Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky měla bych dotaz, snažíme se s manželem o Mimi a zatím nám nebylo přáno. Až tento měsíc, týden před ovulaci jsem 2 dny špinila,4 den jsem našla na intimce táhly bílkový hlen. Mám mírný bolest třísel, píchání v pravém podbřišku i uprostřed jakoby při MS. MS by měla dojít za 9 dní. Myslíte že by byla šance moc děkuji za odpověď ![]()
@Vladulin1 píše:
Ahojky měla bych dotaz, snažíme se s manželem o Mimi a zatím nám nebylo přáno. Až tento měsíc, týden před ovulaci jsem 2 dny špinila,4 den jsem našla na intimce táhly bílkový hlen. Mám mírný bolest třísel, píchání v pravém podbřišku i uprostřed jakoby při MS. MS by měla dojít za 9 dní. Myslíte že by byla šance moc děkuji za odpověď
pokud ti za 9 dní nedojde MS, udělej si test,
tyhle „příznaky“ nic neříkají a je zbytečné to řešit
Pokud máte pohlavní styk, tak je šance vždy. Ovšem 9 dní před MS se to nijak poznat nedá, takže musíš vydržet. Držím palce.
Ahojky měla bych dotaz ☺️️ Mám zpoždění od menstruace 16 dní, dělala jsem si i test a byl tam silnější duch 🤫
Dnes jsem byla i u doktora který mi dělal ultrazvuk ale řekl mi jen že sliznice je zvětšená 🙏🏻
Ale žádné problémy jako špinění nebo krvácení nemám 🌹
Tak jsem se jen chtěla zeptat kdy tak něco uvidí na ultrazvuku? Děkuji
Pokud by jsi měla ovulaci standardně tak 16 dní po vynechání MŠ už by byla dálnice… No uvidíš.
@ludmilaadamkova
Zaráží mě jen to že jsem pořád unavená a mám citlivé bradavky jako blázen proto se ptám.
@ludmilaadamkova každý to má jinak. Třeba já při nebo před tohle nemám ![]()
Tvl.. vzdycky kdyz si přečtu něco o hlenu, tak se mi chce blejt ![]()
@Síma2511 píše:
Ahojky měla bych dotaz ☺️️ Mám zpoždění od menstruace 16 dní, dělala jsem si i test a byl tam silnější duch 🤫
Dnes jsem byla i u doktora který mi dělal ultrazvuk ale řekl mi jen že sliznice je zvětšená 🙏🏻
Ale žádné problémy jako špinění nebo krvácení nemám 🌹
Tak jsem se jen chtěla zeptat kdy tak něco uvidí na ultrazvuku? Děkuji
Gratuluji… konec srandy začíná ![]()