Je tohle štěnice?

Anonymní
4.11.19 21:45

Ahoj je tohle stenice?

Ahoj je tohle stenice?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
4.11.19 21:48

Na určení co to je, je fotka dost mizerná, ale štěnice to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 21:50

Ještě takhle

• Citovat
  • Upravit
788
4.11.19 21:55

Není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
4.11.19 22:04

Nevypadá to na štěnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
4.11.19 22:09

Ne. Prohledejte..mouku, čaje, ryzi atd. Tohle jsme přitáhli z krámu v mouce. A problém se toho zbavit..je to nějaký „brouk“ spižní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 22:11

Našla sem to v koupelně mezi pradlem

• Citovat
  • Upravit
76579
4.11.19 22:13

Štěnice to naštěstí není, ta má jiný tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 13:02

Oživují diskuzi, syna něco v noci poukousalo, vyrazku má už 4.den, svědí, má 2 pupínky u sebe a má to hlavně v podpaží na obou rukách a na břiše. Prohledala jsme prostor, našla toto za lištou koberce u jeho postele, celkem 6 kusů. Můžou to být štenice?
Vše ložní jsem dala přát na 60, vystrikali jsme to nějakým přípravkem na štenice apod, ale stejně pořád googlim. Nevíte?

• Citovat
  • Upravit
10952
12.9.20 13:13
@Anonymní píše:
Oživují diskuzi, syna něco v noci poukousalo, vyrazku má už 4.den, svědí, má 2 pupínky u sebe a má to hlavně v podpaží na obou rukách a na břiše. Prohledala jsme prostor, našla toto za lištou koberce u jeho postele, celkem 6 kusů. Můžou to být štenice?
Vše ložní jsem dala přát na 60, vystrikali jsme to nějakým přípravkem na štenice apod, ale stejně pořád googlim. Nevíte?

Není. štenice připomíná zrnko z melounu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
12.9.20 13:23

Vypadá to spíš na kožojeda.
https://www.skudci.com/…nebo-stenice

Ale pupínky bych sledovala, kdyby přibývaly, tak to štěnice být můžou, ale špatně se hledají. Přípravky na štěnice bych sama nepoužívala, pokud je opravdu máte, rozeženete je do ostatních místností nebo i bytů kolem. Lepší je, když zůstanou v jednom pokoji, lépe se hubí. Jsou hrozně odolné, je nutné si pozvat profesionály, není to legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.20 13:39

Štenice to neni a kousance mi taky nepřijdou že by bylo od stenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 13:49

Díky, zatím jste mě uklidnili. Díky.

• Citovat
  • Upravit
8291
12.9.20 13:59
@Anonymní píše:

mozne docasne reseni je spat pri svetle, pokud to malemu nevadi,
stenice nevylezaji za svetla,
zkusit dat lampu, aby svitila na podlahu pod posteli, ale i steny musi byt ozarene, ty potvory se udajne umi i spouste ze sten a stropu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.9.20 10:54

Kousance od stenice vypadají takhle…Syn přišel pokousany takhle od exmanzela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný