Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7204
6.2.13 18:01

@yum-yum26 Nevím, nevypadal že by byl schopnej jim odpustit :nevim: leda že by je všechny postřílel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
6.2.13 18:04

@Becky00 Já doufám, že to bude skupina. Pořád čekám, kdy bude něco mezi Darylem a Carol, mezi němi to jiskří pořád :-) Ale nevěřím Merlovi, ten bude dělat vždy problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
6.2.13 18:09

Uvidíte, že bude :mrgreen:. Neříkám, že to bude nějaké upřímné, na to jsem sama zvědavá, ale myslím, že to tak jednoznačné nebude, že by se Daryl odvrátil od Ricka a byl jen s Merlem a stejně tak si nemyslím, že se odvrátí od bratra. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27259
6.2.13 23:15

Tak jsem teďka dokoukala 2.díl 3. serie a musím říct, že jsem se celkem pobavila, akorát mám pocit, že s příštím dílem mě humor přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.2.13 13:24

@lleennttiillkkaa Pokud vím, tak s tím dalším ještě ne, až s tím 4.dílem a pak už asi definitivně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27259
7.2.13 23:41

Tak další díl za mnou. Holky co já budu dělat, až to dokoukám. Jsme zvyklá na jeden díl denně a to pak budu muset čekat týden…ale alespoň zase nakoukám něco z chirurgů. Jinak třetí serie je fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.2.13 14:55

@lleennttiillkkaa Co budeš dělat? :mrgreen: No, čekat celý týden na další díl jako já :mrgreen:. No jo, třetí série je nejlepší a druhá polovina má být prý ještě povedenější než ta první. No, tak to jsem zvědavá :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
13943
8.2.13 15:13

Ahoj, už jsem to tu dlouho nečetla, ale teď jsem vás musela dočíst, páč jsem zapomněla, kdy že to má být ta druhá půlka 3.série :) Akorát mi kazí radost to, že to asi hned nebude na netu s titulkama co? Angličtinu sice trochu dávám, ale ne natolik, abych pochopila všechny souvislosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.2.13 15:16

@PetiteFillette Na netu to bude na www.eserial.cz už večer v pondělí otitulkováno, max, v úterý ;)

• Citovat
  • Upravit
13943
8.2.13 15:49

Téda, tak to je rychlost, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.2.13 16:00

@PetiteFillette Teda, každé pondělí jeden díl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
8.2.13 16:07

Jasný, pochopila jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.2.13 16:09

@PetiteFillette Jojo, promiň, já v žádném případě nepochybovala o Tvé chytrosti, jen jsem si pro sebe říkala, jestli jsem to já nenapsala špatně a zbytečně Tě nenatěšila :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
13943
8.2.13 16:19

@yum-yum26 Néé, já to pochopila, že to tak nemyslíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.2.13 22:57

Právě jsem se přistihla u toho, že tlačím s Lori… :D
Jinak bych do viděla, že u ní to byla asi vcestná placenta. Každopádně si scénáristi nemohli odpustit typický americký porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí