Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem 2×, do virivky jsem nesla, z toboganu me vyhodili oni sami ![]()
Je děkuji za radu s těma tamponama to si určitě koupím..
A ohledně té teplé vody: Taky miluju opravdu hodně teplou vodu ve vaně,přítel v ní nevydrží nechat ruku,,je prej moc vařící" a zatím mi to nic neudělalo, naopak mě to uvolní a zrelxuje..Ale každej sem jinak citlivý an vnější vlivy at se to týká čehokoliv.
werule píše:
Je děkuji za radu s těma tamponama to si určitě koupím..
Nemáš zač, já se o nich také dozvěděla na diskuzi na emiminu ![]()
Weru píše:Monny89 píše:Raduš.ka44 píše:Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…Monny89 píše:Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne?![]()
![]()
Tak to bych rodila kazdej den
Příspěvek upraven 03.08.11 v 21:46
Přesně tak ![]()
Zdravím všechny jsem v 8.měsíci a jelikož doma tomu pohybu moc nedám napadlo mě že si zajdu do aqaparku (ty tampony s vazelínou si určitě koupím,super tip
),ale nikoho tady na Kladně neznám tak se ptám touhle cestou jestli by nechtěla jít některá semnou??
ve dvou by byla větší sranda..
Případnou procházku po venku taky uvítám ![]()
Romanuelle píše:
Zdravím všechny jsem v 8.měsíci a jelikož doma tomu pohybu moc nedám napadlo mě že si zajdu do aqaparku (ty tampony s vazelínou si určitě koupím,super tip),ale nikoho tady na Kladně neznám tak se ptám touhle cestou jestli by nechtěla jít některá semnou??
ve dvou by byla větší sranda..
Případnou procházku po venku taky uvítám
Ahoj Romanuelle, já chodím každé pondělí od 12:45 na plavání pro těhotné - je to v normálním bazénu vedle aquaparku, platí se pouze vstup na bazén (33 Kč) a je to fajn. Vede to porodní asistentka a cvičíme ve vyhražené dráze s destičkama a trochu plaveme, pokecáme a taháme z PA rozumy
většinou se tam sejde ta 3-6 těhulek…
Ahoj holky, prosím poraďte. Od 9. do 11.11. jedeme na víkend do aquaparku do Čestlic. To by nebyl problém, ale právě jsem zjistila, že jsem těhotná v 6. týdnu. Tedy, ten víkend budu 8.-9. týdnu. Můžu do vířivky? Na co si tam mám dávat pozor? Chápu, že na tobogánech jezdit nebudu, ale mohu si vůbec něco dovolit? Asi bych to jindy neřešila, ale jsem 3 měsíce po ZT, tak bych to nechtěla zažít znovu. To za to nestojí. díky
Jsem 18 tyden a na toboganu jsem drandila
delam vsechno
akorat jsem neskakala do vody mno…z plavani me vecer pobolivalo bricho ale myslim ze kdyby se neco delo neprojevilo by se to bolesti jako po hodinovem cviceni tedy svalovou bolesti ![]()
Holky je tu jeste nekdo kdo jezdil v tehu na toboganech? Sem v 10tt a strasne rada bych si to uzilase vsim vsudy nez jenom plavat v bazenu
@Zuzik86 píše:
Holky je tu jeste nekdo kdo jezdil v tehu na toboganech? Sem v 10tt a strasne rada bych si to uzilase vsim vsudy nez jenom plavat v bazenu
To bych neriskovala… Tobogany jsou nebezpečné normálně, natož v těhotenství…
@Zuzik86 ahoj, ja byla na začátku těhotenství v aquaparku v Itálii a jezdila jsem po všech tobogánech co tam byly, včetně těch největších a nejprudších a nic se nestalo, za 11 dní mám termín… ale o těhotenství jsem v té době ještě nevědela, jinak bych se asi brzdila… nejspíš bych se bála, nikdy nevíš co se může stát a pak si něco vyčítat kvůli skluzavce
to by mi za to asi nestálo ![]()
To jo no, vybrala bych si nejakou skluzavku pro seniory, aby to slo krokem, ale asi to nebudu hrotit.Spis me jde o to, ze sme minulou nedeli byli na pouti a skoro sem brecela ze se nemuzu tocit ![]()
@Zuzik86 to chápu, já taky miluju všechny možný atrakce, ale je lepší se tomu v těhotenství vyhnout… pak můžeš řádit s prckem, až se narodí
věř tomu, že to uteče fakt rychle, ani se nenaděješ a budeš mít před termínem… mě přijde jako včera co jsem zjistila, že jsem těhotná
takže těch pár měsíců bych se na to vybodla, je to lepší ![]()
No ja uz mam skoro triletou holcicku a na pouti sem byla naposled tak pred 4 nebo 5ti lety. Prijdu si okradena, ale asi to fakt nebudu riskovat. Vezmu si gumovou cepici a pujdu do bazenu ![]()