Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, jsem tu nováček. Beru Clotík a v pondělí jsem byla na injeckci Pregnyl. Folikuly jsem měla 24-27mm. Prej na dvojčata
Jen mě zaráží jedna věc, všechny v diskuzích píšete, že vás pobolívá podbřišek, píchá u vaječníků, ale já žádné tyhle pocity nemám. V pondělí to byl 14. den injekce. Jestli je to normální, že nemám žádné příznaky nebo teprve přijdou? Moc bysme si přáli, aby se to už povedlo. Děkuji za odpovědi a mějte se hezky papa ![]()
14 dní od injekce? To už by ti test ukázal, teda já si to myslím. Zkoušela jsi testovat?
Jejda Veruš, já to myslela tak, že jsem dostala injekci Pregnyl 14. den
Asi hodně Pregnyl ovlivnuje v začátku i // na testu, vid? V prvních dnech od injekce.
eliško na příznaky času dost, ano pár dní po pregnylu bys našla na testu //. Dříve jak v termínu MS nemá smysl testovat, opravdu ne, ani hledat příznaky, někdo je nemá do 6-7tt
hodně štěstí
Tak to potom jo
Jsem si to špatně přečetla. V tom případě na příznaky času dost
Tak ať vám to vyjde, když máš tak krásné folíky. Papa
Já jsem testovala po Pregnylu 7. den a na TT byla jen /, 10. den už //
Po stimulaci jsem někdy nic necítila a jindy jsem myslela, že mi prasknou vaječníky a to jsem měla třeba 2 folíky
je to fakt strašně individuální.
Dvojčátka to taky být nemusí - měla jsem taky 2 skoro stejně velké folíky vpravo a máme jen Karolínku ![]()
Držím palečky a přeji hodně štěstíčka, snad nejdeš vytoužené //.
![]()
ELiško, držím moc palce, jen pozor Pregnyl obsahuje Hcg a to dělá pozitivní testy, u někoho trvá dýl u někoho méně než se vyloučí z těla, ale po 14ti dnech už by mohl být pryč. Nebereš utroš nebo něco? To už bys měla jinak dostat MS, ne?
Elisko bud v kidu, ja ted mela Pregnyl po treti a taky jsem nic necitila, asi to pusobi na kazdeho jinak…taky cekam zda vyjde ![]()
Holky, děkujííí za rady
Jsem hrozně zvědavá a pořád na to myslím, jestli se zadaří a doufám. Mám jen slabý výtok, takový vodnatý a bílý, ale není jakože celý den, jen během dne trošku. Jinak beru ještě dál 16-24 den Proveru a Estrofem. Měla jsem i nějakou špatnou sliznici a málo nějakého hormonu
![]()
Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost
![]()
Eliska11 píše:
Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost![]()
Já chodím na Pegnyl 10den ovulace, není to brzo, když tady čtu, že chodíte 14den, jsem z toho nějaká zmatena.
Aho holky, mám jeden dotaz, beru první měsíc clostík ráno a večer, dnes ho budu brát naposledy, je možné aby ovulka přišla už během braní clostíku?Včera jsem měla bolesti podbřišku a trošku jsem špinila, tak doufám, že to ovu nebyla. Já ji jinak mívám mezi 11 - 13 DC, tak se mi to zdá strašně brzo.Děkuju za odpovědi.
Luska píše:Eliska11 píše:Já chodím na Pegnyl 10den ovulace, není to brzo, když tady čtu, že chodíte 14den, jsem z toho nějaká zmatena.
Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost![]()
Záleží na velikosti folíků. Pregnyl se píchá nejdříve od 18mm. Jinak já byla na injekci pregnylu až 18 DC. ![]()
mě se povedlo otěhotnět ale bohužel jsem potratila.Pregnyl 5000 beru jako injekce neovuluji ,ale v současné době se mi otěhotnět nedaří