Agresor a psychopat

19.9.20 08:18

Agresor a psychopat

Holky, předem Vás žádám, o odpovědi do zprávy a opravdu jen ty, co zažily, nebo mají podobnou zkušenost!!!PROSIM!
Kamarádka má dceru…S manželem se rozvedli…Mají skoro5ti letou holčičku, kterou má kamarádka v péči. Její ex si našel před rokem a půl novou známost, ke které se hned nastěhoval…A začal mít najednou o dceru zájem, který před tím neměl, neplatil ji přes rok alimenty, které měl soudně dané a které sám navrhl. Kamarádka má dceru ve výhradní péči, styk s otcem pouze na domluvě.
Dcera byla nedávno po nemoci a na doporučení lékaře měla být ještě doma a po doléčení jít k psychologovi, protože měli podezření na fyzické napadení jejím otcem,,,tím pádem mu dceru v jejich domluvený čas nedala, řekla, že je ještě nemocná…
A začalo peklo…
Začal vyhrožovat, že si pro ni přijede, a až to nebude čekat, dceru si prostě naloží do auta a odveze… Takhle ji vyhrožoval asi 3 dny… Jenže kamarádka se nedala a zavolala na ospod a pravnicce… Po jejich domluvě mu dceru neměla dát a vše řešila právnička, která jasně řekla, že dcera má psychické problémy podložené psychologem…
Ex i po vyzvání advokátem kamarádce stále volá, vyhrožuje, že jí zničí život, že ji potopí a povede to takovou cestou, která se nikomu líbit nebude…Dokonce ji i sledoval a pak psal výhružné, psychické SMS typu- mmm, máš na sobě ty šaty co jsem ti koupil já, co…Tím pádem ji sledoval…
Mimochodem, kamarádka kvůli němu do teď též navštěvuje psychologa, kvůli výhrůžkám a neustálému urážení a shazování…
Teď otázka…Tento člověk, je velice zadlužený, nemá trvalý pobyt a zdržuje se u své známosti, prokázalo se fyzické napadení, ke kterému se sám po jejich hovoru omylem přiznal, po kterém se jejich dcera začala počůrávat a zadrhávat…
Kamarádku neustále psychicky vydírá, snaží se ji tím ublížit, s dcerou má nyní zakázán styk advokátem, i ospodem-ten navrhl kamarádce dceru mi zatím nedávat.
Má takový člověk nějakou možnost, že bude soud na jeho straně a dítě mu svěří, byť i na 3 dny v týdnu?
ODPOVĚDI KVŮLI NÁHODĚ DO ZPRÁVY PROSÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
19.9.20 08:46

Nechce se mi psat sz, ale za me na hrubej pytel hrubsi zaplata. Udelala bych mu ze zivota peklicko. Jeste rad by dal pokoj. Zazila jsem vztah s psychousem. Jakmile prijde tvrda odveta, zmenej chovani na desnyho chudacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.20 09:02

Kamaradka by si mozna nahravat na mobil, aby pripadne mela dost dukazu…
Je mi ji lito..

• Citovat
  • Upravit
25897
19.9.20 09:47

Na takovéto ubožáky platí jen nastoupit s mužskými členy rodiny nebo fyzicky nabušenými kamarády a důrazně doporučit přestat dotyčnou obtěžovat. Většinou stačí jeden rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.9.20 11:14

Ať mu někdo pořádně rozbije držku, to je jediný co na tyhle typy platí a bude mít klid hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.9.20 13:09

Nemá možnost, pokud se to prokáže, že dítě napadl a to má následkem psychické problémy, tak má smůlu. Jen tedy nevím, proč na něj nepodá trestní oznámení, za obtěžování, vyhrožování a napadání, oni mu můžou zakázat se k rodině přibližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 16:53

Udat za stalking, jestli ho zavřou, bude mít holčička i kámoška nějakou dobu klid. SMS a hovory ukládat a použít jako důkaz na policii i u soudů. Řeším podobný problém. Ze sobeckého týpka je najednou otec roku… Je to určitě před novou partnerkou, které nechce ukázat, že se nezajímá o vlastní dítě. Asi je to sociopat nebo psychopat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová