Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
1.4.13 20:36

@Lindsay15 to je zajímavé, že když najedu na tu stránku, tak to tam nikde nemůžu najít, ale když kliknu na tvůj odkaz, tak mi to fachá 8o Jak je to možné, kde to hledáš? Nebo pod čím jsi to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.4.13 23:20

@Jazz27 ahooj, měla jsem to úplně setjně, taky sem to nemohla najít na jejich stránkách, ale po kliknutí na odkaz to tam bylo hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
2.4.13 08:19

@Jazz27 Asi duchové, nebo já nevím :lol: :lol: Mě se to normálně ukáže ;)

• Citovat
  • Upravit
2752
2.4.13 18:41

Tak jsem včera dokoukala poslední díl :( guvernérovi absolutně hráblo a Andrea :? kdyby vzala roha s Michone hned na začátku - no jo růžový brejle 8) Miltona mi bylo líto :,( a jsem zvědavá, co teď bude guvërnér dělat, když nemá ani lidi ani vězení ani město - těším se na další díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.4.13 18:43

@Alčák1 Andrea byla prostě dobrák a myselal si, že je ta co spasí svět, prostě to myselal dobře, chtla mír pro všechny a být se všema za dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.4.13 16:06

@Boudice23 jo jo a jak dopadla. Najvíc mě překvapil syn Carla :x jak odprásknul toho kluka. Roste z něj pěknej bezcitnej :poblion: ale takový asi přežijou. Všechny kolem povraždí - i když v tý době nemůžeš nikomu věřit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.4.13 16:52

@Alčák Z Carla se stává zabijak, jinak by nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.4.13 16:56

Vůbec si to člověk nemůže představit 8o kdyby se takhle choval můj syn za pár let :zed: i když Rick z toho taky neplesal blahem. Fakt jsem zvědavá na další díly :dance: hlavně co bude s guvernérem a těma lidma ve vězení. No necháme se překvapit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
3.4.13 16:58

@Alčák1 Mě hlavně strašně vytočilo, jak furt tvrdil, že na ně zaútočil, přitom to byl taky jenom bezbrannej kluk :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17095
3.4.13 17:00

@Alčák1 Já bych asi na to koukala jinak. Síce by děti neměly dětství, ale aspoň bych měla jistotu, že se o sebe zvládnou postarat. I když si to můžu jen myslet, kdožví, jak bych se zachovala já, kdyby to nastalo. Možná bych si prohnala kulku hlavou mezi prvními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.4.13 17:06

@Lindsay15 jo tak to mi taky hnulo žlučí a hlavně to, jak se u toho tvářil :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
3.4.13 17:07

@Alčák1 Z části ho lituju, že má zkažené dětství ale na druhou stranu si myslím, že z něj jednou bude velkej hajzl :oops: Rick to nevidí, ale Hershel už to konečně zpozoroval…

• Citovat
  • Upravit
2752
3.4.13 17:08

@Jazz27 ale neprohnala ;) založili by jsme tábor - my co jsme tady, páč ostatní by neměli ani tucha co se děje, když na to nekoukaj :dance: a přežily by jsme :dance: tady nedaleko v Drahonicích teď zavírají věznici, tak kdyby začala invaze, zvu vás všechny do mýho novýho domova na kafe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
3.4.13 17:11

Já bych se radši zabila sama, věřím že bych nebyla tak silná, abych přežila :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27263
23.5.13 11:29

Holky taky je vám tak nějak teskno? Každý pondělí, respektive úterý…už aby byla 4. serie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí