Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jazminka27 jo taky jsem si zvykla na mrtváky. Každej si je poojmenuje asi podle svého. Chdci nebo mrtváci - potkat bych je nechtěla
. Dokonce když běžely díly ¨na Prima cool, tak jsem s manželem před spaním debatovaly, co by jsme dělaly
hřbitov cca 50m za prdelý
tak by jsme si nanosily zásoby na půdu - máme tam padací těžké dveře a pak by jsme spekulovaly co dál
až by se to po pár dnech uklidnilo, sedly bychom do auta a prchaly
Před měsícem prý v americe vypustily do rádia, že mrtváci napadly nějaké město a napadají a žerou tam lidi - lidi tam prý začaly panikařit a pak se dozvěděly, že to byl vtip - docela drsný ![]()
Jo a holky chci se zeptat, v Americe už šel poslední díl??? protože jeden rockovej zpěvák řekl v rádiu - hele lidi sleduju,,živí, mrtví " a poslední díl??? fakt strašnej mazec ![]()
Ahoj holky, tak já jsem opět o jeden díl pozadu.
Jinak teda taky mám nejradši označneí mrtváci. Chodci ani kousači mě moc nejdou přes uši.
@Alčák1 píše:
Ty jo, holky my už tu máme asi invazyjela jsem autem a před vesnicí Očihov je velká cedule s nápisem zóna 30 - pozor chodci
řeknu vám, že být tam fakt chodci, tak na to spíš šlápnu - ta 30 mě drtí
@Alčák1 nn tene ještě nebyl, neměl premiéru
![]()
Jinnak já si na ty chodce taky nemohla zvyknout, ale po 3 sérii mám jasno
, kousači jsou blbý ![]()
No na slovákách jsou to mrtváci, pak žrouti nebo tuláci
ona každá skupina jim říkala jinak a každý překladatel taky ![]()
No ať se jmenují jak chtějí, jsou hnusní, nebezpeční a musí strašně smrdět ![]()
Jinak nevím, jestli jste to tu už neřešily, ale já mezi mrtváky neviděla žádné dítě. nejmladší jsem zaregistrovala tu Sofii asi, ale třeba 5 leté nebo tříleté nikde. Vím, že takhle mrňaví asi nebudou chodit s velkejma, ale chodit už umí a když umřou, tak by taky měly obživnout, ne? A taky by mě zajímalo, jestli jsem to dobře pochopila, tak Lori porodí ale Karl ji zabije, ne? A čím pak krmí to miminko? Sunarem? ![]()
@jazminka27 první mlíko a věci pro ní našli v nějakých jeslích, pak byli v obchodě ve městě, kde glena a meggie unesl merl a sunar jim donesla michonne. Je jasný, že nikdy nenosili po jedný krabičce.
@lleennttiillkkaa no já jsem zvědavá jak to s tím prckem dopadne ![]()
Tak daleko teda ještě nejsem, včer jsem vytuhla v půlce druhého dílu 3.serie, ale kdo je ta Michonne? černoška s katanou?
@Boudice23 já předpokládám, že jedno mrtvý dítě už stačilo a mimčo zabít nenechaj, ačkoli…
@jazminka27 jo jo to je ona ![]()
@lleennttiillkkaa no nevím nevím co s ním zamýšlí ![]()