Pět dní po embryotransferu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bravin
7.3.10 13:05

švadlenko, moc moc děkuji za podporu, ale mám takový pocit, že to prostě nevyšlo, naštěstí máme už tříletého lumpíka, takže jsem trochu klidnější, ale přece jen, je to takovej divnej pocit…, asi hned půjdu do IVF, abych to měla za sebou, ještě jednou to zkusím a pak to nechám osudu:))) K.

• Citovat
  • Upravit
Bravin
7.3.10 13:09

my jsme to taky měli tři mražáčky, jeden odešel hned po rozmrazení, takže mi dávali dva, prej dobře vyvinutý, ale myslím, že to nevyjde, mám takovej pocit, ale přesně jak říkáš, mám doma tříletého klučinu, tak už do tak neřeším (mimochodem taky po IVF, hned napoprvé), no nic zítra uvidíme a hned bych si domluvila IVF, jestli to teda jde, když jsem v těch hormonech a pak už to nechám osudu!! Katka

• Citovat
  • Upravit
7592
7.3.10 14:23

holky mě čeká příští měsíc OPU a embryotransfer, mám šílený strach, jsem z toho moc nervózní…Kdo poradí?Asi to sem nepatří, ale poradte mi .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bravin
7.3.10 14:36

jsou to šílený nervy, já to chápu a máte už dítě?? Musíte doufat, myslím, že prostě jestli se to má uchytit, tak se to uchytí, bude to dobrý, musíte být silná baba a doufat, vyjde to, určitě, budu na vás moc myslet!!! Katka

• Citovat
  • Upravit
7592
7.3.10 15:53

já dítě ještě nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
8.3.10 17:39

Sue: a kdy ti má dojít MS? Mě teď přišla, ale čekám na tu druhou :wink: a musím ještě zavolat na pojišťovnu. Jak dlouho budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.3.10 17:46
chrpa píše:
Ahoj všichni.Mohu se připojit?Dnes jsem 5tý den po embryotransferu a jsem strašně nervozní,jak to dopadne.Je to už naš druhy pokus.CHodíme jen ne nativy,protože nereaguji na hormony a netvoří se mi dost vajíček.Pokud to ted nevyjde,tak půjdeme do programu darovaných vajíček,prý je tam velká uspěšnost.Mate s tím holky nejaké zkušenosti?

Ahoj, jsem na tom podobně, nereaguju na stimulaci. Teď budeme zkoušet nějakou další verzi hormonů a jejich kombinace… Dárcovská vajíčka nám byla taky doporučená s tím, že by to byla šance i pro nás. Ale tak daleko jsme se ještě nedostali. Další kontrolu mám za měsíc. Tak ať se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
8.3.10 19:41

Sue: no já si mám zavolat, kdy chci stimulovat jestli už v dubnu nebo v květnu.No já mám asi taky krátký protokol, protože budu stimulovat jen 9 dní. Pak OPU a pak transfer. Sama se bojím taky, chjooo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
8.3.10 20:13

Sue: no právě, čím déle to budu protahovat, tím se budu více bát … já mám totiž hrozný strach, jsem plašan. Kdyžtak písni SZ, můžeme spolu klábosit o stejných problémech, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
8.3.10 22:43

Holky…nebojte se… říkejte si,že jste zase o krok blíž k miminku :wink:
já se taky nebála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
9.3.10 07:34

Sue…injekcí se opravdu neboj,a pokud ano,dojdi si vždy třeba ke svojí dr.za sestřičkou…
ale já se taky bála a doma jsem to zvládla v poho.
No a že se neudrží…to se asi bojí každá,to máš pravdu......ale musíte myslet pozitivně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí