Dokonalá žena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3701
25.10.13 09:15

Dokonalá žena

Ahoj, založila jsem toto téma ze zvědavosti, že neustále přemýšlím a zajímá mě, jak si asi muži představují dokonalou ženu (teď ale nemyslím vzhled a ani to, že skvěle vaří a miluje sex :mrgreen:to je mozřejmost, že to je vždy pak dokonalá žena :mrgreen: ).Spíš by mě zajímala povaha. Holky, co myslíte vy? Co třeba vaši chlapi mají rádi na ženách a budu ráda i za mužské názory :D
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5065
25.10.13 09:21

Podle mě je pro muže dokonalá žena ta, co drží hubu a krok :D Ne, tak chlap chce mít vedle sebe asi ženskou, se kterou si může normálně pokecat, zasmát se, která ho nebuzeruje za každou kravinu… prostě pohodářku :) I když můj manžel říká, že mě strašně rád provokuje, protože miluje když se vztekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.10.13 09:22

Dle názvu diskuze soudím, že když se tu píše o mně, tak tu nesmím chybět :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
25.10.13 09:24

@SarkaNovo
myslím, že manžel velice oceňuje, když některé věci beru s nadhledem - když něco rozbije, tak řeknu „no bóže, tak se to opraví“ nebo „tak aspoň si můžu koupit nové“. Pak si myslím, že humor v každé situaci (téměř každé :) ) nebo že se nebojím přidat ruku k tvrdé práci… A taky že občas poslouchám, co se mu líbí, když nosím za oblečení ;) Ale to nejdůležitější!!! Lichotit a chválit!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
25.10.13 09:24

@Týna K.
S tím vztekáním to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.13 09:25

Hlucha nema nymfomanka s velkejma kozama co vlastni pivovar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
25.10.13 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903

Jo jo, chválit, chválit a zase chválit! A v případě nutnosti politovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
@ksafnika píše:
Hlucha nema nymfomanka s velkejma kozama co vlastni pivovar

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: Tak snad abych si ještě pořídila ten pivovar… :think: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
25.10.13 09:35

Vtipná, tolerantní asi dle hesla: žij a nech žít :-D

plus samo to vaření, sex, postavu si myslím že by nějak oželeli, kdyby vlastnostmi převyšovala. Pak by nebylo možný, že chlap odejde od krásný ženský k nějaký jiný (nééé moc aktraktivní)

• Citovat
  • Upravit
n. evill
25.10.13 09:37
@Ariadne píše:
Vtipná, tolerantní asi dle hesla: žij a nech žít :-Dplus samo to vaření, sex, postavu si myslím že by nějak oželeli, kdyby vlastnostmi převyšovala. Pak by nebylo možný, že chlap odejde od krásný ženský k nějaký jiný (nééé moc aktraktivní)

Tak jestli je ta krásná slepice tak to je jasný. Když budou ale pohodářky obě, vybere si zřejmě tu hezčí :lol:

• Citovat
  • Upravit
9090
25.10.13 09:39

Můj přítel má rád hlavně smysl pro humor, s nějakou nudnou slečnou, která se půl dne tváří jako citron a neumí se zasmát by být nemohl. Nemá rád ženy, které dělají scény kvůli každé pitomosti, řekla bych, že oceňuje moji toleranci, fakt nehrotím, že si dá večer 2 piva (neřvu na něj jako moje známá, že smrdí chlastem :roll: ) nebo že jde na pivo ke kamarádovi a třeba se někdy i opozdí. A určitě umí ocenit i to, že se nebojím práce, máme hospodářství, takže to ani nejde a tvrdá práce mě baví.

A hlavně nemá rád řešení jakýchkoli vztahových problémů, nesnáší hádky…ovšem v tomhle mu až tak vyhovět neumím, když mě něco ve vztahu trápí, tak to prostě řeknu ale většinou to u nás zamrzne na tom, že se prostě urazí a nemluví se mnou, nebo rovnou odejde. Nezačínám žádnými scénami, prostě mu řeknu, že mě něco trápí, že bychom s tím měli něco udělat a on hned vyletí, to je bohužel problém hned od začátku. Když má problém on, tak já se snažím hledat kompromis, to on moc neumí, neumí uznat chybu, no :nevim:…takže tady bych zase uvítala já radu, jak na něj :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
25.10.13 09:41

Dle mého muže: prej taková, co mu večer po návratu z práce nevnucuje postřehy z e-mimina a ulice
tudíž si asi můj muž brzy najde milenku :think:

• Citovat
  • Upravit
68826
25.10.13 09:46

Tak asi jak kterej chlap - co ocenuje muj muz by jiny nevydychal a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.10.13 09:50

Můj muž je hrozný cholerik, takže na mě miluje mou téměř věčně pohodovou náladu, že i když se vztekne tak sr díky mé hned uklidní :lol: Jinak má rád na ženách jemnost (jak vzhledovou tak povahovou) nemá rád takové ty „tvrdé holky“…ale základem je samozřejmě chválit, chválit, chválit a iideálně držet hubu a krok :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová