Clostylbegit a Pregnyl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
20.1.10 12:02

Clostylbegit a Pregnyl

Ahojte holky, jsem tu nováček. Beru Clotík a v pondělí jsem byla na injeckci Pregnyl. Folikuly jsem měla 24-27mm. Prej na dvojčata 8-o Jen mě zaráží jedna věc, všechny v diskuzích píšete, že vás pobolívá podbřišek, píchá u vaječníků, ale já žádné tyhle pocity nemám. V pondělí to byl 14. den injekce. Jestli je to normální, že nemám žádné příznaky nebo teprve přijdou? Moc bysme si přáli, aby se to už povedlo. Děkuji za odpovědi a mějte se hezky papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
20.1.10 12:06

14 dní od injekce? To už by ti test ukázal, teda já si to myslím. Zkoušela jsi testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.1.10 12:15

Jejda Veruš, já to myslela tak, že jsem dostala injekci Pregnyl 14. den :-) Asi hodně Pregnyl ovlivnuje v začátku i // na testu, vid? V prvních dnech od injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.1.10 12:37

eliško na příznaky času dost, ano pár dní po pregnylu bys našla na testu //. Dříve jak v termínu MS nemá smysl testovat, opravdu ne, ani hledat příznaky, někdo je nemá do 6-7tt :wink: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.1.10 12:50

Tak to potom jo :oops: Jsem si to špatně přečetla. V tom případě na příznaky času dost :wink: Tak ať vám to vyjde, když máš tak krásné folíky. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
20.1.10 13:31

Já jsem testovala po Pregnylu 7. den a na TT byla jen /, 10. den už //

Po stimulaci jsem někdy nic necítila a jindy jsem myslela, že mi prasknou vaječníky a to jsem měla třeba 2 folíky :nevim: je to fakt strašně individuální.

Dvojčátka to taky být nemusí - měla jsem taky 2 skoro stejně velké folíky vpravo a máme jen Karolínku :wink:

Držím palečky a přeji hodně štěstíčka, snad nejdeš vytoužené //. :kytka: :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Caty
20.1.10 13:43

ELiško, držím moc palce, jen pozor Pregnyl obsahuje Hcg a to dělá pozitivní testy, u někoho trvá dýl u někoho méně než se vyloučí z těla, ale po 14ti dnech už by mohl být pryč. Nebereš utroš nebo něco? To už bys měla jinak dostat MS, ne?

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
20.1.10 21:22

Elisko bud v kidu, ja ted mela Pregnyl po treti a taky jsem nic necitila, asi to pusobi na kazdeho jinak…taky cekam zda vyjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.1.10 09:45

Holky, děkujííí za rady :hug: Jsem hrozně zvědavá a pořád na to myslím, jestli se zadaří a doufám. Mám jen slabý výtok, takový vodnatý a bílý, ale není jakože celý den, jen během dne trošku. Jinak beru ještě dál 16-24 den Proveru a Estrofem. Měla jsem i nějakou špatnou sliznici a málo nějakého hormonu :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.1.10 10:00

Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost :-P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
18.3.10 11:42

Pregnyl

Eliska11 píše:
Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost :-P :kytka:

Já chodím na Pegnyl 10den ovulace, není to brzo, když tady čtu, že chodíte 14den, jsem z toho nějaká zmatena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.3.10 11:47

Aho holky, mám jeden dotaz, beru první měsíc clostík ráno a večer, dnes ho budu brát naposledy, je možné aby ovulka přišla už během braní clostíku?Včera jsem měla bolesti podbřišku a trošku jsem špinila, tak doufám, že to ovu nebyla. Já ji jinak mívám mezi 11 - 13 DC, tak se mi to zdá strašně brzo.Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.9.10 12:36
Luska píše:
Eliska11 píše:
Holky prosím vás, který den se uhnízduje vajíčko? Jen tak pro zvědavost :-P :kytka:
Já chodím na Pegnyl 10den ovulace, není to brzo, když tady čtu, že chodíte 14den, jsem z toho nějaká zmatena.

Záleží na velikosti folíků. Pregnyl se píchá nejdříve od 18mm. Jinak já byla na injekci pregnylu až 18 DC. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.10 18:43

holky komu se podařilo po Pregnylu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.1.11 19:32

mě se povedlo otěhotnět ale bohužel jsem potratila.Pregnyl 5000 beru jako injekce neovuluji ,ale v současné době se mi otěhotnět nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí