Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a má se objevit zrádce který vpustí mrtváky do vězení ![]()
@Lindsay15 ja si to taky ted predstavuju s moji dcerkou, normalne mam chut udelat si zbrokak, co kdyz…
@Lindsay15 píše:
Jako být tam já se svým šestiměsíčním synem a vletět tam mrtváci, tak nevím co bych dělala
Mi povidej mam i noční mury budim se upocená -kdyby se neco takoveho nekdy stalo ja tomu i verim sem straspytel ale koukat musim a psycholožka o tom ví
![]()
@Lindsay15
no co uz, on me uhanel az uhnal, absolutne ne muj typ, ale proste jsem se pomalu zamilovavala a proste je ted muj manzel ![]()
aha, ty brdo ![]()
@Térouš píše:.
@Lindsay15 ja si to taky ted predstavuju s moji dcerkou, normalne mam chut udelat si zbrokak, co kdyz…
Tak tak.. Buh vi co kde vyrabej za biologický zbraně ![]()
@Térouš Já už občas blbnu a přemýšlím, co když se vzbudím a venku nakažení mrtví ![]()
Jinak kdybych měla mříže v okně i na vchodových dveřích, jsme v prvním nadzemním patře v bytovce, dostali by se k nám? ![]()
@Lindsay15 tak zalezi, jak jste vysoko. ja to mam na zem asi 4 metry, tak se cejtim bezpecne, jen zabezpecit vchodove dvere, no a mit doma jidlo a vodu na sto let ![]()
@Térouš @magicalee Ale ona to není p*del
Co kdyby se to stalo? Já bych byla asi totálně v háji
Se mi zdál sen, že jsem si na velkým strmým kopci postavila velkej barák kam jsem nahnala lidi co jsem chtěla aby přežili, v kopci byl zabudovanej výtah a byl ovládán mou myšlenkou, chodili jsme s chlapama do vsi pro zásoby, ženský se starali o děti, kuchaři vařili ![]()
Jsem na mobilu takže budu brzdit deryla i ricka bych..vohla aji toho jak ho strelil karl v druhe serii do hlavy toho shaina myslim? <3