Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
18.10.13 07:44
@Lindsay15 píše:
@Térouš Tybláho 8o Našemu je teda čerstvě 6,ale spí dopoledne chvilku, odpoledne tak hodinku a půl, po večeři tak 1,5h až 2h. No a pak jde spát a vzbudí se až ráno :think: Kolikrát mi celej den spí, že o něm nevím :nevim:

No to je prave na prd spat ma v noci :-D zkus to nejak pozmenit je tu hodne diskuzí o tom to poradi ti líp taky mam první.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
18.10.13 07:45
@Acinore píše:
Holky klid, tim, že koukáme na tenhle seroš, bysme určitě přežily cokoli :D teď jak jsem koukala na tři série za sebou, vůbec by mi nepřišlo divný, kdybych viděla venku někoho sekat lidem do hlavy :D :D tak jsem se do toho vžila :D
:mrgreen: tak tak :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Lindsay15
18.10.13 09:34

@magicalee Tak on v noci právě spí :lol:

• Citovat
  • Upravit
27263
18.10.13 09:48
@Acinore píše:
Holky klid, tim, že koukáme na tenhle seroš, bysme určitě přežily cokoli :D teď jak jsem koukala na tři série za sebou, vůbec by mi nepřišlo divný, kdybych viděla venku někoho sekat lidem do hlavy :D :D tak jsem se do toho vžila :D

Taky mám ten pocit. Jo a můj muž se zase inspiroval lidmi, kteří se chystají na apokalypsu a schovává konzervy a trvanlivé potraviny a podobně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.10.13 09:51

Holky, abyste nezačaly vraždit 8o

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.10.13 09:52

Ve čtyřce hraje Kyle??? A vy jste mi to žádná neřekla!!! Já toho kluka zbožňuju :srdce: http://www.theplace2.ru/…185029-1.jpg

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.10.13 09:58

A teď mi došlo, proč Ricka moc nemusim…protože je v obličeji strašně podobnej mýmu ex…i ty oči maj stejný :cert: :pocitac:
Ale došlo mi to až teď, když je zarostlej :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.10.13 10:14
@Acinore píše:
Ve čtyřce hraje Kyle??? A vy jste mi to žádná neřekla!!! Já toho kluka zbožňuju :srdce: http://www.theplace2.ru/…185029-1.jpg

aha, tak on hned umřel, tak nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.10.13 10:36

Nooo, další díl bude mazec :D

• Citovat
  • Upravit
27263
18.10.13 11:10

KOnečně jsem se k tomu prvnímu dílu dostala a naprosto mě rozsekal rozhovor Deryla s Carol.,, jen abys věděl, měla jsem tě ráda jako první,, :mrgreen:
Dobře odhalování minulosti Deryla mě taky pobavila a střechou propadávající Chodci ve mě evokují reklamu na AXE, jak padali z nebe andělé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.10.13 11:40

@Lindsay15 no u nas je to slozity i s tim vekem. nevim, co brat v potaz a kdy :lol:. zas se musim zastat, ze nebreci a nejeci, ale vzhuru je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.10.13 11:42

@magicalee me spi v noci, spinka devet hodin v noci, ale proste pozde usina. ja to pricitam svemu navyku v tehu. ja totiz mam uplne to samy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.10.13 11:43

@Acinore asi tak, kdybych si mela vybrat nastroj, byla by to pistole a katana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.10.13 11:45

@lleennttiillkkaa jojo, AXE to asi prevzalo, jen padaj trochu hezci bytosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.10.13 11:46

@Térouš Náš díkybohu taky nebrečí :lol: Jo a pro mě by bylo asi lepší hlavy sekat katanou než střílet, v rámci toho, že bych chránila dítě-třeba ho měla v ruce, tak se mi to zdá i lepší způsob než mířit a pak netrefit zbraní :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!