Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Térouš píše:
@Lindsay15 no ja taky mela podle planu rodit az v breznu…
boze holky, ten muj malej certik nespi, usina desne pozde
me chodila spat v deset jeste pred dvema mesici ani ne 15mesicu mame a uz pada do postele v 8 ale vetsinou usne tak do hodky no..ale vytrpela jsem si sní a jejím čumákováním taky své.. Tak at se zadari a usne není vetsi lasky jak ke spícímu dítěti ![]()
@Lindsay15 me Elee jí v 9 a pak az v 6.00, ale to krmi manzel a vstavame po 9.00, ale pozde usina, chce si hrat, ale sama si hraje, me jde spis o to, ze kojenec by asi nemel bejt takova suva ![]()
@Lindsay15 píše:
@Térouš To náš už chrní snad 2 hodinkyNají se kolem půlnoci a vzbudí mě po 8.ráno
Na co já si můžu stěžovat?
@Térouš píše:
@Lindsay15 me Elee jí v 9 a pak az v 6.00, ale to krmi manzel a vstavame po 9.00, ale pozde usina, chce si hrat, ale sama si hraje, me jde spis o to, ze kojenec by asi nemel bejt takova suva
Me holka ani ne v mesici veku vydrzela strasit i 4h v kuse ![]()
@Térouš píše:
@magicalee no me ale chodi spat i v pulnoci i po pulnoci
Uf ty jo tak to nevim zkus nejak pozmenit navyky spaci přes den.. Vis davat spat jen dopo a hned po o a pak bavit bavit a bavit az do 7vecer treba.. -Treba
Vydrzi no, nema problem a pak padne jak podtata zniceho nic ![]()
@Térouš píše:
Vydrzi no, nema problem a pak padne jak podtata zniceho nic
Kolik ze mate mesicu? 6? To uz by chtelo s rezimem zacit nam to klapalo fajn zkazilo se to az kolem 9mes - 13. Kazilo to i svetlo venku
ale od 5mesice- tusim spala moc fajn..2denne -nekdy 3×.. A pak v 9 papa lala
@magicalee to zas nevydrzi, ona knoura pak, ze si chce dachnout:(. a v kocarku na prochazce ji taky nezabavim tolik, kdyz je v lehu a na vzduchu
. jsem zkratka nedusledna prvomatka ![]()
@magicalee ma skoro 10 mesicu, ale 7 mes. korigovane, pocita se ji prozatim ten korigo vek. ona dopo nespi, dachne si po obidku a pak jeste jednou, ale to nejsou dlouhy spanky ![]()
@magicalee ja ji ted ani nedokazu uspat, chce bejt na brisku a perovat, predtim nechtela vubec ty jo
@Térouš Tybláho
Našemu je teda čerstvě 6,ale spí dopoledne chvilku, odpoledne tak hodinku a půl, po večeři tak 1,5h až 2h. No a pak jde spát a vzbudí se až ráno
Kolikrát mi celej den spí, že o něm nevím ![]()
Holky klid, tim, že koukáme na tenhle seroš, bysme určitě přežily cokoli
teď jak jsem koukala na tři série za sebou, vůbec by mi nepřišlo divný, kdybych viděla venku někoho sekat lidem do hlavy
tak jsem se do toho vžila ![]()
@Térouš To náš už chrní snad 2 hodinky
Nají se kolem půlnoci a vzbudí mě po 8.ráno
Na co já si můžu stěžovat?