Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte spíš někdo kde stáhnout ten komiks, který byl seriálu předlohou?
@yum-yum26 titulky u toho jsou, jen některý díly se docela sekaj, ale tam jsou ke každýmu dílu asi 3 videa, tak si vybrat, kde se to neseká, snad se chápeme ![]()
@xxalea Zkus stránky kocogel, ale je jenom ve slovenštině, v češtině vydaný nebyl a seriál se ho drží opravdu hodně okrajově, třeba bratři Dixonové jsou jenom v seriálu a v komixu vůbec nejsou.
@yum-yum26 vážně? tak to je škoda… nečekala sem že seriál bude úplně do detailu podle komiksu… ale nemůžu se dočkat jak to s nima právě ted dopadne
i když čekám happyend… Tak sem si to chtěla přečíst…
Taky koukáme
ale stahujeme to…další díly budou až v únoru chjo ![]()
@xxalea Tak v komiksu se nedozvíš v podstatě nic o tom, jak se bude seriál dál vyvíjet, je to jiná dějová linie, takže divák seriálu si tím moc nepomůže
. některé postavy, které jsou v seriálu ještě naživu, jsou vkomiksu mrtvé a například Shane umřel už v kempu u Atlanty, kdežto v seriálu byl skoro celou druhou řadu naživu. jen tak pro příklad. Jinak zkus ještě ulozto.cz, tam by to také mohlo být.
@Judynka já ted jdu kouknou na 8 díl 3 řady. Jsem myslela, že už je to konec, jestli ne, tak to je super.
@yum-yum26 jestli je to jiná dějová linie a komiksu se seriál moc nedrží tak nemá cenu ho hledat… když si s tim nepomůžu ![]()
@Yfka31 mají snad točit i 4. sérii. By byli blbý, kdyby ukončili úspěšný seriál.
@xxalea No, nepomůžeš
. Fakt je to jiné, i drsnější, řekla bych
. Některé věci se do TV ani nedostanou, to snese jen papír, nikoliv obrazovka kabelové televize
a já jsem ráda, někdy jsem si říkala, jestli jsou tvůrci komiksu vážně normální
.
@lucenka ale v USA snad byl nějaký zákaz a seriál se málem přestal natáčet??? nebo něco takovýho psali kdyby na novinkách… a i na youtube byli videa na „podporu“ seriálu…
Taky s manželem koukáme ![]()
dejte si www.serialycz.cz
jsou tam všechny 3.řady, ale s titulkama a vůbec se nám to neseklo
Jojo, tam je to taky, snad i s českýma titulkama, myslím.