Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nakoukla jsem na Rodinu a tam tipují výsledky voleb.
Tak se ptám i zde, co by vás osobně víc vytočilo, kdyby měli komunisti třeba 60% nebo TOP 09?
Pochopitelně nikdo nebude mít 60%, vyhraje ČSSD, o tom žádná, jen tak fabuluju
.
Mě by vadili víc ti komunisty.
Nejvíc by mě naštvalo, kdyby na prvním místě byli komunisté či ČSSD (spolu nebo sami by dali většinu).
Ježkovi voči.
To je tedy otázka. Top 09 by mi nevadila vůbec. A komunisti moc. Myslíš si, že top 09 a komunisti jsou dvě nejhorší strany pro všechny občany? Nebo proč takhle formulovaná otázka? ![]()
@Lenka002 Kdyby měla TOP 09 60%, tak se jdu snad někam radostí opít
ale zázraky se bohužel nedějí ![]()
Každý inteligentní člověk, který si uvědomuje, co tu bylo za režim před rokem 1989 Ti napíše, že mu vadí KSČM.. proč to řešíš? počkej si do zítra..
Příspěvek upraven 25.10.13 v 08:50
Presne ksem vedela, kdo bude autorem. Jakmile jde o politiku nebo cosra cafe je to temer tutovka. Volby? Vic by mi vadila str. 09
Z těchto dvou to nevyhraje ani jedna strana. jsem zvědavá na výsledek
, jen jestli vůbec sestaví vládu
. nejsem volič ani komunistů a ani top 09
ale všem je jasné kdo vyhraje i když takové to top vítězství to nebude, dostanou přes 20% a na záda jim bude dýchat ANO s koblihářem
![]()
@Markéta80 že s koblihářem
měl rozdávat spíš párky z kosteleckých uzenin, by se tam všichni pošavlili ![]()
Tak mě naštvou jak komunisti, tak 09 a nejvíc se děsím toho, až zase zítra uvidím oranžovou republiku ![]()
@RadkaCh mně též
a soc. dávky půjdou opět nahoru a obyvatelé brněnského Bronxu se nám zase všem vysmějou ![]()
@Lenka002 píše:
Nakoukla jsem na Rodinu a tam tipují výsledky voleb.
Tak se ptám i zde, co by vás osobně víc vytočilo, kdyby měli komunisti třeba 60% nebo TOP 09?
Pochopitelně nikdo nebude mít 60%, vyhraje ČSSD, o tom žádná, jen tak fabuluju.
Mě by vadili víc ti komunisty.
No, Leni - vzhledem k tomu, že navzájem známe své postoje - tak asi tušíš, že přemýšlím o souvislostech kolem 25. února 1948.
Moje noční můra je babiš
no a ti odborníci s nápadama na to, že šetřit se má hlavně na postižených (09), tak z těch jsem taky nadšená ![]()
Edit - ad Vítězný Únor: Tam taky rudí do půl roku pohltili sociální demokracii - která jim ještě v Košickém vládním programu udělala velmi užitečnou službu.
@j.a.n.i1 píše:
@Lenka002 Kdyby měla TOP 09 60%, tak se jdu snad někam radostí opítale zázraky se bohužel nedějí
Jo to já taky.. Podle volební kalkulačky mám největší shodu s Piráty a se Zelenými, nicméně volím rozumem. TOP 09 ![]()