Ake farby podla vas idu k sebe?

28.10.13 11:01

Ake farby podla vas idu k sebe?

Tak ma jedna diskusia priviedla k otazke - ake farby radi kombinujete? Ja milujem ruzovu so sedou a ruzovu s cokoladovou, a tiez farby mojho rodneho mesta - zltu s modrou. A mam pocit ze tieto farby sa ludia tak nejak boja davat dohromady, napriek tomu, ze si spolu fakt rozumeju.
Aka je vasa oblubena (hoci netradicna) kombinacia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
28.10.13 11:04

Já mám ráda barvy takové „přírodn“ - hnědá, oranžová, okrová, žlutá a tedy jejich kombinace. Jsou mi příjemné a uklidňují mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
28.10.13 11:07

@Bábi Zlopočasná
mám ráda šedou s fialovou, hnědou s tyrkysovou, černou s výraznou růžovou, černou s černou :lol:
Kamarádka je odvážná v kombinacích a jede třeba tyrkysovou, žlutou, oranžovou, červenou dohromady a při tom nevypadá jak papoušek kakadu, má na to cit, jak to nakombinovat.

• Citovat
  • Upravit
14856
28.10.13 11:13

Ja myslim, ze jdou k sobe vsechny barvy, ale zalezi na jejich odstihu, teplote. Nekdy to vypada jak pest na oko, jindy je to lahodna kombinace. Mam rada vsechny barvy, jen oranzovou ne, ale i tu umim zaradit. Jedinou kombinaci co nemam rada je obligatni svetle zelena a oranzova.

s oranzovou se mi libi treba tyrkysova, to je vubec moje oblibena barva. Siju detske obleceni, tak se celkem vyradim. Ve zluto-modre kombinaci jsem nedavno sila jedny gate a hrozne se mi takhle kombinace libi:

nebo tyrkys - cervena pro kluky, jakakoliv neutralni barva je krasna s kazdou ostatni barvou, treba seda a zluta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.10.13 11:21

Bílá a růžová, Ibalgin a Brufen, dokonalá kombinace :palec:

• Citovat
  • Upravit
10713
28.10.13 11:33

Ja mám ráda cokoladova/světle modrá a bezova/tmavě modrá nebo tyrkysova. Obecně mám ráda kombinace jedna světlá a jedna tmavá barva, přijde mi to vyvážené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
28.10.13 11:49

Ahoj, my jsme si to ve škole ukazovali na tomto obrázku (příloha). Měli by ladit barvy vedle sebe a naproti sobě :)
Já nemám ráda modrou, ale moc se mi líbí kombinace modré a hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
28.10.13 12:13

Tak u nás v koupelně světle zelená - bílá a na podlaze hnědá, jinak z kombinací se mi hrozně líbí tyrkysová a béžová, v obýváku zas máme tmavý dřevo - šedá - bílá. luxus :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
28.10.13 12:38

Mně se líbí tyrkysová s hnědou, růžová se šedou a teď se mi začala líbit i khaki s růžovou, koupila jsem v těch barvách malé bundu :palec:
Taky bílá s fialovou a zelená s růžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.10.13 13:11

Momentálně mám fialové období, a protože je podzim, tak k tomu žlutou :pankac: a hnědá s tyrkysovou je taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 16:50

Klasika černá a bílá, taky k sobě jde černá s žlutou. Ale černá je moje nejoblíbenější barva. Poslouchám rock, metal a depešáky takže to jde prostě ke mě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Purna
28.10.13 20:58

Šampaňský satén a tmavě fialovej samet
bílej šifon s černou kůží
zlatavě žlutá a berlínská modř
světle růžový hedvábí a šedivej á la chanel červená, černá a bílá vedle sebe
teď už nestíhám vymýšlet dál, ale bylo by toho ještě spousta

jednoznačně NEmám ráda barvu „ultraviolet“ a podobný jedárny

• Citovat