Jak jste spokojeni s výsledky voleb?

1147
26.10.13 21:56

Jak jste spokojeni s výsledky voleb?

Tak holky, možná už tu taková diskuze je, ale já nic nenašla.
Takže otázka:Jak jste spokojené s výsledky voleb? Podle mě budou psát nejvíce naštvaní voliči pravicových stran(TOP O9, ODS),ale někdo ty levicové strany taky volil, ne?
Já osobně volila ČSSD, protože jsem toho názoru, že strany se mají rovnoměrně střídat, aby si pak žádná z nich nemyslela, že si tam můžou dělat, co chtějí.
Takže já jsem v podstatě spokojená, ale vadí mi, že na 2.místě je Babiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bunny puella
26.10.13 21:59

Jsem ráda, že vyhrála ČSSD, ač jsem ji nevolila, ale úplně mě vytočilo, že se Babiš dostal na druhý místo. :cert: :cert: Jako, to fakt tak pobláznil lidi díky reklamám v TV? Babiš a Jágr a lidi jdou jak ovce…nebo já nevím, jak to dokázal. Ale fakt si klepu na čelo, kdo mohl Babiše volit. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976

Jdu blejt velebnosti…

• Citovat
  • Upravit
11620
@suwari píše:
Tak holky, možná už tu taková diskuze je, ale já nic nenašla.
Takže otázka:Jak jste spokojené s výsledky voleb? Podle mě budou psát nejvíce naštvaní voliči pravicových stran(TOP O9, ODS),ale někdo ty levicové strany taky volil, ne?
Já osobně volila ČSSD, protože jsem toho názoru, že strany se mají rovnoměrně střídat, aby si pak žádná z nich nemyslela, že si tam můžou dělat, co chtějí.
Takže já jsem v podstatě spokojená, ale vadí mi, že na 2.místě je Babiš.

Střídat… Tak to je důvod teda 8o :roll:. Jako ne, že bys musela zdůvodňovat, to vůbec, ale když už… To jako jednou jdu do levice, jednou do pravice? To myslíš vážně :?:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Copak socani, to se dalo čekat, ale mně taky vadí, že je na druhém místě Babiš. Lidi - vy jste snad úplně vymletý :zed: :zed: :zed: ale co, dobře vám tak. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
26.10.13 22:00

Hm, tak ten Babiš to se lidem povedlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

Jinak já nadšená nejsem. Vždy volím pravici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Já jsem upřímně vyřízená z Babiše, teď nám ty koblihy pěkně napočítá, stále tomu nevěřím. Jinak jsem volila ODS a je mi smutno, ale z Babiše mám hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Genovesa píše:
Střídat… Tak to je důvod teda 8o :roll:. Jako ne, že bys musela zdůvodňovat, to vůbec, ale když už… To jako jednou jdu do levice, jednou do pravice? To myslíš vážně :?:?

No víš jak to říkal Svěrák v Obecné škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.10.13 22:01

Jee to zas bude mela :lol: já volila malinkou stranu, takže jsem ani nečekala spokojenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

Nechapu, nerozumim.. to jsme fakt takove stado tupych ovci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179

Jestli jsem spokojenej s výsledkem voleb řeknu až podle toho, jakou se podaří sestavit vládu, protože zatím opravdu nevím. :think: :nevim:
A nechci hodnotit lidi za to jak volili, každej měl pro svou volbu nějakej důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.10.13 22:02

@terinka4444 Upřímně, taky nevím, co od něj člověk může čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

@Jitka1976 jdu s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

At by dopadly jakkoli, respektuji volbu vetsiny. Umisteni „me“ strany me prijemne prekvapilo. ODS se nedivim, ze ztraci volice. Nicmene zalezet ted bude hlavne na tom, jak se utvori koalice (to se da predpokladat) a je celkem jedno, kdo vyhral, dulezity je pocet mandatu pro levici i pravici, z toho mam totiz pocit, ze nova vlada bude velmi podobna te odvolane.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 22:03

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová