Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 Nevím, nevypadal že by byl schopnej jim odpustit
leda že by je všechny postřílel ![]()
@Becky00 Já doufám, že to bude skupina. Pořád čekám, kdy bude něco mezi Darylem a Carol, mezi němi to jiskří pořád
Ale nevěřím Merlovi, ten bude dělat vždy problémy.
Uvidíte, že bude
. Neříkám, že to bude nějaké upřímné, na to jsem sama zvědavá, ale myslím, že to tak jednoznačné nebude, že by se Daryl odvrátil od Ricka a byl jen s Merlem a stejně tak si nemyslím, že se odvrátí od bratra. ![]()
Tak jsem teďka dokoukala 2.díl 3. serie a musím říct, že jsem se celkem pobavila, akorát mám pocit, že s příštím dílem mě humor přejde..
@lleennttiillkkaa Pokud vím, tak s tím dalším ještě ne, až s tím 4.dílem a pak už asi definitivně ![]()
Tak další díl za mnou. Holky co já budu dělat, až to dokoukám. Jsme zvyklá na jeden díl denně a to pak budu muset čekat týden…ale alespoň zase nakoukám něco z chirurgů. Jinak třetí serie je fakt super…
@lleennttiillkkaa Co budeš dělat?
No, čekat celý týden na další díl jako já
. No jo, třetí série je nejlepší a druhá polovina má být prý ještě povedenější než ta první. No, tak to jsem zvědavá
.
Ahoj, už jsem to tu dlouho nečetla, ale teď jsem vás musela dočíst, páč jsem zapomněla, kdy že to má být ta druhá půlka 3.série
Akorát mi kazí radost to, že to asi hned nebude na netu s titulkama co? Angličtinu sice trochu dávám, ale ne natolik, abych pochopila všechny souvislosti ![]()
@PetiteFillette Na netu to bude na www.eserial.cz už večer v pondělí otitulkováno, max, v úterý ![]()
@PetiteFillette Jojo, promiň, já v žádném případě nepochybovala o Tvé chytrosti, jen jsem si pro sebe říkala, jestli jsem to já nenapsala špatně a zbytečně Tě nenatěšila
![]()
Právě jsem se přistihla u toho, že tlačím s Lori… ![]()
Jinak bych do viděla, že u ní to byla asi vcestná placenta. Každopádně si scénáristi nemohli odpustit typický americký porod…