Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rences píše:
Ahoj holky, nevite co se tenkrat stalo s tělem Lori?
taky jsem nad tím přemýšlela. Mohli ho alespoň vytáhnout a pohřbít.
Fakt
ono to prave tenkrat bylo takovy neurcity, tak jsem porad doufala, ze ji nekdo nasel a pomohl ji…tak nic no
![]()
@rences snědl ho zombík co tam pak ležel a někdo mu kuchal to břicho.. nevím teď kdo to byl…
@rences píše:
Faktono to prave tenkrat bylo takovy neurcity, tak jsem porad doufala, ze ji nekdo nasel a pomohl ji…tak nic no
![]()
Prosim Tě, nestraš, Bohu díky, že už tam není ![]()
Jako ja taky Lori moc nemusela a ani toho jejiho syna, ale zas mi pak bylo lito te male holcicky
no a pamatujete na konec druhe rady, jak tam byla ukazaka na nejaky objekt, okolo myslim byla voda, byla to ta veznice nebo neco jinyho?
koukam na to v nic moc kvalite ![]()
@rences Jojo, to byla ta věznice, v které jsou teď v 3.řadě, nevím, v jaké jsi fázi seriálu
. Kde na to koukáš?
@rences píše:
Faktono to prave tenkrat bylo takovy neurcity, tak jsem porad doufala, ze ji nekdo nasel a pomohl ji…tak nic no
![]()
No tak vzhledem k tomu, že jí Carl střelil do hlavy ještě než se stihla proměnit, tak by jí asi moc pomoc nešlo.
Jinak myslela jsem si, že jí sežral ten mrtvák, co ho tam Rick potom kuchal…
No ted koukam na www.tvguru.cz/thewalkingdead/ uz jsem videla S3e9,ale nekdy ty dily jen proklikám, když tam není akce…není nad první řadu ![]()
@rences Tak se dívej na již zde tisíckrát zmiňovaném eserial.cz, tam je ta kvalita hodně dobrá. ![]()
Příspěvek upraven 13.02.13 v 11:59
@lleennttiillkkaa píše:
No tak vzhledem k tomu, že jí Carl střelil do hlavy ještě než se stihla proměnit, tak by jí asi moc pomoc nešlo.
Jinak myslela jsem si, že jí sežral ten mrtvák, co ho tam Rick potom kuchal…
Jako, když to v tom serialu nevidim na vlstni oci, tak neverim. Oni jsou za x dilu schopni to udelat tak, ze treba strelil jen do zdi ![]()
@rences píše:
Jako, když to v tom serialu nevidim na vlstni oci, tak neverim. Oni jsou za x dilu schopni to udelat tak, ze treba strelil jen do zdi
Je mrtvá
. Ta už se vrátí maximálně jako přelud Rickovy choré mysli počínajícího psychopata
.
@rences já si právě myslím že nakonec to tak dopadlo, jak tam Rick šel tak našel přeci ten náboj na zemi
takže ji podlě mne nezasřelil.. ale už si tím nejsem jistá, musela bych se znovu podívat ![]()
@Becky00 Hele, já myslím, že ji střelil, protože to pak přece někde říká Darylovi, že ji střelil.
Nechci být dožraná
ale kdo byl ten, co jim tam odseknul ten řetěz ![]()