Aquapark v těhotenství

11
3.8.11 16:47

aguapark

Chtěla jsem s ejen zeptat,jsem těhotná v 8měsíci..a chtěla bych jít s přítelem do aguaparku, jestli můžu??Aby mě odtamtud nevyhodili nebo by to bylo rpo plod nějak nebezpečné..děkuji předem za odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
3.8.11 16:49

Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 16:52

Tak maximalne bys mohla dostat zanet, kvasinky nebo neco podobneho. Ale zalezi od cloveka, ja na to trpim, takze radeji neriskuju, ale segra plavala i v zelenym rybniku, na koupaku, vsude a v pohode. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
3.8.11 17:02

Ahoj, já sem v 5 měsíci a v aquaparku sem byla. Trochu si zaplavat a uschnout na sluníčku a pak se povalovat ve stínu s nějakou dobrůtkou. :-) Hlavně bacha ve vodě, ať tě nikdo nekopne nebo ti neskočí na hlavu. Pokud netrpíš na záněty, tak si myslim, že by to neměl bejt problém. Viděla sem tam i víc těhulek. Provozovatel určitě nebude mít problém tě tam pustit, pro něho je to obchod a co tam budeš dělat je tvoje věc a tvoje riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
3.8.11 17:05

Já byla asi měsíc před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.8.11 17:13

...

Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
3.8.11 17:14

My se tam chystáme v září, dostali jsme pobyt ke svatbě, tak to musíme využít :-) Přinejhorším se tam budu válet na lehátku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 17:14
werule píše:
Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady :)

Tak si uzij koupani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 17:19
werule píše:
Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady :)

Tak si to užij a opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.8.11 17:29
Monny89 píše:
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne? :lol: :lol: :lol:

Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
3.8.11 17:33

Tak já bych se toho nebála :) .. pokud teda vyloženě netrpíš na nějaký záněty či tak něco podobného. Já byla v aquaparku v 8. měsící a naprosto super :-D :-P teda tobogány jsem samozřejmě vynechala, ale testla jsem i saunu, zaplavala si a prostě relaxovala :mrgreen: Takže si to užij :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 17:38
Raduš.ka44 píše:
Monny89 píše:
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne? :lol: :lol: :lol:
Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…

Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
3.8.11 17:49

Jsem také v 8. měsíci a do aquaparku chodím teda spíše jako dozor svého 6ti letého syna a vždycky okupuji hlavně vířívku - krásně si tam namasíruji záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 17:53
Monny89 píše:
Raduš.ka44 píše:
Monny89 píše:
Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…

Tak to bych rodila kazdej den :lol:

Příspěvek upraven 03.08.11 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
3.8.11 19:41

Pokud máš strach, abys něco nechytla, existují tampony napuštěné vazelínou určené ke koupání. Mají je v lékárně, já koupila 4ks za 60Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí