Akce: šetříme společně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
15.3.16 14:48

Pokud se bude zakladat skupina, rada se pridam, delam si tydenni jidelnicky a pisu si nakupy. Za posledni rok jsme se v jidle hodne zlepsili, driv jsme jedli fakt hrozne (a i nekdy vyhazovali :zed: ), ale urcite mam jeste rezervy, tak se rada inspiruju. Varim kazdy den obed pro dva dospele a vetsinou i lehci teple vecere, vyjdou levneji nez lovecka vecere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
15.3.16 15:00

Ahoj holky :mavam:
také bych se ráda přidala :) mám na měsíc 4 obálky a v každé 1 403kč na týden - jak na jídlo, tak i pro naše 3 kočičky :) Nééé vždy se mi podaří nepřekročit, ale snažím se :) Budu ráda za každý nápad co uvařit a hlavně levně :) Chlap je jak kyselina a maso musí mít denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
15.3.16 15:05

Ahoj, zkusim se přidat. Co vymyslet na příští tyden jídelníček? :D U nas se sni všecko, takze my vybiravi nejsme, teda krome dcery, ta naopak nesni skoro nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
15.3.16 15:09

Ahoj holky, ja se rada pridam, ale ne kvuli setreni, ale hlavne kvuli tomu, ze my jidlem dost plytvame :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.3.16 15:11

Jdu do toho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.3.16 15:12

Ahoj holky, rada bych se pridala:). Zrovna jsem si zacala minuly tyden psat, co a za co utracime a v nedeli jsem to spocitala a je to siiiilene :( 4.400kc/tyden (mam 24mes. synka a tatu mame od 8-22h v praci a tomu nevarim) Ale je v tom tedy i benzin, granule pro psa na 3tydny, pliny, UM, drogerka, cistici veci, vylety…no ale i tak :roll: ja jsem si myslela, ze mesicne utracime tak 10tis a ted zjistuji, ze nejspise utracime jednou tolik!!! :cert:

Rada bych se vesla se vsim do 10-12tis.

Od kdy zaciname?? Od zitrka rovnou?? :palec: 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
15.3.16 15:24

Holky tak já založím tu soukromou skupinu a hodím sem na ni odkaz, jo?

• Citovat
  • Upravit
854
15.3.16 15:28

Ja bych se rada pridala, ale mne prijde vyplata 11. v mesici, 15. v mesici odejdou poplatky a ja mam na jidlo tak 2 tisice :D to bych se s vama do vareni nevesla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.3.16 15:29

Také bych se ráda přidala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
15.3.16 15:33

https://www.emimino.cz/…iny/setrime/

Holky pojďte, normálně pošlete žádosti a já to jen odkliknu. Jinak bych musela ručábo obepisovat všechny nicky.

• Citovat
  • Upravit
1952
15.3.16 17:00

Holky vůbec vám nezávidím to vaření…mě se tak oddychlo, když mi začali vozit obědy…odpadl ze mě kus stresu, CO vařit a časově je to náročné…můžu vám pro inspiraci posílat náš jídelák z jídelny :lol: :lol: máme vždy na výběr dvě jídla denně jen zakroužkujeme a už vozí, pak jen zaplatím…parádička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21042
15.3.16 20:43

Dobrý večer,
to se vám budou třeba hodit tipy na levná jídla zde v receptech eMimino.cz. :) Těšíme se i na vaše vlastní recepty, které pak můžou ostatní hodnotit a ukládat do oblíbených.

Držím palce!
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí