Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem s ejen zeptat,jsem těhotná v 8měsíci..a chtěla bych jít s přítelem do aguaparku, jestli můžu??Aby mě odtamtud nevyhodili nebo by to bylo rpo plod nějak nebezpečné..děkuji předem za odpověd..
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne?
![]()
Tak maximalne bys mohla dostat zanet, kvasinky nebo neco podobneho. Ale zalezi od cloveka, ja na to trpim, takze radeji neriskuju, ale segra plavala i v zelenym rybniku, na koupaku, vsude a v pohode. ![]()
Ahoj, já sem v 5 měsíci a v aquaparku sem byla. Trochu si zaplavat a uschnout na sluníčku a pak se povalovat ve stínu s nějakou dobrůtkou.
Hlavně bacha ve vodě, ať tě nikdo nekopne nebo ti neskočí na hlavu. Pokud netrpíš na záněty, tak si myslim, že by to neměl bejt problém. Viděla sem tam i víc těhulek. Provozovatel určitě nebude mít problém tě tam pustit, pro něho je to obchod a co tam budeš dělat je tvoje věc a tvoje riziko.
Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady ![]()
My se tam chystáme v září, dostali jsme pobyt ke svatbě, tak to musíme využít
Přinejhorším se tam budu válet na lehátku ![]()
werule píše:
Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady
Tak si uzij koupani ![]()
werule píše:
Na tobogánech opravdu jezdit nebudu ani tam nějak dovádět…jen si zaplavat a dovádět bude přítel já jen relaxovat a užívvat si vody…na žádný kvasinky a záněty naštěstí netrpim, musim zaklepat že jsem nic ani podobného neměla…tak děkuji moc za rady
Tak si to užij a opatruj se ![]()
Monny89 píše:
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne?![]()
![]()
Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
Tak já bych se toho nebála
.. pokud teda vyloženě netrpíš na nějaký záněty či tak něco podobného. Já byla v aquaparku v 8. měsící a naprosto super
teda tobogány jsem samozřejmě vynechala, ale testla jsem i saunu, zaplavala si a prostě relaxovala
Takže si to užij ![]()
Raduš.ka44 píše:Monny89 píše:Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
Ano, můžeš, proč by jsi nemohla, ovšem je nebezpečná příliš teplá voda, což bývá ve vířivkách atd. Nevím co tam jako těhule chceš dělat.. na tobogánu asi jezdit nebudeš ne?![]()
![]()
Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…
Jsem také v 8. měsíci a do aquaparku chodím teda spíše jako dozor svého 6ti letého syna a vždycky okupuji hlavně vířívku - krásně si tam namasíruji záda ![]()
Monny89 píše:Raduš.ka44 píše:Já jsem to myslela tak, že horká vana rozjíždí porod…Monny89 píše:Nebezpečí v teplé vodě nehrozí, to snad jen výjimečně. Já se celé těhotenství sprchovala horkou vodou a nic se nestalo. Miminko je v děloze dobře chráněno i před horkou vodou…
![]()
Tak to bych rodila kazdej den ![]()
Příspěvek upraven 03.08.11 v 21:46
Pokud máš strach, abys něco nechytla, existují tampony napuštěné vazelínou určené ke koupání. Mají je v lékárně, já koupila 4ks za 60Kč ![]()