Agolutin po neúspěšném IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
1.2.10 16:41

agolutin

• :dance: .{color: purple}* Ahoj zdravím všechný čtenářky co jsou pravě na přijmu chtěla bych se některe z vás zeptat nebo snad poradít ja mám dost nepravidelný menstruační cyklus a proto už 2 roky beru UNTROGESTAN bez něho menstruací nedostanu sním ano přesně na den,jenomže v prosinci jsem podstoupila 1 cyklus IVF a tak po IVF jsem brala UNTROGESTAN 3X2 po dobu 16 dnů IVF se nezdařílo a ja jsem menstruací dostala 12 po IVf i když jsem ještě brala UNTROGESTAN měla jsem ji střední a 5dní pak jsečm se objednala na kontrolů k doktoroví tan mi řekl že je vše v pořadků byla jsem 25 den cyklu děložní sliznice rostla stím mi řekl že by menstruace měla přijit do 10 dnů jenom že ona potvora nepřišla tak jsem tam jela znovu dostala jsem 2 DAVKU AGOLUTINU stím že do 5 dnů přijde určitě jenom že už je to 6 den a ona potvora nikde asi se ji nechce tak jsem se některe z vás chtěla zeptat mělí jste stím taky problemý taky jset to některa nedostala břícho mě sice tak ten 4 den pobolivalo jako bych to měla dostat jenom že nic tak ted nevím mam jit znova k doktoroví porad te čím to muže byt děkují amilie :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
1.2.10 20:32

Nevím jak to máš s ovulací, ale mě se tohle stalo, když mi píchli agolutin po ovulaci. V těle jsem měla svůj progesteron co produkovalo žluté tělísko po ovulaci a pak mi píchli agolutin, ten se vstřebal, ale pořád tam byl ten přirozený hormon co si tělo vyrábělo samo. Takže MS došla až za 12 dní, injekce neinjekce.
Jinak došla vždycky 5. den po agolutinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.2.10 22:09

agolutin

Ja jsem měla před ivf ovulací 18 den cyklu ale po tom ivf to mam rozhozene tak že nevím vubec 25 den cyklu sliznice rostla 35 den cyklu jsem šla na ultrazvuk měla jsem zvětšené vaječníky dostala jsem agolutin ted je to 6 den a nic jinak vždycky po agolutinu jsem to měla ten 3 až 4 den :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
1.2.10 22:13

já ho dostala minulý týden poprvvé a MS přišly 3 den.. nevím zatím moc zkušenosti nemám ale tajně doufám že příjde i těhu a ne jen MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí