Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 Ale docela mě udivuje, že Rick vyhnal ty dva černochy (ty dva táta a syn bílý to mi je jedno)…Přecejenom mohli postupně tvořit nějakou větší skupinu, líp by se ubránili a vzhledem k tomu že tam mají děti a ženský, tak podle mě jedná ukvapeně ![]()
Tyy, joo, takovouhle skupinu bych tady nečekala
Ale jsem ráda - mě to zezačátku nezajímalo, říkala jsem si, zase jeden seriál o zombících - většina těch filmů mě vždycky děsně nudila a pak mě manža ukecal a teď spolu každý pondělí netrpělivě vyčkáváme nového dílu ![]()
@Lindsay15 Věřím, že ti černoši se nakonec dají k nim. V komiksu je Tyresse Rickova pravá ruka, což tady je to Daryl.
@yum-yum26 Myslíš jo? Já měla takový pocit když se poprali u tý jámy mrtváků…Ale pak mi to přišlo divný, že by se tam vraceli po tom, co je Rick vykopl…Andrea měla zůstat když byla poprvé ve vězení, bylo jasný že jí Guvernér nenechá přelítávat sem a tam…Já už bych měla nasbíráno slušně lidí, včetně batůžkáře ![]()
@Lindsay15 Jo, myslím, že jo. Oni to nějakk vymyslí
. Neříkám, že se přidají už teď, ale nějak si je neumím představit odděleně, tyhle dvě postavy k sobě prostě patří. Neumím si představit Ricka a Tyresse zvlášť
. Nějaká konfrontace bude.
@yum-yum26 Tak to jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet
Jinak jsem poctivě dočetla celou diskusi ![]()
@yum-yum26 Dlouhý,ale pro mě to nebyl problém přelouskat, alespoň vím co už jste řešili a nebudu vás tím znova otravovat
Ale jak jste se tu bavili o těch miminkách, já mám dojem, že v jednom díle bylo ale to bych kecala ![]()
@yum-yum26 Já to jdu pohledat, třeba si nafackuju že vám tu lžu (i když nevědomky) ![]()
@yum-yum26 Já mám právě pocit, že když Rick šel do nějakého domu v první sérii tuším, tak leželo v postýlce/kolíbce miminko…Ale fakt bych kecala, pohledám to zítra, přítel psal že jede z práce, tak musím dělat véču ![]()
@Lindsay15 Hm, to si nemyslím
. Rick za to nemůže. Jsem sama zvědavá, jak to bude
.