Jak probíhá KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
790
25.1.10 20:00

Jak probíhá KET

Děvčata prosím poradtě jak probiha KET :?: Rozvinou se všechny embryjka po rozmražení??? :-? Mam trochu z toho obavy,že se budu cpát hormonama a potom z toho nic nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
25.1.10 20:08

švadlenko, ket je proti stimulaci pohoda, neboj :wink:
buď nezobeš nic a dají ti rozmražená embrya, nebo zobeš estrofem na sliznici a po transferu přidávají utrogestan, popř. prednison.
Co se týče rozmražování - záleží po kolika máš zamraženo - po tolika rozmražují, po rozmržení bývá určitý úbytek, nikdo ti nemůže říci, jaký bude u tebe, třeba žádný :wink:.
Taky záleží kolikadenní máš zamraženo, já měla ty 6tidenní, tudíž rozmrazili a vložili v jeden den. Když jsou mladší, tak se někdy čeká do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
25.1.10 20:43

Švadlenko, mě taky rozmrazovali embryjko. Taky jsme měli šestidenní. Ve vhodný den přenosu mi ho ráno rozmrazili a za tři hodiny jsem si měla volat, zda žije a je v pořádku :wink: . Během dvou hodin jsem musela být na místě, aby mi ho mohli vložit do dělohy. Nic se neboj, vše dobře dopadne. A jak píše Boriska, KET je opravdu proti stimulaci a odběru pohoda, to se nedá srovnat. Přehu hodně štěstíčka, ať se má Zmrzlíček k světu :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.15 10:44

Doma po ketu

Dobry den, jsem po prvním KET 6 den, dvou embryek, dali jsme si i chating. Citim se naprosto bezvadne, jen me občas trapi plynatost :lol: při prvním embryotransferu me aspoň pobolívalo v podbrisku, ted nic.Je ještě brzy, ale rada bych uz vedela ortel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí