Špatný spermiogram a šance na zlepšení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
28.1.10 18:18

spatny spermiogram

Manžel ma dg.asthehoteratozoospermie, ceka nas druhy kontrolni spermiogram, uz 3 mesice uzivame vitaminy. Zajimalo by me jestli je mozne ay se po nich spermiogram zlepsil a jestli je vubec mozne prirozene otehotnet? Dekuju vsem za rady a zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
28.1.10 18:21

Ahojky, doporučuji přečíst si tutp diskuzi :
https://www.emimino.cz/…otnel-36201/

My ho máme taky špatný. Čekám teď na MS. Můj muž ho má ještě horší než tvůj a doktor řekl, že to přirozrně jít může, ale špatně. Přeji hodně štěstí ať vám to výjde :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
28.1.10 18:22

ahoj Maji, jak to vypadá s vámi a CAR? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.1.10 18:23

Lindo zatím nijak. Zatím se jen snažíme. Ještě měsíc a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
28.1.10 18:25

No my taky zatím nijak, jaký jste vlastně měli nakonec ten SPG poslední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.1.10 18:29

No my jsme naposledy byli v září 09 a byl horší o trošičku než úředchozí. Teď čekám za pár dní MS a potom ještě jeden cyklus s clostikem a pokud nic, tak kontrolní SPG a už se budeme domlouvat na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
28.1.10 18:31

no já přemýšlím jestli jít taky do clostíku, když mám MS v pohodě a máme špatný SPG … co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.1.10 18:32

Zkusit to můžeš. Nic tím nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592

Maji a to jste měli alespoň 20 mil spermijek, že budete mít IUI? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
:think: :wink:
M-a-j-a píše:
Zkusit to můžeš. Nic tím nezkazíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.1.10 18:53

Neměli jsme 20mil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
28.1.10 20:09

ahoj, když jsme se snažili o druhé dítko a pár měsíců to nešlo, hnala jsem manžu na spg :oops: :lol: a ten dopadl úplně katastrofálně 8-o za 3 týdny šel na další kontrolní a ten byl ještě horší :-( v Caru nám sdělili, že je těhu možné jen s IVF :roll: nasadili jsme sami mega dávky vitamínů a za 3 měsíce jsem byla těhu i bez doktorů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
28.1.10 23:51

Muj manzel mel prvni spg taky dost podobny-v CAR nam rekli ze to je na IVF a kdyz jsme se primo ptali zda je mozny ze ten druhy bude uz dobry , tak rekli ze takova sance temer neni, ze to treba bude lepsi ale stale jen v ramci IVF (tak jsem se to docetla i na internetu) , ale nakonec vysla jen astenospermie a hranicni morfologie , takze idealni spg k IUI, takze jsme byli jednou na IUI - nevyslo. pak mi rekli ze nebude ten cyklus ovulace a to jsem zrovna otehotnela prirozene :mrgreen:
drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenny79
30.1.10 18:36

ahoj,

my s mnželem jsme byly už na obou spermiogramech, ale bohužel oba dopadla velmi špatně- manžel je ůplně bez zdravích spermií, má jich málo a ta troška je ještě zdeformovaná. Když nám to pan dr. oznámil probrečela jsem celou noc šance na normální početí je nulová.I když potom říkal že občas se zázraky dějí........ :-D Tak ted čekáme na IVF která by jsme měly mít začátkem února. Přeji všem aby se to brzo podařilo je to dlouhá cesta ale za to malé to stojí

• Citovat
  • Upravit
3183
31.1.10 10:47

Ahoj…
Tak my jsme se s manželem léčili s neplodností oba dva skoro 3 roky. Celé ty 3 roky jsme pravidelně každý měsíc nebo každý druhý měsíc chodili na vyšetření. Manžel měl špatný SPG a já a moje vajíčka a ovulace-neovulace, no katastrofa. Byla jsem na 7 IUI a když mě čekalo IVF, tak jsem byla tak psychicky a fyzicky vyřízená, že jsme to vzdali. Oboum nám nasadili vitamíny. Já jsem dlaba Clostylbegyt a další pilule, které jsem loni na konci července vysadila s tím, že už nemůžu a že to vzdávám. V září jsem se rozhodla, že půjdu do školy a v listopadu jsem dostala od kolegyně z práce těhu test, který poprvé za 3 roky vyšel pozitivně…28.11.2009 jsem byla už v 7tt., takže vitamínky určo zabraly. Zabrala taky změna životního stylu, míň stresu a hlavně škola, do které jsem se pustila a tím jsem tolik nemyslela na těhotenství…

Držím vám palečky, moc moc ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital