Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
30.1.13 17:27
@Becky00 píše:
@yum-yum26 tak já jsem to naštěstí objevila asi před půl rokem, takže jsem měla všechno rovnou, jen teď musím čekat :lol:

přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 17:28

@Becky00 Za to já jsem se nemohla dočkat 3.série. Jediný seriál, na který se dívám asi tak po 10 letech a oni mi ho takhle půlí. Hlavně, že Hvězdná brána (příklad) má 10 sérii po 50 dílech :lol: a tady se musí na každý díl čekat 100 let. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 17:34
@yum-yum26 píše:
@Becky00 Za to já jsem se nemohla dočkat 3.série. Jediný seriál, na který se dívám asi tak po 10 letech a oni mi ho takhle půlí. Hlavně, že Hvězdná brána (příklad) má 10 sérii po 50 dílech :lol: a tady se musí na každý díl čekat 100 let. :mrgreen:
čím to je? to dotáčí za pochodu ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 17:35
@Boudice23 píše: čím to je? to dotáčí za pochodu ne?

Jako asi většinu podobných seriálů. Všichni vždycky všechno přežijí :roll:, herecké výkony na pěst :roll:. No, asi jsem náročný divák. Jednou jsem snad četla, že třeba díl seriálu Ulice mají natočený za dva dny… :lol:

• Citovat
  • Upravit
7202
30.1.13 17:39

@yum-yum26 taky jsem si říkala že mi ty epizody příjdou hrozně krátké - je tam málo dílů. Jen doufám že bude i 4. série…

celkem by mně zajímalo jak to jednou skončí.. jestli tím že všichni umřou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 17:44

@Becky00 4. série už je potvrzená, takže určitě bude. :palec: Tak na tom je postavený celý tenhle seriál, že nakonec opravdu všichni umřou.

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 17:46
@yum-yum26 píše:
@Becky00 4. série už je potvrzená, takže určitě bude. :palec: Tak na tom je postavený celý tenhle seriál, že nakonec opravdu všichni umřou.

néééééééééé tos mi neměla říííííííííííkat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 17:47
@Boudice23 píše:
néééééééééé tos mi neměla říííííííííííkat :D :D

Coooo? To, že všichni umřou? Nebo, že bude 4. sérka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7202
30.1.13 17:50

@yum-yum26 to se dalo čekat :lol: ale třeba v tom uzavřeném komplexu (jak má ten Guvernér) by podle mně vydrželi dlouho..

ale oni by asi všichni přežily kdyby nebyly lidi takový magoři. Polovina planety mrtvá a lidi se pořád budou zabíjet mezi sebou :nevim: někdy naprosto bezdůvodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 17:52

@Becky00 Tak to jo, ale fakt je, že AMC TV chce natočit ještě nějaké série, tak nám hlavní postavy ještě nejakou dobu vydrží. Ale jak jsem řekla, postupně tam budou všichni umírat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 17:58

@yum-yum26 že všichni umřou, čkal jsem happy end, i když to je nereálný, když se z živejch stanou mrtvý i přirozenou smrtí ;)
Možná jsem čekal nějakou kolonii jako má guvernér, co se postupně rozroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 18:02

@Boudice23 No jo, no, žádný happy end. Takový Glenn už je v komiksu dávno mrtvý a v seriálu ještěpořád žije :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 18:07

@yum-yum26 jo glenna by byla škoda nechat umřít :-) a Daryla by taky byla škoda, to je kusan co má charizma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 18:13

@Boudice23 Jo, myslíš Reeduse (Daryla), hm, tak to jsem docela koukala, jak se změnil, já jsem znala z některých jeho dřívějších filmu, tam to byl takovej malej grázlík a najednou je z něho takovej kus chlapa. To jsem valila oči, to teda jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 18:17

@yum-yum26 to je přesně on, mého srdce šampiooon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí