Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všichni.Mohu se připojit?Dnes jsem 5tý den po embryotransferu a jsem strašně nervozní,jak to dopadne.Je to už naš druhy pokus.CHodíme jen ne nativy,protože nereaguji na hormony a netvoří se mi dost vajíček.Pokud to ted nevyjde,tak půjdeme do programu darovaných vajíček,prý je tam velká uspěšnost.Mate s tím holky nejaké zkušenosti?
Ahoj,
zkus se zapojit do některých jedoucích diskuzí - uvidíš dle celkového počtu příspěvků a rovnou se tam holek zeptat, určo se ti ozvou..
On totiž často ten, kdo je v nějaké rozjeté diskuzi, tak rovnou vstupuje do ní = už ani nevidí nové..
Tak to, že ti ještě nikdo nenapsal, může i znamenat, že tě nikdo nečetl…
Držím palce, ať je to vše v pořádku… na psychiku to musí být šílený nápor… a rady typu - nestresuj se, jsou k ničemu.. že…
N.
Ahojky,děkuji za radu,zkusím se připojit,ale nějak nevím jak.Jsem docela počítačovej antitalent ![]()
chrpo, podívej se nahoře na záložku diskuse - neplodnost nebo centra asistované reprodukce a podle tvého vkusu si vyber, kde si pokecáš, klidně poď do Ketů a těch dalších ETů
https://www.emimino.cz/…i-ety-26624/
vím, že to jsou nervy, ale dá se myslet i na něco jiného, nejlepší je chodit do práce ![]()
držím palce ![]()
Dobrý den, já mám právě 10 den po embryokryotransferu a začala jsem špinit, obávám se, že nám to nevyšlo:(((, zítra se to dozvím z krve!!! Jak Vám to dopadlo?? Katka
Bravin,špinění může způsobit i uhnizdování embryjek…neboj…na krev jdeš celkem brzy ![]()
Bravin 11. den po et už by mělo v krvi něco být, mně jí bral dr.10. den po ET a v krvi HCG bylo, ikdyž to nakonec nedopadlo, moc držím palečky.
Jindři, děkuji za podporu seš hodná, máš s tím nějaké zkušenosti?? Katka
Barvin mám za sebou jedno IVF, 9.den po ET jsem začala špinit, tak jsem okamžitě udělala test a byl pozitivní, 10.den po ET jsem jela k dr., protože jsem už trochu krvácela, hlavně po ránu (bylo to po telefonické domluvě). Dr. to viděl dobře, uklidnil mě, nabral krev a dostala jsem injekci na podoru těhotenství. 10.den po ET jsem měla v krvi 87,6, ale bohužel krvácet jsem nepřestala a 14 den po ET se vysadila léky a čekalo se jestli to odejde a nebo to bude mimoděložní, naštěstí to odešlo, je to už víc jak rok, máme ještě 3 mrazáčky, takže na podzim chci jít na KET a když nevýjde hned další IVF.
Jinak špinění ještě opravdu nic neznamená, špinila jsem v první těhotenství a mám tu šestiletou cácorku, takže moc držím palečky na krev.
Ahoj Bravin po transferu opravdu mužeš špinit i trošku do červena ale ne moc.Držím palečky.
švadlenko, moc moc děkuji za podporu, ale mám takový pocit, že to prostě nevyšlo, naštěstí máme už tříletého lumpíka, takže jsem trochu klidnější, ale přece jen, je to takovej divnej pocit…, asi hned půjdu do IVF, abych to měla za sebou, ještě jednou to zkusím a pak to nechám osudu:))) K.
my jsme to taky měli tři mražáčky, jeden odešel hned po rozmrazení, takže mi dávali dva, prej dobře vyvinutý, ale myslím, že to nevyjde, mám takovej pocit, ale přesně jak říkáš, mám doma tříletého klučinu, tak už do tak neřeším (mimochodem taky po IVF, hned napoprvé), no nic zítra uvidíme a hned bych si domluvila IVF, jestli to teda jde, když jsem v těch hormonech a pak už to nechám osudu!! Katka
holky mě čeká příští měsíc OPU a embryotransfer, mám šílený strach, jsem z toho moc nervózní…Kdo poradí?Asi to sem nepatří, ale poradte mi .. ![]()
jsou to šílený nervy, já to chápu a máte už dítě?? Musíte doufat, myslím, že prostě jestli se to má uchytit, tak se to uchytí, bude to dobrý, musíte být silná baba a doufat, vyjde to, určitě, budu na vás moc myslet!!! Katka