Agresivní pláč kojence ve 4 měsících

17221
5.12.18 12:33

Agresivní pláč? To fakt neznám. Ale znám šílený neutišitelný pláč/řev, „jako když dítě požírá tygr“. Nežádoucí účinek očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
5.12.18 12:34

Dcera si taky občas „bezdůvodně“ proplakala. Pokud to trvalo takhle krátce, tak bych to neřešila. Mohl být jenom nervózní. Když jsem si byla jistá, že to není nic z běžných miminkovských katastrof, tak jsem ji vždy uhoupala, unosila, ukojila, uvozila… Pokud by se to opakovalo často, zeptala bych se pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
5.12.18 12:40

@admin stejne tema vickrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.12.18 12:40

@rozand snažila jsem se to smazat a nešlo mi to;)… Tak se za duplicitu omlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
5.12.18 12:42

@Něha Stava se to, muze to admin sloucit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
5.12.18 12:46

Tak zavinout, nosit. Treba chce pozornost. Pokud breci v case kdy ma spat tak muze byt pretazenej, tak pustit na tabletu bilej sum, na youtube jsou videa x hodinovy na zvuk vysavace, more atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.12.18 13:07

Můžou to být zuby, ale může to být třeba i počínající zánět močáku nebo palici žáha, už si vytáhne větší dávku a může to vytlačit trávicí šťávy do jícnu. Pokud by to nepřestávalo, tak bych změřila teplotu, pokud by to bylo ok, zkusila bych dítě vzít na stojáka, to většinou uleví od pálení i od zubů, protože se trochu odkrvi hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.12.18 13:29

@alifie očkování nás teprve čeká… A co jste tedy po očkování dělali? Jak dlouho to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
5.12.18 13:37
@Něha píše:
@alifie očkování nás teprve čeká… A co jste tedy po očkování dělali? Jak dlouho to trvalo?

Věřili jsme doktorce, že je normální, že některé děti jsou plačtivější a trpěli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.12.18 13:43

možná byl jen přetažený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.12.18 13:44

@alifie aha :(…my máme 1.dávku hexa za sebou, tak snad i ta 2.bude bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.12.18 14:18

Měli jsme to také, holčička nám spustila v noci a řvala v kuse asi pět hodin, přebalená, najedená, nakojená, ne a ne usnout a jen řev a řev. Nakonec jsem si ji dala do šátku a chodila s ní jako zombie po bytě, podařilo se mi pak nějak v sedě usnout, když se udyndala, ale bylo to psycho :-). Asi ten den něco zažila divného, že to pak nemohla zpracovat, jinak fakt nevím :-)). Díky bohu to byla ojedinělá epizoda. Kdyby se to opakovalo, zkusila bych se a) poradit s pediatrem, b) zapisovat si, co jste ten den dělali/y, co jedla, kdy spala, jestli jste byly před spánkem venku… a zjistit, jestli se nevyskytuje něco, co by ji mohlo rozhodit. (tohle je i recept, který radí paní z prosimspinkej.cz, kde si rodiče vedou zápisky cca týden a zjišťují, co se může dít, proč dítko nespí a třeba i pláče). Držím palce, ať to byla jen nějaká ojedinělá epizoda a nic vážného. Člověk jim do těch malinkých hlaviček nevidí, takže netuší, co se tam dělo, dítě asi nějakou příčinu mělo, jen nebyla vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
5.12.18 14:41

@Něha Tak vás očkování teprve čeká nebo máte 1. hexu za sebou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
5.12.18 16:39
@rozand píše:
@admin stejne tema vickrat

Dobrý den,

témata jsem sloučila do jednoho :)

Díky za upozornění :kytka:
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.12.18 20:23

@vjerunqa máme ji už za sebou (1.davka v 9.tydnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí