Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 Udělaný je to dokonale
Kolikrát si říkám, co bych dělala kdybych vykoukla z okna a tam tohle
![]()
@yum-yum26 jenom aby šlo o maskérskou práci
bůh ví, jestli to nejsou reálné záběry z nové americké reality šou ŽIVÍ MRTVÍ
![]()
@Alčák1
. No, tak by to bylo alespoň ke koukání, ne jako Hotel Paradise, tam mi stačil jeden díl, když jsemn nemohla spát ![]()
@Lindsay15
. Jediné, co vím, je, že se chodci mají stát opět reálnou hrozbou, v téhle sérii byli spíš takový doplněk a vypadají, že jsou zvládnutelní, ale 4. série ukáže, že je to pouze iluze, nejsou zvládnutelní. ![]()
@yum-yum26 Tak to je super
Asi se nedočkám vysvětlení, jak vlastně nákaza přišla, kdo to má na svědomí, jestli je nějaký lék (nebo se o něj někdo pokouší)… ![]()
@Lindsay15 Už jsem to sem psala, ale tak ještě jednou
, ne, nevědí, a řešit se to nejspíš ani nebude. Ani v komisku, ani v seriálu. Má to být příběh o jedné ze skupin těch, co přežili, takže se soustředí na jejich vztahy, osudy, ostatní věci jdou stranou.
@yum-yum26 jo tady v té sérii byla reálná hrozba spíš lidský faktor ![]()
Jinak myslím, že jsou hrozba pro každého, kdo není v nějakém vězení nebo guvernérově sídle, stačilo jak se stádo prohnalo přes farmu ![]()
akorát v téhle sérii to vypadalo, že jsou na vedlejší koleji,,Ještě by tak mohli začít myslet, to by byl teprv mazec ![]()
@yum-yum26 Aha(neboj, poctivě dočítám, jen jsem se ptala jestli mě náhodou 4.série nepřekvapí
),podle mě by to ale ten seriál celkově posunulo jinam, teď ta třetí řada byla vlastně o vězení a Woodbury, občas zabili nějakýho toho mrtváka, Carl je konečně trochu normální, když mu dali bouchačku…
Chtělo by to malinko oživit
To jsem netušila že to má být o jedné skupině, myslela jsem že to je o tom období nákazy ![]()
@Lindsay15 Nene, je to skutečně o té jedné konkrétní partě lidí!
Jo, vlastně, hovoří se o tom, že v příští sérii někdo ze skupiny Ricka zradí, někdo z jeho přátel
. Tak nějak to nastínal sám Lincoln (rick).
Teda včera ten díl mazec, i slza ukápla
a pak se mi ta scéna pořád vracela, stejně jsem to měla tenkrát i se Sophii…musela jsem na to pořád myslet.
Holky, jestli znáte webizody, tak pro mě nej zombík je Hannah (1 díl první série)
http://www.youtube.com/watch?…
@yum-yum26 Ach tak, tak to je potom něco jinýho, už se nedivím, proč teda nepátrají po tom léku dál, jak se hnali do CDC (nebo jak to bylo
) a najednou šmitec
Tak to by mě celkem zajímalo kdo, myslíš že by toho Daryl byl schopnej, po tom co musel zabít Merla? ![]()
@yum-yum26 No,bojí
I když nevím proč, nic extra strašidelnýho to není 
Ale já se nudila v pauze mezi jiným seriálem, koukla na tohle a dokud jsem nedokoukala poslední díl, tak jsem se od pc ani nehnula
Takže zase čekání, to už je třetí seriál 
@Boudice23 No zrovna jsem si vybrala blbý období, takhle před koncem
Jdu vás dočítat