Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Acinore píše:
ok, tak to už jedině Daryl…to je snad jedinej seriál, kde nehrajou samý fešáci
mě se právě nelíbí jak má teď v tom první dílu vlasy
na to jak jsem ho milovala jsem se přes to nemohla celý díl přenést
![]()
@Imane Neříkám že je to vzor čistoty a upravenosti
Ale když on je tááák sexy
Prostě mi přijde jako větší chlap než Rick. Já nevím proč, ale už od první chvíle co jsem ho viděla, tak po něm jedu ![]()
Ahoj holky, tak koukam, ze v tom taky litate
. ani me to neminulo. holky, uz jste videly neco ze 4. serie krom prvniho dilu? kde to najdu kdyztak? ja ted koukala na vsechny dily od zacatku. jako maniak v noci
a pres den s ditkem, no mazec.
jinak ja hlasuju pro Daryla- to je proste kus ![]()
@Imane To není rejpání
Holt je to prostě sexouš
Já tam s ním být tak nevylezeme z postele
Už mlčím! ![]()
Příspěvek upraven 17.10.13 v 21:47
Ženy Daryl má prostě charisma…není nijak extra pěknej, ale prostě ženský něčím dostane..má osobní kouzlo
![]()
@Boudice23 píše: Ženy Daryl má prostě charisma…není nijak extra pěknej, ale prostě ženský něčím dostane..má osobní kouzlo![]()
![]()
Jo, to je ono, on není žádnej klasickej krasavec, ale má charisma a myslím, že spíše postava Daryla, jak je psaná, než samotný herec. ![]()
@Lindsay15 píše:
@Imane To není rejpáníHolt je to prostě sexouš
Já tam s ním být tak nevylezeme z postele
Už mlčím!
Příspěvek upraven 17.10.13 v 21:47
No on je krasavec, staci se podivat na jinyy fotky, dokonce fotil pro Pradu ![]()
@Imane je, cetla jsem neco jako ze by se mel v dalsich dilech zamilovat a v realu ma manzelku a syna
@Lindsay15 píše:
@Imane Neříkám že je to vzor čistoty a upravenostiAle když on je tááák sexy
Prostě mi přijde jako větší chlap než Rick. Já nevím proč, ale už od první chvíle co jsem ho viděla, tak po něm jedu
@Imane Přesně.Nevadil mi asi do doby, než je našel Rick
Rick se mi líbil asi do konce druhé série, jak o sebe přestal dbát tak už se mi nelíbí
Ale Daryl to je kus