Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
2.9.13 12:33
@lleennttiillkkaa píše:
Holky já se taky nemůžu dočkat. Na 3. řadu se kouknu, abych si připomněla události, ačkoli myslím, že si to pamatuju až moc dobře.

Taky si to pamatuju… mám to všechno v živé paměti… hlavně to, že ten bastardík „guvernér“ nezahynul, že prostě někam zmizel a nikdo neví kam… jsem zvědavá kde ho vytáhnou a v jaké situaci 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
2.9.13 12:46

@Cmochy Třeba pak bude hodnej :lol:

• Citovat
  • Upravit
Imane
3.9.13 12:58

@Lindsay15 Jé, Ty jsi krásná nevěsta, i když je to totálně off topic :lol: (Jsi to Ty, že? :) )

• Citovat
  • Upravit
2752
3.9.13 13:06

Tak jsem včera večer přepínala programy a hle - prima cool pokračuje. Už se taky těším na další řadu, pořád jsem si říkala, jak je říjen daleko a už to bude :pankac: alespoň nějaké pozitivum v hnusném podzimu. Už aby bylo jaro a 5 řada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.9.13 13:12

Taky jsem včera koukala. Chtěla jsem teda původně koukat na Kleopatru, ale mrtváci vyhráli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
3.9.13 13:39

@saracenka30 Bohužel jsem :lol: :lol: Děkuju :hug:

Oni dávají na coolce? Kdy a v kolik? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
3.9.13 13:40

@Lindsay15 Opravdu Ti to moc sluší :palec:.
Každé pondělí v 22:30, ale je to na primaplay.cz dabované i s titulky.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
3.9.13 13:49

@saracenka30 Možná na fotce :mrgreen: Né, děkuju :hug: Tak já budu koukat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
47
3.9.13 18:59
@Alčák1 píše:
Ahoj holky nekoukáte někdo??? vždycky se těším na pondělí a sedíme tu s manželem jak přikovaní. Je to taky jedinej seriál na kterej se mnou manžel kouká bez přemlouvání :lol: včera to bylo teda hustý s tím Šejnem. Nevíte, jak to bude pokračovat nebo co si myslíte??? :mavam:

Ahoj já s partnerem koukáme moc pravidelně, teď běží na prima cool 3 řada, my už jsme ji viděly, stahujeme si z netu, pokud jsi ji ještě neviděla tak se těš, je to docela dobrý ale já už jsem natěšená až začnou vysílat 4řadu, cca za měsíc. To bude hukot :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
13.9.13 11:22

http://www.spoilertv.com/…xtended.html

V tomhle videu je docela hodně nových scén ze 4 sezóny, kdo třeba neviděl :lol:.

• Citovat
  • Upravit
2752
13.9.13 11:48

@saracenka30 nerozumím ani slovo ale podle obrázků, to bude něco :lol: už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.9.13 12:11

@saracenka30 tak tohle jsme ještě neviděla…díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
13.9.13 12:46

@Alčák1
Stejně nic důležitého neříkaj :D, podstatný jsou ty obrázky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
2752
13.9.13 21:48

@saracenka30 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holt hendicap. Mohli by to namluvit alespoň v NJ pro ty - nás druhý :mrgreen: a v ruštině pro starší generace - bezohledci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
13.9.13 21:55

@Alčák1 Tak s němčinou ani ruštinou bych si nešprngla :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat