Bryndáček - korýtko - lze doporučit?

212
11.11.05 06:10

Bryndáček - korýtko - lze doporučit?

Prosím osvědčil se vám takový ten bryndáček plastové korýtko? Nevadí to dítěti? Ta představa snadné údržby je lákavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
11.11.05 06:38

Goody, taky jsem zvědavá, jestli se to někomu osvědčilo, ale já bych do toho nešla. Za prvé jak sebou dítě věčně šmidlá při jídle, tak se o ten plast akorát pomlátí a myslím, že mu to musí vadit.
A za druhý mi to přijde asi tak elegantní jako když to dítě rovnou necháš jíst nad wc. NO prostě nevím proč, ale přijde mi takový kus plastu na krku jako dost ponižujíící :(
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.11.05 07:21

Ahoj Goody,
my jsme ho taky zkouseli, ale bez uspechu :( Mozna proto, ze jsme ho koupili, az kdyz Kuba jedl relativne sam a ten bryndak (fa Canpol babies - takovy ten modry s kacenkou) je „v ramenou“ dost siroky a on pres nej nedosahl na jidlo. Jinak, co jsem po tech plastovych brindaccich koukala, tak ten s medvidkem Pu je docela vytvarovany, ten byl mozna OK, ale me se nejak nechce vyhazovat dalsich 110Kc, kdyz nam to bude mozna k nicemu!
Ale jinak mi to nijak ponizujici neprijde, dokonce jsem videla dvoulete dite, ktere se s nim naprosto v pohode najedlo! Asi jde o to, vybrat ten spravny tvar a zacit s tim v cas :wink:
Hodne stesti pri vyberu!
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
11.11.05 07:31

Já si myslim,že to je super věc tento bryndák, ač zatim bryndáky na jídlo nepoužíváme.Odpadá ti praní a vždy ho vyčistíš žínkou a papáte dál.Pokud by byl hodně špinavý myslim si,že i do myčky bys ho mohla šoupnout.Také ho budu kupovat.Pro dítko do 2 až 3let je bryndák v pohodě,ale u 4letého už ho neuznávám jako ho mělat a Jůlinka z výměny manželek i když bavlněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.11.05 07:44

Ahoj Eliško a Niki, no jo, já právě viděla spoustu maminek na procházce, co to dětem dávají a ty děti se tvářily normálně. Ale asi se přikloním k pohodlí pro dítě než pro mámu a budu prát látkové. Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.11.05 07:46

Ahoj maminky,
já jsem tento bryndák poprvé viděla před 8 lety u tříletého dítěte v Anglii -snídal cereálie s mlékem, samozřejmě bryndal, pak si bryndák sám sundal a přebytečné mléko z korýtka vypil :) ehm, ehm, to bylo trochu zvláštní, ale byl samostatný 8)
Pořídila jsem ho naší malé na první příkrmy a je to v pohodě, občas jí tam upadne, co jazýček vystrčí nebo pusinka nestačí zpracovat, malá zůstane čistá. Akorát strašně nesnáší, když se nasazuje a za krčkem upevňuje, to docela fňuká :?

Timeaa+Adinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.11.05 08:27

Ahojky,

my na něj sice máme ještě čas, ale mám dvě kamarádky, jedna ho dává při jídle 9 měsíční holčičce a nemůže si ho vynachválit, ta druhá ho používá už skoro rok (teď je její holčičce asi rok a třičtvrtě) a taky je s ním nadmíru spokojená, dala mi ho i jako dárek takže tu ve skříni čeká na vyzkoušení.
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
11.11.05 08:37

Ahoj,
já přidám tu negativní zkušenost. Taky mě lákala vidina snadné údržby, protože jsem ho koupila až druhému dítěti a zkušenosti s jídlem u starší dcery už byly… Jenže nejdřív byl Vítkovi velký na ramenou a teď když mu už sedí tak ho odmítá, je mu to nepříjemné kolem krku. Takže asi udělám to co u dcery - z průhledného omyvatelného ubrusu jsem jí ušila bryndák - zástěru s kapsou a bylo to super. Určitě se něco podobného dá i koupit.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.11.05 08:38

reakce na Ginu - to je presne ono!! deticky tvych kamaradek jsou zvykle „NECO PLASTOVEHO“ mit na krku, tak jim ten brindak nevadi! My jsme ho zacali pouzivat nekdy v roce a ctvrt a to uz Kuba pomerne dobre jedl sam a ten bryndak mu proste vadil :( :(
Takze jsem nakoupila dalsi varku latkovych bryndaku a asi uz u nich zustaneme!
Cimz pouzivani plastovych brindaku nijak neodsuzuju, naopak! Ale prece to nebudu lamat pres koleno!
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.11.05 08:40

Ahoj holky,
my plastovy bryndacek taky pouzivame. Jeste nez se Anicka narodila jsem byla zastancem toho, ze neco tak nechutneho jako je tento bryndak Anicce nikdy nekoupim-byla jsem toho nazoru jako Niki. Cca v 9.mesici, kdyz jsem zapirala minimalne 2 brzndaky denne jsem se rozhodla jej koupit a nelituju. Koupila jsem od Chicca v Tescu a jsme obe dve s Anickou spokojene.
Hezky den,
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.11.05 09:41

ahoj. naprosto se shoduji s olsou. než byla malá na světě, byla jsem odpůrcem těch plastikových bryndulínů.ale teď :) my máme canpol babies růžový. já ale dávám pod ten plastikový ještě normální (emička má totiž tenčí krček a ani zapnutí na ten 4 otvor nám nestačí), ten nám ale vydrží minimálně na 2 dny - síš je na to, aby ten plast neměla rovnou na kůži + se do něj vpije voda, kterou náhodou při zapíjení papání vypustí. takže můžeme doporučit. petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.11.05 10:10

Kamarádka má pro dvojčátka látkový bryndák, na který je připevněné dvěma plastovými dručky umělohmotné „korýtko“ a je super! Zapíná se za hlavičkou na suchý zip. Je z froté a nahoře je igelit, dá se prát v pračce a výrobce je tuším že Sassy. Na tenhle popud jsme ho koupili neteři a švagřice si ho nemůže vynachválit.....

Gaabina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
11.11.05 11:05

Ahojky,

my jsme měli bryndák od Sassy s odepínacím korýtkem a ten u nás neuspěl. Bylo to takové neforemné, to korýtko moc velké. Takže u nás se dlouho jedlo s plínou kolem krku, protože nic jiného si nechtěl nechat uvázat. Pak jsme asi v roce dostali takový zelený plastový bryndák z Ikey a ten mu nevadil. Je sice na pohled příšerný, ale mrňous si nekecá jídlo do klína (chce jíst pokud možno sám) a jsme oba spokojení. Pak ho strčím pod vodovod a umyju houbičkou (bryndák tedy, dítě umyju bez houbičky :D ) a je to. Nevím tedy, proč by plastový bryndák měl být víc ponižující než jiné bryndáky, mě to přijde stejné. Kolem krku to má tak jako tak…

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
11.11.05 11:52

Používám plastový bryndák z ikey a šetří mi práci. Navíc mi přijde měkký a ne zcela nepříjemný naší Evě. Používám ho doma a nemáme skvrny všude, což jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
11.11.05 12:07

I já se přikláním k názorové skupince Olsy atd. … Když jsem vídávala kamarádky, jak to svým ratolestem dávají na krk, zmocňovala se mě lítost a skoro jsem se zapřísáhla, že já to Matýskovi dávat nebudu.
Nicméně jsme ho dostali darem a po vyzkoušení si ho nemůžem vynachválit. Ale je pravda, že ho zkrátka musíš zkusit co nejdřív, pokud se tedy rozhodneš, ne někdy po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí