Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo byly nějaké děti u guvernéra a taky mylsím, že guvernér říkal v jednom díle, že tam mají těhotnou co bude rodit ![]()
Teda holky řeknu vám že ten poslední díl byl masakr, poprvé jsem celou dobu skoro nedýchala a byla napnutá jak pružinka ![]()
fakt jsem z něj nadšená
po dlouhé době to byla bomba
Tak jsem zkoukla pátý díl, jak byl Daryl s Meggie v té školce pro mlíko, čekala jsem, jestli tam budou nějaké mrtvácké mimina nebo tak, protože až doteď jsem neviděla malé dítě jako mrtváka. Myslím batole třeba, nebo tříleté. Nejmladší jsem doteď zaznamenala Penny, ta vypadala tak na 8 let. Ale když všichni mrtví se promění, tak i mimina by měly, ne? Fakt jsem myslela, jak přišli do té školky, že v postýlce bude mrtváček ![]()
To nechci být morbidní, jen se mi nezdá, žeby scénáristé udělali chybu a ani jedno malé dítě se neproměnilo.
@jazminka27 právě si myslím že tam žádné dítě nedali protože by to bylo hodně morbidní
a kdo ví jak by na to zareagovali diváci
@Becky00 píše:
@jazminka27 právě si myslím že tam žádné dítě nedali protože by to bylo hodně morbidnía kdo ví jak by na to zareagovali diváci
Hned na začátku celé série, snad v prvním díle, je malá holčička v noční košili s medvídkem, Rick ji zastřelí, když se proti němu rozběhne, dobře si to pamatuju.
Jinak jsem poslední díl ještě neviděla, neměla jsem čas, vůbec
. Tak se na to snad už dostanu dneska, no, jsem zvědavá.
.
No co se týče těch mimin, tak si myslím, že je asi sežerou. V první sérii taky byly na dálnici prázdný auta a v jednom tom autě zakrvácená autosedačka s nějakýma cuckama - pamatuju si, že do toho auta lezl ten černoch a hledal prášky ![]()
@Alčák1 snadná svačinka
, to je logický, batole by nepřežilo ani den, to jim neuteče takže ho nekosnbnou ale rovnou sežerou…
@Alčák1 @Boudice23 vy jste sherlockové, asi jo, máte pravdu, nejspíš je sežrali.
Tak jsem se konečně podívala na 14.díl, který už jste vy všechny samozřejmě dávno viděly
, ale já měla zpoždění
. Líbil se mi. Konečně se Guvernér podobá své komiksové předloze
. A ten Milton mi začal být opravdu sympatický, kéž by přežil do další řady
.
@yum-yum26 NO TO ¨VÍŠ ŽE NEVIDĚLA
ale dnes večer napravím, taď mi tady leze po 4 sviště, tak si to nenechám zpřetrhat, pak si udělám kávičku - JÉÉÉ JÁ SE TAK TĚŠÍM ![]()
@yum-yum26 14? Kolik má ta třetí série? Já myslela že 13 jenom.
Holky, jen jednu věc, já u toho dílu tak napůl spala, ale zaregistrovala jsem, že Karl měl po porodu zastřelit Lori, pak ji asi Rick hledal, ale nenašel a pak mu ona telefonovala? To jako přežila? ![]()
@jazminka27 Dílů má 16, zbývají ještě dva díly k vysílání. Lori je mrtvá, Rick se z toho pominul a měl jen halucinace, všichni, co mu volali jsou dávno mrtví.