Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetiteFillette píše:
@Aletheia Hele, fungujou ty dřepy?
na co konkrétně?
dělá to svalnatá stehna, na zadku ti neřeknu to jsem si nevšimla, ale budu se za pět dní fotit a porovnám jestli se něco změnilo
![]()
No ptala jsem se na to jedno nové pozadí
Na fotky si ráda počkám, třeba mě inspiruješ ![]()
@Aletheia no to jo, ale useklá hlava na zemi vlastně už není nebezpečí, resp. velmi malé, pač se může posouvat max. ušima
tudíž jen čumí a cvaká zuby
@Boudice23 si mě předběhla
Taky jsem si myslela, že tam má asi hlavu, ale zas jsem nepochopila, co jako zahlídl Rick v tom stanu? Dva spacáky? Nebo jen jeden?
Já si v první chvíli myslela, že tam má nějakého zajíčka nebo co, jak si klekla jakoby k té přepravce, že je prostě mešuge, že se zbláznila. Jinak jsem to fakt nechápala, jak furt mluvila dokola o tom samém a nějak mi to nedávalo smysl celé.
@Aletheia píše:
na co konkrétně?dělá to svalnatá stehna, na zadku ti neřeknu to jsem si nevšimla, ale budu se za pět dní fotit a porovnám jestli se něco změnilo
![]()
to věřim, včera jsem začala a dneska jsem měla problém dosednout na záchod
takže jsem zase rychle skončila
budu radši cvičit na břicho ![]()
@Acinore píše:
to věřim, včera jsem začala a dneska jsem měla problém dosednout na záchodtakže jsem zase rychle skončila
budu radši cvičit na břicho
hele první dny jsou nejhorší, od té 80 je to lepší
já jsem nemohla sejít schody
a musela jsem! (máme dole záchod
)
@Jazz27 Jo, měla tam hlavu svého manžela, v tom jutovém pytli a v tom stanu byl právě jenom jeden spacák, proto Rick tak divně koukal.
@Imane píše:
@Jazz27 Jo, měla tam hlavu svého manžela, v tom jutovém pytli a v tom stanu byl právě jenom jeden spacák, proto Rick tak divně koukal.
ale že to tam bylo čistý na to jak vypadala..
![]()
@Boudice23 píše:
ale že to tam bylo čistý na to jak vypadala..![]()
to jo ![]()
@Boudice23 píše:
ale že to tam bylo čistý na to jak vypadala..![]()
to mě taky zmátlo ![]()
Já čekala ještě dítě, že by měla nějaké svoje mrně, když tam měla tu bedničku, než ukázali ten pytel
A jsem zvědavá, kdy se objeví guvernér a jestli jako živej nebo už mrtvák ![]()
@Jazz27 Guvernér je určitě naživu
.
Taky jsem si říkala, jak to má v tom stanu čistý, ona sama byla zelená od mechu
. Já bych se v tom nehnípala ![]()
@Jazz27 píše:
Já čekala ještě dítě, že by měla nějaké svoje mrně, když tam měla tu bedničku, než ukázali ten pytelA jsem zvědavá, kdy se objeví guvernér a jestli jako živej nebo už mrtvák
taky jsem si chvilku myslela že je to dítě ![]()
@Aletheia jako malý mrtvácký batole?
Příspěvek upraven 15.10.13 v 20:52