Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na určení co to je, je fotka dost mizerná, ale štěnice to určitě není.
Ne. Prohledejte..mouku, čaje, ryzi atd. Tohle jsme přitáhli z krámu v mouce. A problém se toho zbavit..je to nějaký „brouk“ spižní.
Oživují diskuzi, syna něco v noci poukousalo, vyrazku má už 4.den, svědí, má 2 pupínky u sebe a má to hlavně v podpaží na obou rukách a na břiše. Prohledala jsme prostor, našla toto za lištou koberce u jeho postele, celkem 6 kusů. Můžou to být štenice?
Vše ložní jsem dala přát na 60, vystrikali jsme to nějakým přípravkem na štenice apod, ale stejně pořád googlim. Nevíte?
@Anonymní píše:
Oživují diskuzi, syna něco v noci poukousalo, vyrazku má už 4.den, svědí, má 2 pupínky u sebe a má to hlavně v podpaží na obou rukách a na břiše. Prohledala jsme prostor, našla toto za lištou koberce u jeho postele, celkem 6 kusů. Můžou to být štenice?
Vše ložní jsem dala přát na 60, vystrikali jsme to nějakým přípravkem na štenice apod, ale stejně pořád googlim. Nevíte?
Není. štenice připomíná zrnko z melounu.
Vypadá to spíš na kožojeda.
https://www.skudci.com/…nebo-stenice
Ale pupínky bych sledovala, kdyby přibývaly, tak to štěnice být můžou, ale špatně se hledají. Přípravky na štěnice bych sama nepoužívala, pokud je opravdu máte, rozeženete je do ostatních místností nebo i bytů kolem. Lepší je, když zůstanou v jednom pokoji, lépe se hubí. Jsou hrozně odolné, je nutné si pozvat profesionály, není to legrace.
Štenice to neni a kousance mi taky nepřijdou že by bylo od stenice.
@Anonymní píše:
mozne docasne reseni je spat pri svetle, pokud to malemu nevadi,
stenice nevylezaji za svetla,
zkusit dat lampu, aby svitila na podlahu pod posteli, ale i steny musi byt ozarene, ty potvory se udajne umi i spouste ze sten a stropu
Kousance od stenice vypadají takhle…Syn přišel pokousany takhle od exmanzela..
Ahoj je tohle stenice?