Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poraďte mi prosím,moje dcerka má žábu a průjem.Dr.mi řekla,ať dodržuji přísnou dietu.Co ji vlastně můžu dávat?Dr. mi doporučila suché nudle,rýži…to mi těžko bude jíst..děkuji
A jak je holčička velká?
Jinak na afty je dobrý Mundisal gel (mám vyzkoušené na doporučení zubaře) … znecitliví postižená místa na cca 2-3 hodinky, takže se princezna může najíst, aniž by ji to bolelo
A není z toho všechno fialové ![]()
Vcera mela rocek
,znecitlivujici vodicku jsme taky dostali,spis me trapi to dietni jidlo,neco co by ji chutnalo…
Ahoj!
Já myslím, že jí klidně můžeš povařit třeba kuřecí maso (samozřejmě bez tuku). K tomu třeba udělat dušenou mrkev s bramborem.
Neviděla bych to tak drsně. Ale určitě ať hodně pije!
Klára měla to samý. Dr. mi řekla, že mi teplé jídlo stejně nebude chtít.
Dávala jsem jí přesnídávky - hlavně banánovou, mrkvovou, strouhaný jablíčko (všechno to staví). Bylo mi řečeno, že je to nějaká viroza, která trvá maximálně čtyři dny, a že mám dávat pozor na to, aby pila, že pokud nebude chtít jíst, nemám ji nutit.
Pít jsem dávala slazený černý čaj.
Držíme palce a přejeme brzké uzdravení.
Ivča
Ahoj,
taky chci poradit, protoze maly mel v pusince par aftu.
Nemusi moc jist to ani asi nechce, ale MUSI pit. Davej hermankovy caj ten leci! Nas Honzik ho snese i neslazeny.
Na jislo kase ryzove, testoviny, ryzi,ale presnidavka je asi dost kysela to ji muze bolet pusinka.
Tak at mate brzy po problemu.
Kac