zatvrdlinka v prsu

146
11.11.05 11:51

zatvrdlinka v prsu

ahoj holky.dnes ráno mě začalo bolet prso myslela jsem že je to tím že je nalité ale i když teď malá pila tak bolest nepřestala.nahmatala jsem tam zatvrdlé místo.nevíte co by to mohlo být?teplotu nemám a ucpané to taky není to by mi z prsa nic nevyteklo.jen abych nedostala zánět tak dlouho bez problému (10.měs.) a teď tohle.prosím,prosím poraďte mi.moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
11.11.05 15:55

Ahoj, to muze byt ucpany „kanalek“. Skus hodne teplou sprchu, rozmasirovat to tvrdy misto a postupne pres to prejizdet a pokouset se to jako vytlacit ven. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.05 16:28

ahojky

jak už jsem psala mockrát, možná jde o ucpaný mlékovod - jestli nemáš horečky, prso je vypité a přesto je tam ztvrdlina která bolí tak zkus pod horkou sprchou odstříkat mlíčko a pokud se ti tam objeví bílá tečka na bradavce, odkud mlíko neteče tak je to ono.

Pokud to vydesifikovanou jehlou propíchneš bude do 30 minut po bolesti. Koukni na cca 1 měsíc starou diskusi - jedné holčině jsem to poradila a už dvě mi psaly jak jim to pomohlo.....

tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
11.11.05 17:24

Ahoj,
měla jsem stejný problém jako ty, mlíčko teklo, jen ne z jednoho mlékovodu… zkus, co ti radí Maka, mě totiž taky poradila a úleva byla okamžitá. Ještě jednou díky, Markét, :wink:
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky