KETy a ty další ETy

• Fotoalbum (72)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12332
24.12.08 16:52

KETy a ty další ETy ...

Ahoj, rozhodla jsem se, že v dnešní slavnostní den založím novou diskusi pro holky, kterých se 1. IVF už netýká :-(. Berte to jako možnost se vypovídat, poradit, sdílet radosti i strasti našeho čekání na vytouženého potomka.
Věřím, že to dokážeme :wink: , byť cesta se může zdát dlouhá a trnitá…

Všem přeji ať zvádnete vánoce alias rodinné svátky v pohodě, a načerpáte síly do nového boje :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6201
24.12.08 20:51

Já se velice ráda přidám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.12.08 13:51

Ahoj Olii vítej :D , ale přece jenom u tebe čekám, že to konečně vyjde! :wink: (něco si pamatuju z neplodnosti a ze snažilek z CARu:-).

Já dostala MS po 1. nevydařeném IVF na štědrý den, takže tak :evil: … no, ale už sumíruju na co všechno se dr. zeptám, až za ním v lednu pojedu, v únoru bych chtěla jít na KET, jestli tomu nebude nic bránit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.12.08 15:25

Ahojte holky, mám nějakou depku, těšila jsem se, že půjdeme na KET, ale začínám z toho mít strach. Snad mě to přejde.

Oliii moc držím palečky na testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 16:59

Borisko, určitě se přidám, ale až to bude víc aktuální jo? Vždyť víš, březen. V únoru jsem tu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.12.08 17:44

Kamčo - jasně, přijď, já to plánuju na únor, uvidíme, jak si to přifaří tetka a co řekne lékař :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 17:52

Borisko, no mě to taky třeba vyjde už na konec února. Moje mrcha si dělá co chce :-(. Hlavně musím vychytat, kdy se objednat do CARu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.12.08 17:53

Holky já vůbec nevím kdy to mám dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 17:55

Jindřiš, jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.12.08 17:59

kami po IVF jsem otěhotněla, ale šlo to pryč, těhotenství bylo potvrzeno z krve. Tělo se vyčistilo samo, nebyla potřeba kyretáž, krvácela jsem skoro 14 dní, je to už přes 3 týdny co jsem přestala krvácet. Doktora jsem se ptala, kdy mám očekávat MS a ten říkal za 4-5 týdnů, ale už jsem se nezeptala jestli od doby co jsem přestala nebo začala krvácet. Už z toho začínám být nervozní, že nic a nevím kdy, ale budu dál čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 18:03

Aha, tak to si myslím, že asi 4-5 týdnů od ukončení krvácení… Máš klasiku šestinedělí ne?
Já v červnu po indukci krvácela skoro celé šestinedělí a 14 dní po skončení už zase znovu a pak zase hrozně brzy… Až teď asi dva cykly to mám dýl jak za 21 dní. Ale zase už od 21 špinim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.12.08 18:13

Kami když jsem před více jak 2 lety potratila, tak jsem MS dostala přesně 4 týdny po kyretáži, ale nevím jak se bere tohle. Nezbývá nic jiného než čekat. Už to jsou víc jak 3 týdny co jsem přestala krvácet, tak snad na začátku ledna by měla dorazit. KETU se docela bojím, aby to zase nedopadlo špatně, těšila jsem se až na něj budeme moct a teď začínám mít strach, ale plánujeme to na únor až březen tak to snad přejde. Kami a ty půjdeš na KET v březnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 18:22

Jindřiš- plánuju to na březen :-) Mohla bych už v lednu, ale to budu ještě ve zkušebce (nová práce), v únoru nechci, protože to byl KET letos a blbě to dopadlo, tak nechci stejný měsíc. Takže nejbližžší měsíc březen :-) Ale říkám, podle toho jak dostanu MS… Třeba to bude ten konec února, a nezbyde mi než se s tím smířit, abych nemusela už dál čekat :-)

A neboj, všechno bude dobré. Musíš tomu věřit!!! Mě to taky moc nejde a bojím se aby to zase nedopadlo špatně, ale snažím se!!!! Mám už za sebou 3 IVF a v mrazáku mám poslední 2 sněhuláčky… Nefungují vaječníky, ani vejcovody. A navíc ještě když už jsem otěhotněla, tak se zjistila těžká vývojová vada a byla jsem na té indukci :cry: :cry: :cry: Prostě nic jiného než doufat a věřit že to dobře dopadne mi nezbývá…

Jak říká Boriska:dokud dýchám, doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.12.08 18:28

Kami máš toho fůru za sebou, ty 2 v mrazáku musí vyjít, moc budu držet palečky. Já teď budu mít první MS po tom co se stalo, pak bych chtěla s další do toho jít, ale možná ještě jednu počkám, uvidím podle toho jak brzo mi MS příjde. Nechci to uspěchat, ale taky nechci dlouho čekat, takže únor nebo březen. Musím před tím ještě na tu dilataci děložního hrdla i z toho mám maličko obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.12.08 18:33

No to taky doufám, že to vyjde :-)
A s tím děl. hrdlem ti budou dělat co? Promiň že se tak blbě ptám, ale fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová