Kineziologie a neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
790
16.1.10 13:18

Kineziologie

Děvčata mate někdo zkušenosti z kineziologii :?:Pomohlo vám to? :nevim: Chtěla bych to zkusít,pry se zabyvají i neplodnosti:Chytám se každe naděje.Díky

Příspěvek upraven 19.01.10 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
16.1.10 13:30

Jsem realistka, takže takové věci těžko chápu, ale příbuzné kineziolog opravdu hodně pomohl - při vyprávění mně cukaly koutky, jak jsem zadržovala smích, vůbec jsem tomu nevěřila, ale po pár měsících jsem na ni zírala v úžasu, jak jí pomohl. Je to ale prý i o člověku, ne každý kineziolog je ten správný. Určitě bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.1.10 13:34

Já jsem u jedné byla a chystám se tam znovu…paní mi vyrazila dech, když jsem od ní odcházela, vůbec jsem nechápala… :lol: ale jestli mi pomůže nebo ne, písnu případně, pokud nějaký pokrok uvidím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
16.1.10 14:00

ahoj,
kamarádka vrazila do kinezioložky nemalé peníze při léčbě neplodnosti - žádný efekt. Já tomu nevěřím absolutně, ale na druhou stranu myslím, že v určitých případech to pomoct může: jde o to, že případy, kdy je příčina neplodnosti jak se říká „v hlavě“, ve stresu atd., může pomoct prostě ten fakt, že se dotyčná svěří někomu do péče, nechá se upokojit vědomím, že to bude dobré a ono to dobré je. Nicméně tuto službu, více kvalifikovanou a hrazenou ze zdravotního pojištění vám poskytne s patřičně podloženým vzděláním klinický psycholog. Mně u těchto disciplín mimo nedoložené vědecké zázemí taky vadí fakt, že to může provozovat prakticky kdokoli, např. jistý dělník ze zdejší strojírny v našem městě např. :roll: Ale jak píšeš, pokud tomu věříš a dodá ti to naději, máš první předpoklad úspěchu.
PS. Píše se to s měkkým i- od slova kineze (síla), kynez-,,, se týká psů (kynologie apod.) :wink:

• Citovat
  • Upravit
173
16.1.10 14:10
Betty03 píše:
ahoj,
kamarádka vrazila do kinezioložky nemalé peníze při léčbě neplodnosti - žádný efekt. Já tomu nevěřím absolutně, ale na druhou stranu myslím, že v určitých případech to pomoct může: jde o to, že případy, kdy je příčina neplodnosti jak se říká „v hlavě“, ve stresu atd., může pomoct prostě ten fakt, že se dotyčná svěří někomu do péče, nechá se upokojit vědomím, že to bude dobré a ono to dobré je. Nicméně tuto službu, více kvalifikovanou a hrazenou ze zdravotního pojištění vám poskytne s patřičně podloženým vzděláním klinický psycholog. Mně u těchto disciplín mimo nedoložené vědecké zázemí taky vadí fakt, že to může provozovat prakticky kdokoli, např. jistý dělník ze zdejší strojírny v našem městě např. :roll: Ale jak píšeš, pokud tomu věříš a dodá ti to naději, máš první předpoklad úspěchu.
PS. Píše se to s měkkým i- od slova kineze (síla), kynez-,,, se týká psů (kynologie apod.) :wink:

Jak jsem psala, taky jsem tomu nevěřila. Ale ten kineziolog, o kterém jsem psala, si vzal první peníze až po prvních výsledcích. Takže několik sezení měla příbuzná zdarma, jak se objevily výsledky, začala platit 200,– za sezení. Tohle je podle mě slušný kineziolog. Teda netuším, jak by se to řešilo v případě neplodnosti, výsledkem je snad dítě a to už by asi pacientka na další (už hrazenou) schůzku nepřišla, ne? No já se tam nechystám, ale „za zkoušku nic nedáš“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.1.10 14:15

ahoj kyneziologii zkusila manžel, na čas mu to pomohlo,ale jsou dva roky pryč a je tam kde byl předtím, tak nevím.....ale asi na tom něco bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
16.1.10 15:17

Děvčata díky za podporu. :roll: Myslela jsem jen jestli opravdu ten problém není v hlavě. :zed: Jestli se zbytečně nestresuju a pak i to mimi ne a ne se uchytit.Manžel pořad říka buď v klidu ale ono to nejde nejhorší je to čekání zda se to povede. :nevim: Zkusím tam asi jednou zajít a uvidím.ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.1.10 17:20

no za zkoušku jistě nic nedáš asi tak 90% národa má problém v hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
16.1.10 19:12

Švadlenko - já jsem po kinezi otěhotněla… bohužel jsem potom potratila…mám protilátky proti mimču, což jsem tenkrát nevěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5304
16.1.10 19:40

Ahoj já kinezi doporučuji vyřešila jsem si problémy z dětství. Než jsem tam šla 2× jsem potratila byla jsem na několika vyšetření a nikde žádný problém. Paní co to dělá mě doporučila kamarádka a můžu říct že mě opravdu překvapila. Myslela jsem že mám problém s někým jiným než jsem zjistila že jsem se vlastně stala matkou svých bratrů ve svých 3 letech. Je to divný ale dítě nechápe pocity dospělých a hlavně rodičů co jsou unavení a jedna věta v malým človíčku zanechá stopy neschopnosti a zodpovědnosti. Dost mě to sebralo a za pár měsíců mi to pomalu docházelo až jsem se smířila s tím že to byla zkušenost co jsem měla prožít. Nejhorší bylo odpuštění pořád jsem s tím bojovala. Ale teď už vím že to bylo pro mne to nejlepší co jsem udělala a zároveň se naučila být dobrou matkou. A přestat mít strach, že to nedokážu. A to ted jsem máma. A jsem šťastná.
Záleží na každém co potřebuje a jaký má nebo měl problém. Můžeš to mít tím nebo taky né. To zjistíš sama.
To je moje zkušenost a můj názor.
A peníze nejvíce 300 za sezení. Paní používala i Bachovi kapičky tím to stálo o 100 víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.1.10 19:58

nevím jak se ceny kineziologie pohybují,ale u nás dělá paní sezení cca 2-3 hodiny za 700kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.1.10 20:34

Každá nemoc je v podstatě od hlavy… - takže já doporučuju. Mám ozkoušeno na sobě, synovi, mámě a chystá se i „nevěřící Tomáš“ manžel, když viděl výsledky.
Naše dr. je i Phdr., dělá kinezku, AFT, BAchovky - prostě co je zrovna potřeba.
A pokud se potíže za čas vrátí, tak to není špatnou terapií, ale prostě tím, že ten blok si člověk zase vytvoří znova.Jako když šáhneš na horký kamna. Popálíš se znova, i když ti ten první puchýř už splaskl. :wink:
Hlavně ti přeju, ať najdeš někoho fakt dobrýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
16.1.10 21:31

Ja na ni byla dvakrat, ne teda kvuli tehotenstvi, ale muzu rict, ze mi zmenila zivot. Ono je tam totiz hodne prvku z psychologie a fakt to dokaze hodne veci v hlave prekopat, mne osobne se strasne ulevilo a dneska muzu asi rict, ze mi kinezka zachranila zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.1.10 21:34

Také jsem pro.Chodila jsem ke kinezioložce já,moje dcerka i má matka.Držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
17.1.10 09:56

Ahoj děvčata včera jsem ještě mněla trošku pochyby.Ale po tom co jsem si tu dneska přečetla jdu do toho. :potlesk: Manžel mi taky fandí pry pujde se mnou tak uvidíme.Neznáte někdo paní co to děla ve Frýdku?Jmenuje se Ing.Lhotáková?U Nás je jen doktor a ja bych radši k ženské. :oops: Na jaře pujdu na KET tak snad by mi trošku pomohla.Diky za podporu.zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí