Agáta Hanychová - pro odlehčení :-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
20.6.22 22:21
@Královna Kosmíru píše:
No to ani vožrala a sjeta dohromady.. 8o 8o

Přesně, tohle prostě neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
20.6.22 22:23

Kdyz se rozesla s tim doktorem, asi nevim pred 14 dny, tak jsem zrovna prepla na Soukupa a ona tam byla. Delal tam s ni rozhovor. Delala hrozny tajnosti jakoze vlastne nevi, jestli nekoho ma, nebo nema. Ze by se dali dohromady tam? Nebo je to cely jen nejakej vtip. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
20.6.22 22:24
@Karamba2020 píše:
Já se nedivím jí, on každý prostě dělá co umí, já se spíš divím těm chlapům, že do toho jdou, když vědí, co má holka za sebou, jak je do větru a jak dlouhé trvání to asi bude mít.

Tak nějak, politivanihodni jsou oba, ta šílená Agáta a její momentální amant.Vc.tech budoucích u minulých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Je zvláštní, jak se Agáta staví k rozšiřování informací, že jsou spolu. Minulý týden ukončila vztah jinde a teď to hrdě hlásí o jiném? Buď je totálně uderená nebo je to prostě domluvená fofr akce na zviditelnění. On se taky potřebuje více ukazovat v médiích. Je to kampaň zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6301
@jamik1416 píše:
A na mě zase nepůsobí jako způsobilá matka, ale je to věc názoru. Já bych svoje děti tomuto vystavovat nechtěla.

Nesledujem ju uplne detailne, ale posobi na mna tak, ze prachar bol muz jej zivota a ona teraz tak trocha nevie, co s tym prazdnom po nom.
Jasne, pre deti je idealne vnimat rodicovsku lasku a harmonicky vztah. To mas pravdu. Mne to pride tak, ze Agata robi co moze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
20.6.22 22:28
@g.sandova píše:
A v čem je problém? Je to jejich věc, její věc.
Jako úplně ji nemusím, ale dělat z ní devku?

V ničem, je to její věc. Jen by měla zohlednit fakt, že už má děti a ten starší si to dokonce může přečíst. V každé druhé diskuzi o Agátě je hláška, že zná víc ptáků než hajnej v lese. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.6.22 22:48
@Mkmkz píše:
Ale ved ona sa detom moze plnohodnotne venovat. A urcite ich nenuti kazdeho chlapa vnimat ako noveho otca.

Kdesi jsem četla, že toho někoho měly ty děti rády.. Podle mě, ty děti, neznají pomalu ani ji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.6.22 22:51

Už chápu, proč Stropnický z takové familie prchnul. Agata ji má motorovou a Veronika je nenoblesní pavlačová potrhlice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.6.22 22:52
@g.sandova píše:
A v čem je problém? Je to jejich věc, její věc.
Jako úplně ji nemusím, ale dělat z ní devku?

A co jiného je? Tobě přijde normální, aby si její děti mohly přečíst na netu, s jakým dalším chlapem jejich máma spí? Když už je musí neustále střídat, tak o tom soudná milující máma nebude kdákat ve všech médiích.

• Citovat
  • Upravit
6301
20.6.22 23:08
@Krista 1 píše:
Kdesi jsem četla, že toho někoho měly ty děti rády.. Podle mě, ty děti, neznají pomalu ani ji :roll:

S nimi nikto z nas nezije. Vidime len fotky, citame nejake historky. Vies, ze instagram dokaze vytvorit iluziu, rovnako bulvar. Nie sme s nimi dennodenne. Keby bola takou krkavcou matkou, tak tie deti maju aj otcov. Nemyslis, ze by voci Agate a jej vychove nejako zakrocili? Pripadne socialka, alebo co ja viem kto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
20.6.22 23:14
@Krista 1 píše:
Mě spíš přijde jako komik ale asi proto ho tak lidi mají rádi :nevim:
To jak mluví, jak se vyjadřuje.. Ale neříkám, že mi je nesympaticky, to určitě ne..
Jenom zrovna s Agátou? Vždyť ta už ani neví, jak se proslavit. Co jsem ji Teda zahlédla v tom LIKE HOUSE.. Víc ubohý pořad jsem snad ani neviděla :roll:

Asi budu litovat, ale jsem morbidně zvědavá. O čem byl likehouse a co tam dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.6.22 23:22
@Mkmkz píše:
S nimi nikto z nas nezije. Vidime len fotky, citame nejake historky. Vies, ze instagram dokaze vytvorit iluziu, rovnako bulvar. Nie sme s nimi dennodenne. Keby bola takou krkavcou matkou, tak tie deti maju aj otcov. Nemyslis, ze by voci Agate a jej vychove nejako zakrocili? Pripadne socialka, alebo co ja viem kto

Krkavčí matka asi není.. Taky nevíme :nevim: ale při nejmenším.. Když je tak „populární“, a má děti tak by si spíš měla chránit své, jejich soukromí. A těma častýma partnerama ona tomu moc nepřispívá..
Vždyť jsou „slavní“, o kterých vůbec nečteš, nemají zapotřebí se zviditelňovat v podobných reality show.. Nebo vůbec někomu poskytovat rozhovory, hlásit se do TV a střídat chlapy jak na běžícím pásu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6301
20.6.22 23:28
@Krista 1 píše:
Krkavčí matka asi není.. Taky nevíme :nevim: ale při nejmenším.. Když je tak „populární“, a má děti tak by si spíš měla chránit své, jejich soukromí. A těma častýma partnerama ona tomu moc nepřispívá..
Vždyť jsou „slavní“, o kterých vůbec nečteš, nemají zapotřebí se zviditelňovat v podobných reality show.. Nebo vůbec někomu poskytovat rozhovory, hlásit se do TV a střídat chlapy jak na běžícím pásu :nevim:

Co ja viem. Poznam rodinu, ktorej vsetci jej clenovia otvorene komentuju svoje sukromie pred lubovolnymi obyvatelmi jedneho mesta. Takze to je asi nejaka zalezitost zivotneho stylu.
Cim dlhsie tu bezi tato diskusia, tym viac si myslim, ze na tych jej vztahoch bude z jej strany aj dost vela vyfabulovaneho. Zije z toho. Mozno to akoze odhalovanie sukromia vnima jej rodina ako pracu a nic viac. Nevieme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.6.22 23:32
@Liberalissima píše:
Asi budu litovat, ale jsem morbidně zvědavá. O čem byl likehouse a co tam dělala?

Viděla jsem to opravdu 2× a zrovna z tama odešla, nevím proč.. Pak to měla nějak „moderovat“ v noční show.. Ani jsem nepochopila proč. Asi ji tam obsadili aby to nebylo tak blbý.. Vždyť co ta holka umí, že je tak slavná? Má slavný rodiče. Nemám pravdu? :nevim: je to samý infuencer, youtuber…
Přijde čas, kdy budou muset začít makat, jenže bude pozdě. Nebudou nic umět přece :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14663
20.6.22 23:46

Nikdo jim nevěří, ale já už slyším svatební zvony! :D Ale jako vážně, myslím si, že jsou do jisté míry jeden pro druhého trofejí, kterou si budou chtít chvíli ponechat. On je z úplně jiných vod, než kde ona byla zvyklá lovit a nedivila bych se, kdyby hrál roli i ten zmiňovaný faktor otcovské role a stabilita, kterou v něm může hledat. Jde s tím ovšem ruku v ruce jistá „páprdovitost“, takže je otázka, jestli to Soukup zvládne vybalancovat tak, aby se s ním nenudila a zároveň k němu svým způsobem vzhlížela. Blbí nejsou ani jeden, ačkoliv moje krevní skupina teda rozhodně není taktéž ani jeden z nich, oba dva jaksi nechtění komici :D A jestli se z nás stane Země Jaromíra Soukupa (dříve známá jako Česko) a z Aguš první dáma? Nedivila bych se zde už vůbec, vůbec ničemu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová