Bryndák s rukávy - aneb další bryndací diskuse

2857
11.11.05 09:49

Bryndák s rukávy - aneb další bryndací diskuse

ahojky

koukala jsem dnes na diskusi ohledně plastových bryndáků… no u nás zatím nehrozí…

Ale mám jinej dotaz - resp. prosbu

můžete mi prosím poradit, kde sehnat plastový bryndák s rukávy?????? Viděla jsem to na jednom ročním dítku a tehdy jsem se strašně smála - bylo to srandovní jak se do toho sám chtěl soukat a jak si v tom jídle sám hospodařil:)

Teď ho ale všude sháním a nemůžu sehnat - máme sice obdobu , ale textilní - čili po každým jídle praní:(((( nedivte se že po každým - prcek sice sám nejí , ale za každým soustem si cucá palec :( takže má ruce jako prasátko a pak s nima všude šátrá… no comment.

tak nevíte někdo???

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
11.11.05 10:15

Ahoj,
bryndák s rukávy jsme sehnali s Bemini, jsou v Praze ve Vršovicíc, web www.bemini.cz, je to ušité z ubrusu, ale dá se dobře čistit, stál asi 70 Kč. Kamarádka ho měla od Chicca, aleten jsem nikde nesehnala.

Teď jsem naprosto nadšená z bryndáku od Sassy (mají ho také v Bemini, nebo v Dětském ráji na Žižkově, www.detskyraj.cz), je vespod froté, navrchu umělá hmota (takže stačí otřít) a je k němu připevnitelný takový umělohmotný „okapek“ dole, naše malá si tam ukládá kousky jablka :-)

měj se pěkně,
maya + adélka 7,5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.11.05 10:16

Pardon, teď jsem si vzpomněla, Bemini se přestěhovalo z Vršovic na HOstivař, každopádně na stránkách mají aktuální kontakt a adresu.
 maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.11.05 10:25

Stopro je mají v HaM, stojí něco kolem 70 Kč.

papa Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
11.11.05 11:12

Ahoj Markéto,

ty jsi taky z Brna, já ho v pondělí kupovala na Lidické (prodejna naproti hotelu Slovan), stál 83 Kč.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.11.05 11:47

Ahoj,
taky ho maj na Zličíně v Metropoli v „Človíčkově“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
12.3.17 17:51

Obnovuji :-) Ráda bych sehnala rukávkový bryndák s igelitem (nebo otíratelnou vrstvou) na vrchu, tj. ne jen podšitý igelitem. Poradíte? Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.3.17 18:07

Mají v Ikea, takový s puntíky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
13.3.17 08:07

V každém kamenném obchodě s dětským zbožím. U nás je Dětský ráj a Dětský svět, mají tam nejrůznější zboží různých značek(české, německé ale i polské).Dokonce i více velikostí, nejen univerzální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí