Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
26.3.13 15:52

@yum-yum26 No,bojí :roll: I když nevím proč, nic extra strašidelnýho to není :lol:
@Boudice23 No zrovna jsem si vybrala blbý období, takhle před koncem :lol: Ale já se nudila v pauze mezi jiným seriálem, koukla na tohle a dokud jsem nedokoukala poslední díl, tak jsem se od pc ani nehnula :kytka: Takže zase čekání, to už je třetí seriál :roll:

Jdu vás dočítat ;)

• Citovat
  • Upravit
Imane
26.3.13 15:55

@Lindsay15 Na tom není nic k bání, naopak, miluju tu maskérskou práci :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
26.3.13 15:58

@yum-yum26 Udělaný je to dokonale :lol: Kolikrát si říkám, co bych dělala kdybych vykoukla z okna a tam tohle 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2752
26.3.13 15:59

@yum-yum26 jenom aby šlo o maskérskou práci ;) bůh ví, jestli to nejsou reálné záběry z nové americké reality šou ŽIVÍ MRTVÍ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.3.13 16:00

@Alčák1 :pankac: :pankac:. No, tak by to bylo alespoň ke koukání, ne jako Hotel Paradise, tam mi stačil jeden díl, když jsemn nemohla spát 8o

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
26.3.13 16:01

Nevíte někdo o čem bude ta 4. řada? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Imane
26.3.13 16:04

@Lindsay15 :mrgreen:. Jediné, co vím, je, že se chodci mají stát opět reálnou hrozbou, v téhle sérii byli spíš takový doplněk a vypadají, že jsou zvládnutelní, ale 4. série ukáže, že je to pouze iluze, nejsou zvládnutelní. ;)

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
26.3.13 16:05

@yum-yum26 Tak to je super :palec: Asi se nedočkám vysvětlení, jak vlastně nákaza přišla, kdo to má na svědomí, jestli je nějaký lék (nebo se o něj někdo pokouší)… :?

• Citovat
  • Upravit
Imane
26.3.13 16:07

@Lindsay15 Už jsem to sem psala, ale tak ještě jednou :kytka:, ne, nevědí, a řešit se to nejspíš ani nebude. Ani v komisku, ani v seriálu. Má to být příběh o jedné ze skupin těch, co přežili, takže se soustředí na jejich vztahy, osudy, ostatní věci jdou stranou.

• Citovat
  • Upravit
14871
26.3.13 16:13

@yum-yum26 jo tady v té sérii byla reálná hrozba spíš lidský faktor :-)
Jinak myslím, že jsou hrozba pro každého, kdo není v nějakém vězení nebo guvernérově sídle, stačilo jak se stádo prohnalo přes farmu :-)
akorát v téhle sérii to vypadalo, že jsou na vedlejší koleji,,Ještě by tak mohli začít myslet, to by byl teprv mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
26.3.13 16:14

@yum-yum26 Aha(neboj, poctivě dočítám, jen jsem se ptala jestli mě náhodou 4.série nepřekvapí :D ),podle mě by to ale ten seriál celkově posunulo jinam, teď ta třetí řada byla vlastně o vězení a Woodbury, občas zabili nějakýho toho mrtváka, Carl je konečně trochu normální, když mu dali bouchačku… :lol: Chtělo by to malinko oživit :kytka: To jsem netušila že to má být o jedné skupině, myslela jsem že to je o tom období nákazy :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
26.3.13 16:16

@Lindsay15 Nene, je to skutečně o té jedné konkrétní partě lidí!
Jo, vlastně, hovoří se o tom, že v příští sérii někdo ze skupiny Ricka zradí, někdo z jeho přátel :think:. Tak nějak to nastínal sám Lincoln (rick).

• Citovat
  • Upravit
379
26.3.13 16:18

Teda včera ten díl mazec, i slza ukápla :,( a pak se mi ta scéna pořád vracela, stejně jsem to měla tenkrát i se Sophii…musela jsem na to pořád myslet.

Holky, jestli znáte webizody, tak pro mě nej zombík je Hannah (1 díl první série)
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
26.3.13 16:19

@yum-yum26 Ach tak, tak to je potom něco jinýho, už se nedivím, proč teda nepátrají po tom léku dál, jak se hnali do CDC (nebo jak to bylo :oops: ) a najednou šmitec :kytka: Tak to by mě celkem zajímalo kdo, myslíš že by toho Daryl byl schopnej, po tom co musel zabít Merla? :think:

• Citovat
  • Upravit
14871
26.3.13 16:23

@Yfka31 nééé to neznám, díííky za typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí