Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
11.12.12 14:58
@Yfka31 píše:
@iiiv http://www. eserial. cz/walkingdead/

Jojo, tam je to taky, snad i s českýma titulkama, myslím.

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 15:00

Nevíte spíš někdo kde stáhnout ten komiks, který byl seriálu předlohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.12.12 15:01

@yum-yum26 titulky u toho jsou, jen některý díly se docela sekaj, ale tam jsou ke každýmu dílu asi 3 videa, tak si vybrat, kde se to neseká, snad se chápeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:02

@xxalea Zkus stránky kocogel, ale je jenom ve slovenštině, v češtině vydaný nebyl a seriál se ho drží opravdu hodně okrajově, třeba bratři Dixonové jsou jenom v seriálu a v komixu vůbec nejsou.

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.12.12 15:02

@Yfka31 Jasně, že chápeme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 15:04

@yum-yum26 vážně? tak to je škoda… nečekala sem že seriál bude úplně do detailu podle komiksu… ale nemůžu se dočkat jak to s nima právě ted dopadne :) i když čekám happyend… Tak sem si to chtěla přečíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
11.12.12 15:05

Taky koukáme :palec: ale stahujeme to…další díly budou až v únoru chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:07

@xxalea Tak v komiksu se nedozvíš v podstatě nic o tom, jak se bude seriál dál vyvíjet, je to jiná dějová linie, takže divák seriálu si tím moc nepomůže :mrgreen:. některé postavy, které jsou v seriálu ještě naživu, jsou vkomiksu mrtvé a například Shane umřel už v kempu u Atlanty, kdežto v seriálu byl skoro celou druhou řadu naživu. jen tak pro příklad. Jinak zkus ještě ulozto.cz, tam by to také mohlo být.

• Citovat
  • Upravit
379
11.12.12 15:08

@Judynka já ted jdu kouknou na 8 díl 3 řady. Jsem myslela, že už je to konec, jestli ne, tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.12.12 15:09

@yum-yum26 jestli je to jiná dějová linie a komiksu se seriál moc nedrží tak nemá cenu ho hledat… když si s tim nepomůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.12 15:10

@Yfka31 mají snad točit i 4. sérii. By byli blbý, kdyby ukončili úspěšný seriál.

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.12.12 15:11

@xxalea No, nepomůžeš :lol:. Fakt je to jiné, i drsnější, řekla bych :mrgreen:. Některé věci se do TV ani nedostanou, to snese jen papír, nikoliv obrazovka kabelové televize :mrgreen: a já jsem ráda, někdy jsem si říkala, jestli jsou tvůrci komiksu vážně normální :oops: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 15:11

@lucenka ale v USA snad byl nějaký zákaz a seriál se málem přestal natáčet??? nebo něco takovýho psali kdyby na novinkách… a i na youtube byli videa na „podporu“ seriálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.12.12 15:12

Taky s manželem koukáme :dance:
dejte si www.serialycz.cz
jsou tam všechny 3.řady, ale s titulkama a vůbec se nám to neseklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:12
@xxalea píše:
@lucenka ale v USA snad byl nějaký zákaz a seriál se málem přestal natáčet??? nebo něco takovýho psali kdyby na novinkách… a i na youtube byli videa na „podporu“ seriálu…

Nevím, už točí ale 4.sérii.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí