Menstruace v těhotenství

1
3.8.11 16:05

menstruace v těhotenství

Ahoj, rada by som sa spytala, ci niektora z Vas ma skusenosti s menstruaciou na zaciatku tehotenstva. Podla poslednej menst. som dnes v 6tt, ale vcera som zacala trochu spinit a dnes sa pustilo normalna krv … az na to, ze to nie je tak silne. Na teste mi dnes vysli //, tak neviem, co si o tom mysliet, zajtra budem po navsteve gyn. snad mudrejsia.
Co Vase skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.8.11 16:17

Ahoj, u jednoho těhu jsem MS měla a pak jsem o hodně později o mimi přišla. Teď jsem těhotná a pár dní špiním, i trochu krve bylo. Zítra budu taky snad moudřejší - jdu na UZ, zda těhu prosperuje či nic, jsem v 5.týdnu. Nemusí to nic znamenat a může to být začátek potratu. To ukáže čas, jak to dopadne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.11 17:22

Některé ženy na počátku těhotenství krvácí, taky jsem v druhém těhotenství kolem 7tt zakrvácela… a všechno bylo v pořádku. Ale může to být i začínající potrat :nevim:, bohužel :nevim: To, že ti vyšel pozitivně těhotenský test, ještě neznamená, že těhotenství pořád žije (hcg klesá v krvi pomalu).
Jestli jdeš zítra k doktorovi, tak nebudeš v nejistotě dlouho ;) Přeju ať to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky