Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
v poslednim cisle casopisu Maminka jsem se v inzerci na Avent dozvedela, ze pri koupi dvou baleni mleka Nutrilon 3 se pridava davkovac suseneho mleka zdarma. Volala jsem do AGS Sport a ti mne odkazali na Nutricii, kde mi rekli, ze akce uz probiha, ale v kazdem Hypermarketu jiny tyden a pak ve vsech lekarnach, kde prodavaji Avent. Podle datumu, ktere mi rekli, to uz v nekterych hypermarketech probiha, v jinych teprve bude (napr. Tesco od 30.11).
Nas mrnous sice papa Nutrilon 2, ale k te trojce se dopracujeme za 5 mesicu. Uz se vam podarilo na tuto akci narazit? V letacich hypermarketu to vubec neni. Nevidely jste to v nektere z lekaren v Praze?
Diky predem za tipy.
Ahojda, Marki
Ahoj Marki
minulý týden to probíhalo v Hypernově, jesti to ještě je nevím, ale v každém případě nebylo co koupit
, protože regál s Nutrilonem byl úplně prázdný
.
Sendy
Tak uz jsme akci „chytli“! Dnes jsme nakoupili 2× Nutrilon3 v Carrefouru na Andelu a pridali nam zdarma Avent davkovac UM. Akce mozna zacla teprve dnes. Takze kdo hledate, nabehnete tam co nejdriv ![]()
Hodne zdaru!
Marki
Minuly tyden jsem to videla v Intersparu, tento tyden jsem tam jeste nebyla ![]()
Monca
Ahoj Marki,
poté co jsem se dozvěděla od tebe o této akci
, tak jsem zašla do lékárny. Tam mi řekli, že se zeptají distributora a že pokud to bude, tak to tam budu mít druhý den. Tak jsem se šla zeptat druhý den a měli to. Tak ti moc děkuji a určitě se zeptej v lékárně.
Ahoj jana