Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdy jsem podobnou diskuzi nezakládala
, ale popravdě dnes jsem už začla přemýšlet, jestli tahle čiperná holčina netrpí nějakou seznamovací obcesí a nebo jí z toho kape nějaký profit od novinářů. ![]()
Veselej bejt člověk může a známostí na jednu noc se dá zmáknout za tři roky dost. Ale bejt takhle citově interesovaná co tři měsíce jinde… Bych se bála, že si je už budu plést. ![]()
Potřebuje se udržet na očích. No a ona jinak nic neumí čím by upoutala. Tak střídá známé partnery a je o ní slyšet a z toho jako celebrita žije ![]()
Já se nedivím jí, on každý prostě dělá co umí, já se spíš divím těm chlapům, že do toho jdou, když vědí, co má holka za sebou, jak je do větru a jak dlouhé trvání to asi bude mít.
No já si na začátku myslela, že je opravdu jen nešťastná a má smůlu na chlapy. Asi při jejím 5. mě tato myšlenka přešla. Pak jsem myslela, že je holka trochu veselá a nevybouřená, teď už to považuji za tak trochu nejstarší řemeslo
akorát ji neplatí kunčafti, ale bulvár. ![]()
@alisekR píše:
Nikdy jsem podobnou diskuzi nezakládala, ale popravdě dnes jsem už začla přemýšlet, jestli tahle čiperná holčina netrpí nějakou seznamovací obcesí a nebo jí z toho kape nějaký profit od novinářů.
Veselej bejt člověk může a známostí na jednu noc se dá zmáknout za tři roky dost. Ale bejt takhle citově interesovaná co tři měsíce jinde… Bych se bála, že si je už budu plést.
Si spíš říkám, jestli netrpí nějakou pohlavní chorobou…
@hospodki píše:
@alisekR no hlavně je úplně blba když jde i do tohohle
Jo jak má na kontě za číslem pár nul, tak je jedno, kdo to je.
To ještě nedávno psala, že se rozešla s doktorem, aby nemusela být smutná…
rajda.
Jen doufám, že tihle dva mimozemšťani nebudou mít spolu děti.