Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak jako ty vole…tohle byl zaručeně nejdrsnější díl celých TWD…málem jsem se rozbrečela a to nejsem žádnej cíťa
@lleennttiillkkaa
Ten herecký výkon Lincolna na konci byl neuvěřitelnej! To jsem taky čubrněla, tomu se říká být herec. ![]()
@yum-yum26 To teda, ale já teď začínám být lehce hysterická, protože jsem se proklikala 5. dílem a ona jako Carol umřela? Jako fakt? Já se rozplývám nad tím, jak Daryl úžasně chová mimčo a krmí ho a ona je mrtvá?
@lleennttiillkkaa Neumřela, je naživu a Daryl se z toho lehce zhroutí, ale nakonec ji najde a je to romanťárna
![]()
@yum-yum26 jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
díky ![]()
já jsem strašná, jakmile mě nějaký seriál pohltí, tak to neskutečným způsobem prožívám ![]()
@lleennttiillkkaa No, tak v tom případě jsme se našly
. Já jsem taky taková, jakmile mě něco baví, tak mě to fakt baví na 100%
. Tak teď už se můžeš v klidu dívat
. Víš, jak jsem byla naštvaná já, když to vypadalo, že je Carol mrtvá
. Lori mi nevadila, i když její smrt bych teda nechtěla
. Jestli už tedy mají dát někdy Daryla s někým dohromady, tak ať je to s Carol, protože ta je tam nejnormálnější z těch ženských. ![]()
@yum-yum26 přesně tak. Je vidět, jak po smrti svýho despotickýho manžela naprosto rozkvetla, rozdýchala i ztrátu dcery…fakt je z nich nejnormálnější. Ještě jsem zvědavá, co se vyklube z Michone, ale moc sympatická mi není.
@lleennttiillkkaa Tak Michonne mi taky sympatická není a přitom to byla v komiksu tak oblíbená postava a tady mě prostě taky docela vadí. Ale líbily se mi ti její chodci na řetězech, to byl dobrý nápad
. Ale myslím, že je to postava kladná.
@lleennttiillkkaa sympatická mi taky není, ale to jak se snaží ukázat Andreji pravdu se mi líbí
mohla se na ni vykašlat ale neudělala to - až jí teda došly nervy, ale i potom se pro ni vrátila…
a to že moc nemluví a nikomu nevěří - já bych v té situaci už taky nevěřila ![]()
@Becky00 jojo ona taková je, já jí i chápu, ale nelibí se mi ta herečka ![]()
Tak už se nám to blííííííííží ![]()
Víte co by mě taky zajímalo, jestli se Rick někdy ještě potká s tím černochem a jeho synem z prvních dílů??jako že nějaký happy end ne?
![]()
Jooo Carol žije
no udělali mi radost scénáristi jedni ušatí.
Jinak Rickovi halucinace docela vtipný. Těším se, až si zítra stáhnu další díl, mám to jako večerníček před spaním. Ještě by někdo mohl odpravim Merla, ten chlap mi leze na nervy od začátku, snad víc než všechny ženský dohromady tam. Jinak věděla jsem, že Andrea je blbka, ale že až taková…
Boudice já myslím, že asi ne, ti už jsou podle mě v pánu
@Boudice23 Ten černoch a jeho syn se na 100% objeví!
Myslím, že jeho syn je mrtvý, ale ten Morgan žije. Ale asi dlouho nevydrží, herec, který ho hraje, je velmi zaměstnaný, takže myslím, že jeho postava zase rychle zemře. Ale bude tam a Merla jen tak někdo neodpraví, je důležitý pro Darylův příběh
. A já ho mám ráda, co by to bylo za seriál bez pořádnýho záporáka
.
@Becky00 píše:
Už koukám na nový díl!
Už ho mám zkouknutý
. Hádka v lese byla skvělá. Merle je vážně sprosťák
.