Kdy mám čekat menstruaci po laparoskopii - PCO?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2480
22.1.10 14:04

kdy MS po laparce

Holky, protože jsem se v jiných diskuzích jsem se nedozvěděla odpověď na mojí otázku, zkusím založit nové a téma a snad mi některá z vás odpoví :lol: Jsem po laparo PCO a nevím, kdy mám dostat MS. Jedna Mudr. mi říkala, že právě drilingem navodili umělou MS… takže jestli mám počítat od operace, že jsem 1DC a nebo pokračuji v cyklu, který jsem měla před laparo. Jak jste na tom byly vy holky ? Také Vám sestry oznámily, že nesmím sexovat do prohlídky u lékaře, která je 14 dní po operaci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
22.1.10 14:08

Luci, na první část otázky nevím odpověď, ale sex jsem měla povolený až po první MS, což bylo vlastně skoro po měsíci od operace.

• Citovat
  • Upravit
12332

luci - určitě nesexuj, vždyť je to jen chvilka :wink:, byla by škoda nějaké infekce
Každá to má po laparce asi jinak, i podle toho, jak má normálně MS.
Mě došla MS relativně v termínu,mám pocit, že o den či dva později, než jsem počítala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947

no já mela mimodeložní braly to lapárkou, musela sem dodržet i šestinedelí a ms, my došla přesne po 4 týdnech ..lapárka byla 24.11..a 26.12..mi ms došla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
22.1.10 14:09

petruš - ale to máš jako by MS po nevydařeném těhotenství, to je úplně jiná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.1.10 14:10

boris asi ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
22.1.10 14:11

petruš - mám za sebou 2 klasické + 1 po mimoděložním, tak vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.1.10 14:12

boris :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1796
22.1.10 15:01

já jsem taky nesměla po laparo. sexovat asi 3 týdny..Neboj to uteče jako voda, buď ráda, že máš operaci za sebou!! :mrgreen:
S MS si nevím rady, brala jsem tenkrát HA, takže mi přišla podle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
22.1.10 16:32

mě po laparce přišla menzes cca za čtyři týdny a úplně mi začal nový cyklus. Mě teda u toho i navíc čistili dělohu. Sex mi zakázali na šest týdnů,kvůli možné infekci. Upřímně jsme to ale nevydrželi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
22.1.10 18:16

Já byla na laparoskopii první den po menstruaci a další jsem dostala 38.DC, pak se postupně cyklus zkracoval, což měl být důkaz, že se nastartovala ovulace (a taky byl). Ale myslím, že je to u každé jinak.
A divila jsem se, že nám nikdo nic o zákazu sexu neřekl, ale myslím, že 2 - 3 týdny jsme to vydrželi i tak.

• Citovat
  • Upravit
4949
23.1.10 13:34

Ahoj Luci.
já jsem první ms po laparce měla za tři týdny a druhou přirozenou až za další tři měsíce. ale už mám ovu takže jsem z části spokojená. jinak mi taky dělali drill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 13:08

ahoj, tak já obnovuji téma.
Jsem cca 14 dní po laparce a drillingu a taky vůbec nevím kdy čekat MS. A hlavně ani nevím kdy můžu sex? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí