Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 píše:
A Shane mě teda osobně štval, ale byl chudák zamilovanej, no, jen nechápu proč do Lori
Jo to jsem taky nepochopila ![]()
@yum-yum26 jojo u mě u Daryla hodně dělá to, že ho dabuje Stránský. Jakmile je někde nějaká postava dabovaná jím, tak je mi hned sympatická ![]()
@yum-yum26 tak tak, ale toho už teď moc nesleduju a nebo marc sloan z chirurgů ![]()
@lleennttiillkkaa Já jsem tedy z dr. House viděla náhodně pár dílů, jinak jsem se na to nedívala, ale jakmile si řekla Martin Stránský, tak se mi hned vybavil hlas dr. House
. Jo, on má takový zvláštní hlas, ale třeba mi přijde, že na dr. House fakt sedí, to si ani neumím představit, že by ho daboval někdo jiný, ale u toho Daryla, já nevím.
.Jakj jsem tady psala, mám ráda originály a zrovna herec, který Daryla hraje má svůj hlas moc hezký a dokonale k němu sedí, zvlášť, když se snaží mluvit tím jižanským americkým přízvukem, jako tomu se dabing, jakkoliv je dobrý, fakt nevyrovná. Ale to uvidíš, jestli sis nepouštěla originál, tak 3.řada není nadabovaná a asi fakt ještě hodně dlouho nebude. A slovenský dabing, no, to je kapitola sama pro sebe
.To jsem si pustila jen pro pobavení
.
@yum-yum26 tak jako čekat na dabovanou třetí řadu fakt nebudu, to zvládnu s titlama ![]()
Jako já toho malýho zmetka fakt nesnáším. Myslím tím Carla ![]()
Kvůli němu umřel Deyl…grrrr
@lleennttiillkkaa Tak to už máš skoro zhlídnul celou druhou řadu, ne? Jo, Carl, spratek, typický americký dítě, kterýmu se pořád jen domlouvá a stejně nikoho neposlouchá, natož vlastní rodiče a ještě je drzej
.
@yum-yum26 no už mi chybí poslední díl
zase jsem na to čučela do dvou do rána a pak se divím, že jsem KO ![]()
@lleennttiillkkaa No, super. Ještě 8 dílů třetí řady a příští pondělí už začíná dalších 8 dílů. Už se těším! Tak to máš co dělat
.
@yum-yum26 no tak když to jde, tak to mám za 2 dny zkouknutý. Pravda vykoupený bezesnýma nocema a pak mrtvákovým sněním, ale stojí to za to…
@lleennttiillkkaa Tak já jsem také jednou čučela na 3 díly za sebou, protože jsem to předtím nestíhala a šla jsem spát někdy po půlnoci a ráno dcera vstávala v pět, chacha, mrtvola byla proti mně ještě docela živá, ale nemám rozum, no
.
A Shane mě teda osobně štval, ale byl chudák zamilovanej, no, jen nechápu proč do Lori