně přemýšlím, jak přežiju tu dobu, než se bude vysílat další serie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.3.13 13:07

@Alčák1 :mrgreen: Skleněnou kouli nevlastním, kafe vařím mizerný, ale manžel mě za tohle miluje, vždycky dopředu „ječí“, ať mlčím a nic mu neříkám. Tak já si tady pětkrát rozmyslím, než sem něco napíšu, abyste mě pak nekamenovaly :lol:.

• Citovat
  • Upravit
7204
8.3.13 16:53

@yum-yum26 ale to jsi nám nezodpověděla to, jak to že to víš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.3.13 16:58

@yum-yum26 néé to neee, kdyžtak mi to posílej do zpráv, mně to vůbec nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.3.13 18:29

@Boudice23 No mě to taky nevadí :) já to nemyslela nějak ve zlém, jen by mě zajímalo, jakto že to ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.3.13 18:35

@Alčák1, ke každému dílu je vysílaná show s herci a asi tam poodhalí i další vývoj seriálu vždycky :-) a jelikož Yum Yum umí dobře jazyky tak není problém si to shlídnout.
ale určo ti odpoví tajnůstkářka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já to z ní páčila taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.3.13 18:39

Holky ona už to tu yum yum psala :D myslím, tak 3 nebo 4 stránky dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.3.13 18:45

@lleennttiillkkaa no vždyť píšu že jsem to z ní páčila taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.3.13 18:55

@Alčák1 mrkni na stranu 16, tam už jsme to řešily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.3.13 19:06

Tak koukám, že jsem přišla na přetřes :mrgreen:. Jo, občas si něco přečtu na cizích stránkách, nebo se mrknu na nějaký rozhovor. Prostě, já si zjistím, co chci :lol:
V příštím díle se konečně sejde Rick s Guvernérem a budou uvažovat nad uzavřením míru (jen uvažovat :lol: )

• Citovat
  • Upravit
2752
8.3.13 21:19

No tak to pak jo, já jsem na jazyky dřevák :? šéf mi zaplatil lektora 3× týdně na anglinu a děs a hrůza - mám problémy s výslovností a připadám si jako pako. Naštěstí jsem teď na mateřský. Zvládla jsem absolutorium z němčiny - tak tu jo ale anglina mi přijde těžká :zed: to já raději chemii, fyziku :jazyk: ale s tou si přeložím tak kulový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.3.13 22:47

Ježiš a co teprve já s literaturou a dějinama…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.3.13 23:33

Tak jsem dokoukala ten poslední díl. To je mi víc líto Morgana než baťůžkáře. Baťůžkáře jsme neznaly a být v té situaci, tak bych se bála ho vzít sebou, kord když bych měla doma ve vězení malé dítě - jestli není vyšinutej nebo kousnutej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.3.13 07:31

@Alčák1 myslím, že morgan to má dobře vymakaný, že se mu tam hned tak nějakej chodec nedostane a arsenál zbraní má tak pro celý město :D :D
@yum-yum26 nevíš jestli se tam Morgan ještě neobjeví? jako že by nějak výrazně zasáhnul od děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí