Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišis píše:
Je, 3 série má mít 16 dílů.
Ale začne se vysílat až 10.2.13, mají pauzu mezi díly. takže ještě musíš tak 3 týdny čekat na další díl.
@Mišis píše:
Holkýýýýýý prosím Vás, nemůžu nikde nají s03e9 s titulkama. Na uložto to není ani nikde jinde jsem to nenašla. Nevíte o co de?Příspěvek upraven 15.01.13 v 19:24
To proto, že ho ještě neodvysílali. Bude to až 11.2.
@Mišis To nevím ale celkově z uložto. cz zmizelo spoustu starších dílů seriálů všeobecně, chirurgově taky tak… nevim jstli to nějak promazávali nebo co ![]()
Je pravda, ze se mi ted hodnekrat stalo, ze jsem neco nenasla
Mám ten samý problém, nemůžu ani najít upíří deníky 4× myslím 10 tet si nejsem jistá.
@Mišis Tak fakt, holky, zkuste eserial.cz, tam toho je spousta a funguje to.
Holky tak už se nám to pomalu blíží, už se toho 10.2 nemůžu dočkat ![]()
@Boudice23 píše:
Holky tak už se nám to pomalu blíží, už se toho 10.2 nemůžu dočkat
Já taky ne
![]()
@Boudice23 už se na to třesu ![]()
ale zase budu muset zkouknout tak poslední díl abych se dostala do děje
ta velká mezera je šílená ![]()
@Becky00 píše:
@Boudice23 už se na to třesu
ale zase budu muset zkouknout tak poslední díl abych se dostala do dějeta velká mezera je šílená
jj přesně, dám to taky ještě jednou, možná celou sérii
![]()
@Boudice23 Tak ta mezera ještě nebyla tak strašná, 2,5 mesíce, minule se čekalo od 2.série snad půl roku ![]()
@yum-yum26 tak já jsem to naštěstí objevila asi před půl rokem, takže jsem měla všechno rovnou, jen teď musím čekat ![]()
@yum-yum26 píše:
@Boudice23 Tak ta mezera ještě nebyla tak strašná, 2,5 mesíce, minule se čekalo od 2.série snad půl roku
já to sledovala až na coolu, jsem vůbec nevěděla, že takovej seriál je. no ateď už jsem to nemohla vydržet, když jsme viděla ten poslední hustej díl
![]()
Je, 3 série má mít 16 dílů.