Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Acinore píše:
Holky klid, tim, že koukáme na tenhle seroš, bysme určitě přežily cokoliteď jak jsem koukala na tři série za sebou, vůbec by mi nepřišlo divný, kdybych viděla venku někoho sekat lidem do hlavy
![]()
tak jsem se do toho vžila
@Acinore píše:
Holky klid, tim, že koukáme na tenhle seroš, bysme určitě přežily cokoliteď jak jsem koukala na tři série za sebou, vůbec by mi nepřišlo divný, kdybych viděla venku někoho sekat lidem do hlavy
![]()
tak jsem se do toho vžila
Taky mám ten pocit. Jo a můj muž se zase inspiroval lidmi, kteří se chystají na apokalypsu a schovává konzervy a trvanlivé potraviny a podobně ![]()
Ve čtyřce hraje Kyle??? A vy jste mi to žádná neřekla!!! Já toho kluka zbožňuju
http://www.theplace2.ru/…185029-1.jpg
A teď mi došlo, proč Ricka moc nemusim…protože je v obličeji strašně podobnej mýmu ex…i ty oči maj stejný
![]()
Ale došlo mi to až teď, když je zarostlej ![]()
@Acinore píše:
Ve čtyřce hraje Kyle??? A vy jste mi to žádná neřekla!!! Já toho kluka zbožňujuhttp://www.theplace2.ru/…185029-1.jpg
aha, tak on hned umřel, tak nic ![]()
KOnečně jsem se k tomu prvnímu dílu dostala a naprosto mě rozsekal rozhovor Deryla s Carol.,, jen abys věděl, měla jsem tě ráda jako první,, ![]()
Dobře odhalování minulosti Deryla mě taky pobavila a střechou propadávající Chodci ve mě evokují reklamu na AXE, jak padali z nebe andělé ![]()
@Lindsay15 no u nas je to slozity i s tim vekem. nevim, co brat v potaz a kdy
. zas se musim zastat, ze nebreci a nejeci, ale vzhuru je ![]()
@magicalee me spi v noci, spinka devet hodin v noci, ale proste pozde usina. ja to pricitam svemu navyku v tehu. ja totiz mam uplne to samy ![]()
@Acinore asi tak, kdybych si mela vybrat nastroj, byla by to pistole a katana ![]()
@lleennttiillkkaa jojo, AXE to asi prevzalo, jen padaj trochu hezci bytosti ![]()
@Térouš Náš díkybohu taky nebrečí
Jo a pro mě by bylo asi lepší hlavy sekat katanou než střílet, v rámci toho, že bych chránila dítě-třeba ho měla v ruce, tak se mi to zdá i lepší způsob než mířit a pak netrefit zbraní ![]()
No to je prave na prd spat ma v noci
zkus to nejak pozmenit je tu hodne diskuzí o tom to poradi ti líp taky mam první..