Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 píše:
@Boudice23 Ne, ani náhodou. Seriál a komiks jsou dva absolutně odlišné příběhy. Tam se nedá zjistit skoro nic. Tvůrci seriálu jsou ve vyprávění příběhu úplně jiným směrem. Což je dobře, myslím.
a odkud čerpáš? ![]()
@yum-yum26
ptala se, ale podle mně jí pak bylo úplně jasný kam jeli…
Karen? jaká Karen? ![]()
@Becky00 Andree? A jasné, jo?
. Tak to nevím, teda
. Karen je tam dlouhovlasá žena, má kudrnaté tmavé vlasy, jak tam v tom 9 díle začalo to město šílet, tak se tam bavila s Andreou.
@Boudice23 Ne, víš co, někdy si pročtu cizojazyčné stránky a občas se něco zajímavého dozvím.
.
@yum-yum26 píše:
@Boudice23 Ale ne, to byla jen sranda![]()
né vpohodě
ty smajlíci jsou hrozně neosobní ![]()
@Boudice23 píše:
né vpohoděty smajlíci jsou hrozně neosobní
To jsou
. Někdy jsem si všimla na emiminu, že se do sebe lidi pustí jen proto, že se nevidí tváří v tvář
a špatně si to vyloží.
@yum-yum26 píše:
To jsou![]()
. Někdy jsem si všimla na emiminu, že se do sebe lidi pustí jen proto, že se nevidí tváří v tvář
![]()
a špatně si to vyloží.
no jasný, se občas nestačím divit
, asi už s tebou tady na diskuzi nebudu mluvit, za to, že jsi mi to nechtěla říct
![]()
@Boudice23 píše:
no jasný, se občas nestačím divit, asi už s tebou tady na diskuzi nebudu mluvit, za to, že jsi mi to nechtěla říct
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ne, prosím, to ne, to mi zlomí srdce
.
Já řeknu cokoliv, cokoliv
.
@yum-yum26 Já si taky myslím, že to Andrei muselo být jasné, když jí brejlou řekl, že jedou na výpravu a u toho tak trošku mlžil. A Karen, není to ta, co ale v tu dobu byla na stráži??
@Miraell píše:
@yum-yum26 Já si taky myslím, že to Andrei muselo být jasné, když jí brejlou řekl, že jedou na výpravu a u toho tak trošku mlžil. A Karen, není to ta, co ale v tu dobu byla na stráži??
Jojo, to je přesně ona, ta Karen, taková ta amazonka
.
Holky to je jen těch deset dílů z třetí série?
Ráda bych to viděla i dál, ale nevím kde stahovat…vše co jsem zkoušela doposud, bylo neúspěšné ![]()
@Boudice23 Ne, ani náhodou
. Seriál a komiks jsou dva absolutně odlišné příběhy. Tam se nedá zjistit skoro nic. Tvůrci seriálu jsou ve vyprávění příběhu úplně jiným směrem. Což je dobře, myslím.