Aquapark v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
4.8.11 08:49

Byla jsem 2×, do virivky jsem nesla, z toboganu me vyhodili oni sami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.11 11:46

Je děkuji za radu s těma tamponama to si určitě koupím..

A ohledně té teplé vody: Taky miluju opravdu hodně teplou vodu ve vaně,přítel v ní nevydrží nechat ruku,,je prej moc vařící" a zatím mi to nic neudělalo, naopak mě to uvolní a zrelxuje..Ale každej sem jinak citlivý an vnější vlivy at se to týká čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
4.8.11 12:45
werule píše:
Je děkuji za radu s těma tamponama to si určitě koupím..

Nemáš zač, já se o nich také dozvěděla na diskuzi na emiminu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.8.11 14:12
Weru píše:
Monny89 píše:
Raduš.ka44 píše:
Monny89 píše:
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne? :lol: :lol: :lol:
Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…

Tak to bych rodila kazdej den :lol:

Příspěvek upraven 03.08.11 v 21:46

Přesně tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.11.11 10:28

aqapark Kladno

Zdravím všechny jsem v 8.měsíci a jelikož doma tomu pohybu moc nedám napadlo mě že si zajdu do aqaparku (ty tampony s vazelínou si určitě koupím,super tip :palec: ),ale nikoho tady na Kladně neznám tak se ptám touhle cestou jestli by nechtěla jít některá semnou?? :dance: ve dvou by byla větší sranda.. :mavam: Případnou procházku po venku taky uvítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.11.11 00:56
Romanuelle píše:
Zdravím všechny jsem v 8.měsíci a jelikož doma tomu pohybu moc nedám napadlo mě že si zajdu do aqaparku (ty tampony s vazelínou si určitě koupím,super tip :palec: ),ale nikoho tady na Kladně neznám tak se ptám touhle cestou jestli by nechtěla jít některá semnou?? :dance: ve dvou by byla větší sranda.. :mavam: Případnou procházku po venku taky uvítám ;)

Ahoj Romanuelle, já chodím každé pondělí od 12:45 na plavání pro těhotné - je to v normálním bazénu vedle aquaparku, platí se pouze vstup na bazén (33 Kč) a je to fajn. Vede to porodní asistentka a cvičíme ve vyhražené dráze s destičkama a trochu plaveme, pokecáme a taháme z PA rozumy ;-) většinou se tam sejde ta 3-6 těhulek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.10.12 18:15

Ahoj holky, prosím poraďte. Od 9. do 11.11. jedeme na víkend do aquaparku do Čestlic. To by nebyl problém, ale právě jsem zjistila, že jsem těhotná v 6. týdnu. Tedy, ten víkend budu 8.-9. týdnu. Můžu do vířivky? Na co si tam mám dávat pozor? Chápu, že na tobogánech jezdit nebudu, ale mohu si vůbec něco dovolit? Asi bych to jindy neřešila, ale jsem 3 měsíce po ZT, tak bych to nechtěla zažít znovu. To za to nestojí. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
11.2.13 12:47

Jsem 18 tyden a na toboganu jsem drandila ;) delam vsechno ;) akorat jsem neskakala do vody mno…z plavani me vecer pobolivalo bricho ale myslim ze kdyby se neco delo neprojevilo by se to bolesti jako po hodinovem cviceni tedy svalovou bolesti ;))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.4.13 16:00

Holky je tu jeste nekdo kdo jezdil v tehu na toboganech? Sem v 10tt a strasne rada bych si to uzilase vsim vsudy nez jenom plavat v bazenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
19.4.13 16:02
@Zuzik86 píše:
Holky je tu jeste nekdo kdo jezdil v tehu na toboganech? Sem v 10tt a strasne rada bych si to uzilase vsim vsudy nez jenom plavat v bazenu

To bych neriskovala… Tobogany jsou nebezpečné normálně, natož v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
19.4.13 16:03

@Zuzik86 ahoj, ja byla na začátku těhotenství v aquaparku v Itálii a jezdila jsem po všech tobogánech co tam byly, včetně těch největších a nejprudších a nic se nestalo, za 11 dní mám termín… ale o těhotenství jsem v té době ještě nevědela, jinak bych se asi brzdila… nejspíš bych se bála, nikdy nevíš co se může stát a pak si něco vyčítat kvůli skluzavce :nevim: to by mi za to asi nestálo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.4.13 16:10

To jo no, vybrala bych si nejakou skluzavku pro seniory, aby to slo krokem, ale asi to nebudu hrotit.Spis me jde o to, ze sme minulou nedeli byli na pouti a skoro sem brecela ze se nemuzu tocit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
19.4.13 16:13

@Zuzik86 to chápu, já taky miluju všechny možný atrakce, ale je lepší se tomu v těhotenství vyhnout… pak můžeš řádit s prckem, až se narodí :) věř tomu, že to uteče fakt rychle, ani se nenaděješ a budeš mít před termínem… mě přijde jako včera co jsem zjistila, že jsem těhotná :) takže těch pár měsíců bych se na to vybodla, je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.4.13 16:15

No ja uz mam skoro triletou holcicku a na pouti sem byla naposled tak pred 4 nebo 5ti lety. Prijdu si okradena, ale asi to fakt nebudu riskovat. Vezmu si gumovou cepici a pujdu do bazenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
19.4.13 16:16

@Zuzik86 Jojo, to bude nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie