Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, založila jsem toto téma ze zvědavosti, že neustále přemýšlím a zajímá mě, jak si asi muži představují dokonalou ženu (teď ale nemyslím vzhled a ani to, že skvěle vaří a miluje sex
to je mozřejmost, že to je vždy pak dokonalá žena
).Spíš by mě zajímala povaha. Holky, co myslíte vy? Co třeba vaši chlapi mají rádi na ženách a budu ráda i za mužské názory ![]()
Děkuju
Podle mě je pro muže dokonalá žena ta, co drží hubu a krok
Ne, tak chlap chce mít vedle sebe asi ženskou, se kterou si může normálně pokecat, zasmát se, která ho nebuzeruje za každou kravinu… prostě pohodářku
I když můj manžel říká, že mě strašně rád provokuje, protože miluje když se vztekám ![]()
Dle názvu diskuze soudím, že když se tu píše o mně, tak tu nesmím chybět
![]()
@SarkaNovo
myslím, že manžel velice oceňuje, když některé věci beru s nadhledem - když něco rozbije, tak řeknu „no bóže, tak se to opraví“ nebo „tak aspoň si můžu koupit nové“. Pak si myslím, že humor v každé situaci (téměř každé
) nebo že se nebojím přidat ruku k tvrdé práci… A taky že občas poslouchám, co se mu líbí, když nosím za oblečení
Ale to nejdůležitější!!! Lichotit a chválit!!! ![]()
Hlucha nema nymfomanka s velkejma kozama co vlastni pivovar
Jo jo, chválit, chválit a zase chválit! A v případě nutnosti politovat.
@ksafnika píše:
Hlucha nema nymfomanka s velkejma kozama co vlastni pivovar
Tak snad abych si ještě pořídila ten pivovar…
![]()
Vtipná, tolerantní asi dle hesla: žij a nech žít ![]()
plus samo to vaření, sex, postavu si myslím že by nějak oželeli, kdyby vlastnostmi převyšovala. Pak by nebylo možný, že chlap odejde od krásný ženský k nějaký jiný (nééé moc aktraktivní)
@Ariadne píše:
Vtipná, tolerantní asi dle hesla: žij a nech žítplus samo to vaření, sex, postavu si myslím že by nějak oželeli, kdyby vlastnostmi převyšovala. Pak by nebylo možný, že chlap odejde od krásný ženský k nějaký jiný (nééé moc aktraktivní)
Tak jestli je ta krásná slepice tak to je jasný. Když budou ale pohodářky obě, vybere si zřejmě tu hezčí ![]()
Můj přítel má rád hlavně smysl pro humor, s nějakou nudnou slečnou, která se půl dne tváří jako citron a neumí se zasmát by být nemohl. Nemá rád ženy, které dělají scény kvůli každé pitomosti, řekla bych, že oceňuje moji toleranci, fakt nehrotím, že si dá večer 2 piva (neřvu na něj jako moje známá, že smrdí chlastem
) nebo že jde na pivo ke kamarádovi a třeba se někdy i opozdí. A určitě umí ocenit i to, že se nebojím práce, máme hospodářství, takže to ani nejde a tvrdá práce mě baví.
A hlavně nemá rád řešení jakýchkoli vztahových problémů, nesnáší hádky…ovšem v tomhle mu až tak vyhovět neumím, když mě něco ve vztahu trápí, tak to prostě řeknu ale většinou to u nás zamrzne na tom, že se prostě urazí a nemluví se mnou, nebo rovnou odejde. Nezačínám žádnými scénami, prostě mu řeknu, že mě něco trápí, že bychom s tím měli něco udělat a on hned vyletí, to je bohužel problém hned od začátku. Když má problém on, tak já se snažím hledat kompromis, to on moc neumí, neumí uznat chybu, no
…takže tady bych zase uvítala já radu, jak na něj
![]()
Dle mého muže: prej taková, co mu večer po návratu z práce nevnucuje postřehy z e-mimina a ulice
tudíž si asi můj muž brzy najde milenku ![]()
Tak asi jak kterej chlap - co ocenuje muj muz by jiny nevydychal a naopak.
Můj muž je hrozný cholerik, takže na mě miluje mou téměř věčně pohodovou náladu, že i když se vztekne tak sr díky mé hned uklidní
Jinak má rád na ženách jemnost (jak vzhledovou tak povahovou) nemá rád takové ty „tvrdé holky“…ale základem je samozřejmě chválit, chválit, chválit a iideálně držet hubu a krok
![]()